Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

Mergaitės, reikia jūsų patarimo dėl pard. Sportsdirect 4u.gif Mūsų paauglys 165cm, rūbus perkam arba iš vaikų skyriaus didžiausius, arba iš suaugusių mažiausius. Dažniausiai imam 170cm. Dabar noriu nupirkti iš Sportsdirect džemperį ir galvoju, ar iš vyrų skyriaus imti small ar medium? g.gif Jis nori tokio lengvai krentančio, hip hop šokių treniruotėms. Gal galit patarti pagal savo vyrų išmatavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 15, 11:00)
Pirksiu TBS šiandien, miestas Panevėžys. Kviečiu jungtis 4u.gif
Siunčiu. Sale prekes su 30 proc. nuolaida ax.gif

Užsakyta,nebesiųskit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(freelove @ 2013 01 15, 13:03)
Sveiki

GAl galite pasakyti kodel TBS LT korta nepraeina? Ne pirma karta perku. Kazi kame reikalas  g.gif

O kokia korta?
Merginos, kai kortelės nepraeina, gal parašom, kokia konkrečiai nepraėjo ax.gif
Ką tik pirkau TBS, su swedbanko Visa Gold, pinigus rezervavo, ar jau galiu džiaugtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 01 15, 13:30)
Mergaitės, reikia jūsų patarimo dėl pard. Sportsdirect 4u.gif Mūsų paauglys 165cm, rūbus perkam arba iš vaikų skyriaus didžiausius, arba iš suaugusių mažiausius. Dažniausiai imam 170cm. Dabar noriu nupirkti iš Sportsdirect džemperį ir galvoju, ar iš vyrų skyriaus imti small ar medium? g.gif Jis nori tokio lengvai krentančio, hip hop šokių treniruotėms. Gal galit patarti pagal savo vyrų išmatavimus ax.gif

Nežinau, kaip del hip hop, bet aš savo paaugliui tokio ųgio jau iš suaugusiuju pirkau. .S dyd.
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 15, 13:34)

O kokia korta?
Ką tik pirkau TBS, su swedbanko Visa Gold, pinigus rezervavo, ar jau galiu džiaugtis blush2.gif

Ne kortose cia problema smile.gif As tarkim sekmingai pirkdavau su Ukio banko Mastercardu.Baiges jos galiojimas, gavau nauja kortele(Is ten pat, tokia pacia) su nauju numeriu.Pirkau ir atmete smile.gif Parasiau email jiems,aisku atsakyma gavau negreit, bet po ju laisko siandien va praejo uzsakymas smile.gif
Atsakyti
vilnius,vilnius,TBS
KAS NORS PIRKSIT ? 000189.gif 000189.gif 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 15 sausio 2013 - 13:38
QUOTE(pokahonta @ 2013 01 15, 14:44)
kiekvienu atveju raso nuo kokios sumos nemokamas siuntimas,nebent apskritai nekainuoja,bet jei is jav prekes,tai nuo 75lt LT muitinei teks mokescius sumoket

aciu atsakiusioms. Tai jei pirmame puslapyje kur pardziu sarasai, parasyta nemokamas siuntimas, jei siunciates preke tai ir buna tokia galutine prekes kaina, kaip parduotuves puslapyje ?
o kas siunciate is kinijos, gal kokia gera parde uzrodysit ? smile.gif ar dideli mokesciai ?

aciu, geros dienos
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 15, 15:34)
O kokia korta?

Pas mane tokia pati. Rezervavo ir man, bet buvo parašyta, kad atmestas užsakymas. Pinigus grąžins po 20 dienų. Parašiau jiems laišką, bet nežinia kada atrašys.
Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2013 01 15, 15:38)
vilnius,vilnius,TBS 
KAS NORS PIRKSIT  ? 000189.gif  000189.gif  000189.gif

Nepriima kortos.
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2013 01 15, 15:22)
Jungčiaus ir aš su 2 prekėm.  4u.gif

sakykit cia bet kurios prekes kaina iseina 17 lt su atsiuntimu ? smile.gif
http://www.everything5pounds.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 15 sausio 2013 - 13:46
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 01 15, 14:45)
sakykit cia bet kurios prekes kaina iseina 17 lt su atsiuntimu ? smile.gif
http://www.everything5pounds.com/

gerai butu biggrin.gif
Atsakyti
dėl TBS man praėjo SEB mylimiausia kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
Žadu pirkti SD Vilniuje,
jei būtų norinčių jungtis , rašykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2013 01 15, 15:50)
gerai butu biggrin.gif

aisku gerai butu smile.gif tai kokie dar mokesciai ?
Atsakyti