Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

Pirksiu TBS šiandien vakare, miestas Kaunas Kviečiu jungtis 4u.gif
Sale prekes su 30%nuolaida jei jums apsimoka galiu siusti uzsakyma siuskit jurgita.karpiniene@gmail.com nurodykit savo nika miesta.
4u.gif
Atsakyti
Sveiki

GAl galite pasakyti kodel TBS LT korta nepraeina? Ne pirma karta perku. Kazi kame reikalas g.gif
Atsakyti
Gal kas uzsisakines is www.allegro.pl?
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2013 01 15, 10:50)
Gal kas užsakinės Vilniuje iš Body shop? norėčiau prisijungti su keliom prekėm.

ar prisijungciau su nemazu krepsiuku,vilnietes,a-uuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 15, 13:12)
Gal kas uzsisakines is www.allegro.pl?

neuzsakinejam.
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 15, 11:17)
Pirksiu TBS šiandien vakare, miestas Kaunas Kviečiu jungtis 4u.gif
Sale prekes su 30%nuolaida jei jums apsimoka galiu siusti uzsakyma siuskit jurgita.karpiniene@gmail.com nurodykit savo nika miesta.
4u.gif

Nebesiuskit 4u.gif
Atsakyti
Visada pirkdavau per tarpininkes is JAV. Gal galite man zaliai parasyti keliais zodziais ka reiskia nemokamas siuntimas. Jei preke kainuoja pvz 20 euru, negi irgi siuncia nemokamai tiesiai i namus ?
na butu fantastika, nes nereiktu visu antkainiu procentu moketi, ar vistik prisideda kazkiek papildomai.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 01 15, 14:38)
Visada pirkdavau per tarpininkes is JAV. Gal galite man zaliai parasyti keliais zodziais ka reiskia nemokamas siuntimas. Jei preke kainuoja pvz 20 euru, negi irgi siuncia nemokamai tiesiai i namus ?
na butu fantastika, nes nereiktu visu antkainiu procentu moketi, ar vistik prisideda kazkiek papildomai.

aciu

kiekvienu atveju raso nuo kokios sumos nemokamas siuntimas,nebent apskritai nekainuoja,bet jei is jav prekes,tai nuo 75lt LT muitinei teks mokescius sumoket
Atsakyti
Kaip fainiai.. Buvau palaidojusi siuntinuką iš Tinydeal. Tai po 2 mėn. gavau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nori kooperuotis užsakymui iš sportdirect.com? KLAIPĖDA. Šnd vakare norėčiau užsakyti , sunus labai laukia džemperiukų. biggrin.gif Jeigu atsiras norinčiu, rašykite į AŽ.
Musu jau yra trys.

O kaip dalinamas siuntimas : pagal merginu skaičių ar pagal daiktu skaičių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 15 sausio 2013 - 12:57
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 01 15, 13:38)

aciu

Labai priklauso nuo to, kuri parduotuvė. Ar Europos Sąjunga, ar ne. Jei nemokamai, tai turbūt greičiau atkeliaus į paštą, ne į namus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Sraige25 @ 2013 01 14, 23:28)
Sveikos, gal kuri galvojate artimiausiu metu užsisakynėti iš http://www.everything5pounds.com/ ?? Prisijungčiau 4u.gif

Jungčiaus ir aš su 2 prekėm. 4u.gif
Atsakyti