Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(natina @ 2013 01 14, 17:42)
nezinau ar taip gali buti, bet gal ne amazon pardavejas ir netaiko kodo? g.gif

taip, gali buti tokia priezastis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 14, 15:40)
Sveikos 4u.gif
amazon.co.uk noriu nusipirkti drabužį. Kadangi perku pirmą kartą, prisiregistravau ir gavau 20 proc. nuolaidos kodą. Jį suvedu, bet man meta, kad
There was a problem
•The promotional code you entered cannot be applied to your purchase.

Ką aš ne taip darau? g.gif

:

Paprastai tie bendri kodukai galioja tik Amazon parduodamoms prekems (pardavejas pats Amazon). jei kodukas prirasytas po prekes aprasymais ir pan. Tada galioja to pardavejo prekems ar tai vienai prekei ir pan smile.gif
Atsakyti
O ar saugu pirkt is amazon.co.uk? Noriu pirkt drabužį už 43 svarus g.gif Galvoju, ar bus naujas? O gal amazone nebuna padėvėtų daiktų g.gif
Atsakyti

ar imanoma kazkur rast accounte amazono nuolaidu koda, kuris gautas prisiregistravus? p.d. ko gero istryniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 01 14, 12:55)
nors TBS ir taip praleidžia pagal nuotaiką. jeigu nepraleidžia, parašot jiems emailą ir tada daugumoje atvejų būna viskas tvarkoj. tik reikia palaukti, neskuba jie atsakyti arba tyliai atkabina pinigus ir tiek.

Girdėjau, kad pirmąkart perkant, dažnai nepraleidžia ir reikia jiems rašyti.
Aš norėčiau išsiaiškinti tokį niuansą: kai jie nepraleidžia ir parašai jiems su prašymu leisti pirkti. Tai po to TBS praleidžia tą pačią siuntą ar ji lieka atšaukta (reikia pirkti iš naujo)?

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 14, 19:38)
Girdėjau, kad pirmąkart perkant, dažnai nepraleidžia ir reikia jiems rašyti.
Aš norėčiau išsiaiškinti tokį niuansą: kai jie nepraleidžia ir parašai jiems su prašymu leisti pirkti. Tai po to TBS praleidžia tą pačią siuntą ar ji lieka atšaukta (reikia pirkti iš naujo)?

4u.gif

is naujo.
Atsakyti
merginos, pamenu kazkada diskutavote ir siuntetes sluotas grindims plauti blush2.gif
gal galite priminti is kur ir kokios geriausios dideliems plotams....dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 01 14, 19:52)
is naujo.

Ačiū. 4u.gif
Pradžia padariau. drinks_cheers.gif

O dar klausimuks: pirkau mangooutlet UK adresu (per PA). Pagaliau parduotuve issiunte, pinigus nuskaitė. Bet apsižiūrėjau, kad prie savo vardo pavardes neparašiau SEgmus Ltd. doh.gif Čia labai didelė klaida? Yra tikimybė, kad siunta grįš į Mango? unsure.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 14, 20:40)
Ačiū.  4u.gif
Pradžia padariau.  drinks_cheers.gif

O dar klausimuks: pirkau mangooutlet UK adresu (per PA). Pagaliau parduotuve issiunte, pinigus nuskaitė. Bet apsižiūrėjau, kad prie savo vardo pavardes neparašiau SEgmus Ltd.  doh.gif  Čia labai didelė klaida? Yra tikimybė, kad siunta grįš į Mango?  unsure.gif

4u.gif

Asmeniškai aš niekada nerašau... tiesiog savo v/p ir jų adresą. Niekas kol kas nesiskundė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 14, 20:42)
Asmeniškai aš niekada nerašau... tiesiog savo v/p ir jų adresą. Niekas kol kas nesiskundė wink.gif

Ačiukas. 4u.gif Nuraminote labai. smile.gif

Ir dar vienas klausimukas: ar amazon.co.uk vis dar milžiniškas dėžes siunčia?
Norėčiau pora kelionių vadovų nusipirkti (knygų), kad visas šmutkes vienu metu per PA paimčiau.
Bet jei bus milžiniškos dėžės, gal pigiau tiesiai į Lt? g.gif

Šiandien jau tikrai paskutinis klausimas, ačiū, kas atsakysite. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites ar kuri bandet pasinaudoti gautais natureshop pinigais ax.gif g.gif
Atsakyti
Gavau ką tik iš SM į el.paštą laišką, kad bandau pakeisti slaptažodį (nors nebandžiau blink.gif ). Matyt aferistai vėl bando nulaužinėti anketas. Būkit budrios nono.gif
Atsakyti