Mano vaistinės draugės, parašė
Pharmashopdiscountas, kad grąžins pinigus, tai reiškia, kad anuliuoja užsakymą. Labai atsiprašau, kad taip gavosi, kai tik įkris pinigėliai, iškart pervesiu atgal, numinusuosiu tik pavedimo mokestį
Daugiau aš iš jų užsakinėti nenoriu
Bet ir dabar rodo, kad jo yra, į kašiką leidžia dėti:
http://www.pharmasho...1525599067.html
QUOTE(miegutis @ 2013 01 10, 08:06)
Man jis nudegindavo odą, tai naudos jokios, vietoj spuogo odos nudeginimas ir niežėjimas be proto toje vietoje.
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 10, 16:57)
Gal kuri naudojat garais grindis valanti prietaisa kaip daba reklamuoja top shop arba karcher firmos? Kaip jums jis? Jei geras dairysiuos is kur galima pigiau parsisiust
Aš turiu Kėrcherį, grindų neplaunu juo, bet siurbiu ir grindis, ir lovas, man patinka, kad filtras - vanduo, tai reiškia, kad neišmetamos dulkės į orą, išpili, išplauni ir valio. Man rodos, kad taip švariau, higieniškiau gaunasi. Dar gerai atgarinti galima orkaitę, valiau ir plyteles, bet stebuklo kažkokio nepastebėjau. Baldus ir kilimus galima valyti garais, bet reikia patrinti su kažkuo, na stebuklų irgi čia nėra. Brolienė turi paprastą plaunamą siurblį, tai kilimas su plovikliu nusivalė geriau nei su garu. Ir man nepatinka maniškiame, kad garinant reikia visą laiką laikyti įspaudus rankeną ir ranka greitai pavargsta, kažkada su kėrcherių pardavėjais kalbėjau, tai supratau, kad jie irgi žino tokie "privalumą", tačiau manau, kad yra ir kitokių modelių, tik reikia pasidomėti kas ir kaip. Man pagrindinis privalumas yra filtras per vandenį, kad neišmetamos dulkės į aplinką vėl. P.S. įsisenėjusius purvus, kažkokias sunkiai prieinamas vietas irgi gerai nugarina, bet reikia gerai gera srove purkšti, na duodu kokius 8balus.
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel