Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 17:17)
tai jau teks  4u.gif  vienus, kur per mažus paėmiau jau kaimynka žadėjo imti, o dabar reiks sukti galva kur didesnius prakišti  lotuliukas.gif  ir 3 kartą pirkti tuos pačius batus nes vyras jau nuo kalėdų jų laukia  doh.gif

kur bepirktumėt nepatingėkit atsidaryti Size chat 4u.gif ten labai aiškiai parašyti dydžiai 4u.gif aišku buvę ir man per skubėjimą visokių šposų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 10 sausio 2013 - 16:23
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 10, 16:23)
kur bepirktumėt nepatingėkit atsidaryti Size chat  4u.gif  ten labai aiškiai parašyti dydžiai  4u.gif  aišku buvę ir man per skubėjimą visokių šposų biggrin.gif

tai va kad atsidariau ir susižiūrėjau tik nepaskaičiau kad dydį užsakant reikia rinktis uk o atsiųs uS. blush2.gif smegeninė surašė kad rinktis reikia iš us dydžio tai ir pasižiūrėjau kad M9 bus 42 dydžio kojai ir nemačiau kad pasirinkau uk 9, kur atsiunčia 43-44 lotuliukas.gif nu nieko nepadarysi, šviesūs plaukai, šviesi ateitis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 17:28)
tai va kad atsidariau ir susižiūrėjau tik nepaskaičiau kad dydį užsakant reikia rinktis uk o atsiųs uS.  blush2.gif  smegeninė surašė kad rinktis reikia iš us dydžio tai ir pasižiūrėjau kad M9 bus 42 dydžio kojai  ir nemačiau kad pasirinkau uk 9, kur atsiunčia 43-44  lotuliukas.gif  nu nieko nepadarysi, šviesūs plaukai, šviesi ateitis  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat garais grindis valanti prietaisa kaip daba reklamuoja top shop arba karcher firmos? Kaip jums jis? Jei geras dairysiuos is kur galima pigiau parsisiust rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 10 sausio 2013 - 16:57
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 10, 17:57)
Gal kuri naudojat garais grindis valanti prietaisa kaip daba reklamuoja top shop arba karcher  firmos? Kaip jums jis? Jei geras dairysiuos is kur galima pigiau parsisiust rolleyes.gif

Kaimyne turi ,ji suzaveta .Turi Karcher .Pries sventes pasiskolinau ...hmmmm as nepirkciau -bandem plyteles(pas mus virtuve ir prieangis jom isdetas ) -nuvale ,bet anyta su sluota is kito galo taip pat gerai isvale ,kaip as su garasi .Gal kad anyta blush2.gif Toliau pas mus laminatas-jo nevaliau .Minksti baldai -taip pridziuvusius sausainius ir visokius prilipintus daiktus vaiku atmirke ,bet rreikejo su sepetuku patrinti -ta pati galiu ir be to daikto daryti ax.gif Tik ....kur buvo plemas-tai jis taip ir liko .Gal reiktu su tais garais sudrekinti ,tada su kokia chemija pravalyti ir tada vel su garasi g.gif Neuzkabino ...siulyciau paciai pabandyti ...Plyteles ir baldai liko slapi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 01 10, 19:20)
Kaimyne turi ,ji suzaveta .Turi Karcher .Pries sventes pasiskolinau ...hmmmm as nepirkciau -bandem plyteles(pas mus virtuve ir prieangis jom isdetas ) -nuvale ,bet anyta su sluota is kito galo taip pat gerai isvale ,kaip as su garasi .Gal kad anyta  blush2.gif Toliau pas mus laminatas-jo nevaliau .Minksti baldai -taip pridziuvusius sausainius ir visokius prilipintus daiktus vaiku atmirke ,bet rreikejo su sepetuku patrinti -ta pati galiu ir be to daikto daryti  ax.gif Tik  ....kur buvo plemas-tai jis taip ir liko .Gal reiktu su tais garais sudrekinti ,tada su kokia chemija pravalyti ir tada vel su garasi  g.gif Neuzkabino ...siulyciau paciai pabandyti ...Plyteles ir baldai liko slapi  4u.gif

Ačiū! mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kam aktualu, gavau Natureshop 11 d. užsakymą smile.gif
Atsakyti
pirksiu sportsdirect kaune, kas nori prisijungti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyler: 10 sausio 2013 - 17:42
Galiu 3 mamytem atsiusti Lindex 15 LTL 4u.gif
Laukiu e-mail'u

Issiusta visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika2006: 10 sausio 2013 - 17:59
Mano vaistinės draugės, parašė Pharmashopdiscountas, kad grąžins pinigus, tai reiškia, kad anuliuoja užsakymą. Labai atsiprašau, kad taip gavosi, kai tik įkris pinigėliai, iškart pervesiu atgal, numinusuosiu tik pavedimo mokestį frusty.gif Daugiau aš iš jų užsakinėti nenoriu schmoll.gif
Bet ir dabar rodo, kad jo yra, į kašiką leidžia dėti: http://www.pharmasho...1525599067.html

QUOTE(miegutis @ 2013 01 10, 08:06)

Man jis nudegindavo odą, tai naudos jokios, vietoj spuogo odos nudeginimas ir niežėjimas be proto toje vietoje.

QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 10, 16:57)
Gal kuri naudojat garais grindis valanti prietaisa kaip daba reklamuoja top shop arba karcher  firmos? Kaip jums jis? Jei geras dairysiuos is kur galima pigiau parsisiust rolleyes.gif

Aš turiu Kėrcherį, grindų neplaunu juo, bet siurbiu ir grindis, ir lovas, man patinka, kad filtras - vanduo, tai reiškia, kad neišmetamos dulkės į orą, išpili, išplauni ir valio. Man rodos, kad taip švariau, higieniškiau gaunasi. Dar gerai atgarinti galima orkaitę, valiau ir plyteles, bet stebuklo kažkokio nepastebėjau. Baldus ir kilimus galima valyti garais, bet reikia patrinti su kažkuo, na stebuklų irgi čia nėra. Brolienė turi paprastą plaunamą siurblį, tai kilimas su plovikliu nusivalė geriau nei su garu. Ir man nepatinka maniškiame, kad garinant reikia visą laiką laikyti įspaudus rankeną ir ranka greitai pavargsta, kažkada su kėrcherių pardavėjais kalbėjau, tai supratau, kad jie irgi žino tokie "privalumą", tačiau manau, kad yra ir kitokių modelių, tik reikia pasidomėti kas ir kaip. Man pagrindinis privalumas yra filtras per vandenį, kad neišmetamos dulkės į aplinką vėl. P.S. įsisenėjusius purvus, kažkokias sunkiai prieinamas vietas irgi gerai nugarina, bet reikia gerai gera srove purkšti, na duodu kokius 8balus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 10 sausio 2013 - 18:04
QUOTE(kregzde @ 2013 01 10, 20:02)
Mano vaistinės draugės, parašė[b]
Aš turiu Kėrcherį, grindų neplaunu juo, bet siurbiu ir grindis, ir lovas, man patinka, kad filtras - vanduo, tai reiškia, kad neišmetamos dulkės į orą, išpili, išplauni ir valio. Man rodos, kad taip švariau, higieniškiau gaunasi. Dar gerai atgarinti galima orkaitę, valiau ir plyteles, bet stebuklo kažkokio nepastebėjau. Baldus ir kilimus galima valyti garais, bet reikia patrinti su kažkuo, na stebuklų irgi čia nėra. Brolienė turi paprastą plaunamą siurblį, tai kilimas su plovikliu nusivalė geriau nei su garu. Ir man nepatinka maniškiame, kad garinant reikia visą laiką laikyti įspaudus rankeną ir ranka greitai pavargsta, kažkada su kėrcherių pardavėjais kalbėjau, tai supratau, kad jie irgi žino tokie "privalumą", tačiau manau, kad yra ir kitokių modelių, tik reikia pasidomėti kas ir kaip. Man pagrindinis privalumas yra filtras per vandenį, kad neišmetamos dulkės į aplinką vėl. P.S. įsisenėjusius purvus, kažkokias sunkiai prieinamas vietas irgi gerai nugarina, bet reikia gerai gera srove purkšti, na duodu kokius 8balus.

Ačiū, neapsisprendžiu ko noriu grindims valyti, šitas rodėsi neblogas bet paskaičius jūsų komentarus ir kituose puslapiuose matosi kad brangus, bet privalumų nėra daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 10 sausio 2013 - 18:08
Laba diena 4u.gif
Norėjau pasiteirauti, jei mano SD siuntinys per dhl jau Viliniuj ir 7.48 val parašyta, kad siunta pristatoma, kada aš jos galiu tikėtis sulaukti? g.gif
Atsakyti