labas vakaras, gal kas george uzsakineja? prisijungciau
sakykit, gal is ten sportiniu kelniu vaikams esat pirkusios, kaip kokybe? i darzeli reikia nesiojimui
QUOTE(me2za @ 2013 01 13, 22:41)
Tai kad Lietuvon siunčia, kam per UK siųstis,
QUOTE(raimundux @ 2013 01 13, 22:56)
Siunčia į LT iki 1,814 kg 6 dol. ir iki 75Lt jokių PVM mokėt nereikia
Čia galit pasiskaitinėti atsiliepimus apie produktus http://iherbsm.blogspot.com/
Čia galit pasiskaitinėti atsiliepimus apie produktus http://iherbsm.blogspot.com/
Ačiukas, mergaičiukės
laba, ar bandėte kas nors naujai pirkti iš The Body Shop Tukio adresu? ar praeina mokėjimai? norėčiau pirkti, bet nesinori pinigų pakabinti
QUOTE(*kakava* @ 2013 01 14, 00:11)
laba, ar bandėte kas nors naujai pirkti iš The Body Shop Tukio adresu? ar praeina mokėjimai? norėčiau pirkti, bet nesinori pinigų pakabinti
Apsipirkau jau kelis kartus sventiniu laikotarpiu tukio adresu, pries metus pirkau kitu adresu, man be problemu
QUOTE(*kakava* @ 2013 01 13, 23:11)
praeitą savaitę pirkausi, praėjo
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 01 13, 23:14)
Apsipirkau jau kelis kartus sventiniu laikotarpiu tukio adresu, pries metus pirkau kitu adresu, man be problemu
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 13, 23:26)
praeitą savaitę pirkausi, praėjo
ačiū už atsakymus, kaip supratau čia ne pirmi užsakymai jau buvo? kiek skaičiau, tai pirmą kartą perkant dažnai atmeta užsakymą, o aš ir noriu pirmą kartą pirkt gal surizikuoti
QUOTE(auksine @ 2013 01 13, 22:58)
sakykit, gal is ten sportiniu kelniu vaikams esat pirkusios, kaip kokybe? i darzeli reikia nesiojimui
man visa ko ten kokybe padori, ypac vaikams - kaina neauksta, o nesiojas neblogai , kaip ir tesco
QUOTE(Loram @ 2013 01 13, 23:14)
www.landsend.co.uk
rytoj pirksiu po pietų.
Vilnius, Pašilaičiai
Į kitus miestus galiu siųsti
rytoj pirksiu po pietų.
Vilnius, Pašilaičiai
Į kitus miestus galiu siųsti
O kiek siuntimas iš ten
QUOTE(auksine @ 2013 01 13, 23:58)
Į daržą trint - tikrai liuks.
Brangioji, gavau panešimą apie siuntinį. Bijau tikėt, bet rodos, čia mūsų emukai
QUOTE(*kakava* @ 2013 01 13, 23:39)
ačiū už atsakymus, kaip supratau čia ne pirmi užsakymai jau buvo? kiek skaičiau, tai pirmą kartą perkant dažnai atmeta užsakymą, o aš ir noriu pirmą kartą pirkt gal surizikuoti
aš pirkau pirmą kartą
Sveikos Mergaites, o perkant TBS reikia nurodyti savo varda pavarde, t.y taip kaip ant korteles ar galima ir kito zmogaus pavarde? Neprisimenu kad jiems netinka, kai nereikejo,tai neisidemejau..
Nes bandziau pirkti pirma karta viena kortele, paskui kita, atmete abu mokejimus. Aisku abi sumos rezervuotos Parasiau jiems ketvirtadieni, paskui dar karta vakar,bet tyla is ju puses
Buvo nemazai laukianciu siuntinuku is Feelunique, ar dar yra negavusiu gruodzio pr?
Nes bandziau pirkti pirma karta viena kortele, paskui kita, atmete abu mokejimus. Aisku abi sumos rezervuotos Parasiau jiems ketvirtadieni, paskui dar karta vakar,bet tyla is ju puses
Buvo nemazai laukianciu siuntinuku is Feelunique, ar dar yra negavusiu gruodzio pr?
QUOTE(deltadu @ 2013 01 13, 20:56)
Noriu eko kosmetikos. Iš kurios parduotuvės geriausiai siųstis. Na, kad kainos būtų normalios.
vis tik pasirinkimas didesnis, o ir kainos kai kuriu produktu patrauklesnes cia:
www.violey.com
www.ecco-verde.de
www.bio-naturel.com
dar galima keleta kitu 1 psl rast
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 01 13, 23:59)
Į daržą trint - tikrai liuks.
Brangioji, gavau panešimą apie siuntinį. Bijau tikėt, bet rodos, čia mūsų emukai
oo na įdomu įdomu