Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

labas vakaras, gal kas george uzsakineja? prisijungciau

sakykit, gal is ten sportiniu kelniu vaikams esat pirkusios, kaip kokybe? i darzeli reikia nesiojimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 01 13, 22:41)
Tai kad Lietuvon siunčia, kam per UK siųstis,

QUOTE(raimundux @ 2013 01 13, 22:56)
Siunčia į LT iki 1,814 kg 6 dol. ir iki 75Lt jokių PVM mokėt nereikia 4u.gif
Čia galit pasiskaitinėti atsiliepimus apie produktus http://iherbsm.blogspot.com/

Ačiukas, mergaičiukės 4u.gif
Atsakyti
laba, ar bandėte kas nors naujai pirkti iš The Body Shop Tukio adresu? ar praeina mokėjimai? norėčiau pirkti, bet nesinori pinigų pakabinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2013 01 14, 00:11)
laba, ar bandėte kas nors naujai pirkti iš The Body Shop Tukio adresu? ar praeina mokėjimai? norėčiau pirkti, bet nesinori pinigų pakabinti g.gif

Apsipirkau jau kelis kartus sventiniu laikotarpiu tukio adresu, pries metus pirkau kitu adresu, man be problemu
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2013 01 13, 23:11)

praeitą savaitę pirkausi, praėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 01 13, 23:14)
Apsipirkau jau kelis kartus sventiniu laikotarpiu tukio adresu, pries metus pirkau kitu adresu, man be problemu

QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 13, 23:26)
praeitą savaitę pirkausi, praėjo  4u.gif

ačiū už atsakymus, kaip supratau čia ne pirmi užsakymai jau buvo? kiek skaičiau, tai pirmą kartą perkant dažnai atmeta užsakymą, o aš ir noriu pirmą kartą pirkt ax.gif gal surizikuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 01 13, 22:58)

sakykit, gal is ten sportiniu kelniu vaikams esat pirkusios, kaip kokybe? i darzeli reikia nesiojimui g.gif

man visa ko ten kokybe padori, ypac vaikams - kaina neauksta, o nesiojas neblogai mirksiukas.gif , kaip ir tesco 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 01 13, 23:14)
www.landsend.co.uk
rytoj pirksiu po pietų.
Vilnius, Pašilaičiai
Į kitus miestus galiu siųsti

O kiek siuntimas iš ten 4u.gif blush2.gif

QUOTE(auksine @ 2013 01 13, 23:58)

Į daržą trint - tikrai liuks.
Brangioji, gavau panešimą apie siuntinį. Bijau tikėt, bet rodos, čia mūsų emukai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2013 01 13, 23:39)
ačiū už atsakymus, kaip supratau čia ne pirmi užsakymai jau buvo? kiek skaičiau, tai pirmą kartą perkant dažnai atmeta užsakymą, o aš ir noriu pirmą kartą pirkt ax.gif gal surizikuoti g.gif

aš pirkau pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Mergaites, o perkant TBS reikia nurodyti savo varda pavarde, t.y taip kaip ant korteles ar galima ir kito zmogaus pavarde? Neprisimenu kad jiems netinka, kai nereikejo,tai neisidemejau..
Nes bandziau pirkti pirma karta viena kortele, paskui kita, atmete abu mokejimus. Aisku abi sumos rezervuotos doh.gif Parasiau jiems ketvirtadieni, paskui dar karta vakar,bet tyla is ju puses schmoll.gif

Buvo nemazai laukianciu siuntinuku is Feelunique, ar dar yra negavusiu gruodzio pr?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 14 sausio 2013 - 00:42
QUOTE(deltadu @ 2013 01 13, 20:56)
Noriu eko kosmetikos. Iš kurios parduotuvės geriausiai siųstis. Na, kad kainos būtų normalios. ax.gif

vis tik pasirinkimas didesnis, o ir kainos kai kuriu produktu patrauklesnes cia:
www.violey.com
www.ecco-verde.de
www.bio-naturel.com

dar galima keleta kitu 1 psl rast mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 14 sausio 2013 - 06:55
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 01 13, 23:59)

Į daržą trint - tikrai liuks.
Brangioji, gavau panešimą apie siuntinį. Bijau tikėt, bet rodos, čia mūsų emukai  bigsmile.gif  biggrin.gif

oo na įdomu įdomu smile.gif
Atsakyti