Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(jurgilas @ 2013 01 13, 18:47)
http://www.marshalll...ducts_id=153255
Gal pasakysit zioplai, kas cia per dydziai.  4u.gif
32 ir 34 dydziai.

Kas liečia Dare2b drabužius, čia yra dydžių lentelės:
http://www.dare2b.co...nfo/SizingGuide

Taigi 32'' vaikų atitinka 157 ūgį, 34'' - 163 cm. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, priminkit kur ieskoti Actipur kremuko ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o is kur siunciates United colors of benetton drabuzius, ar perkat Lietuvoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2013 01 13, 20:08)
gal kas nori prisijungti prie SPORTSDIRECT šiandien Kaune?

Jusu az pilna
Iš kokio rajono esat?
Atsakyti
Labai prašau pagalbos. Gal galit padėt? Ar viską gerai čia supratau. Kad siuntimas 10 svarų. Galiu imti iki 12 prekių už šią siuntimo sumą. Nuolaidų kodukų nėra.
http://www.sizeup.co.uk/
Ši parduotuvė yra UK. Tad jokių papildomų mokesčių nebus rolleyes.gif
Nepykit už tokius klausimus Aš vis dar jaučiuosi naujokė apsipirkinėdama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2013 01 13, 19:05)
oi būtų labai gerai 4u.gif  nes šiaip vyras XL nešioja, galvoju tokias ir imti  smile.gif

kadangi jie turi namuose XL ir XXL, tai sakė sesers vyrui smagesnės XL. O šiaip jis nešioja 38 dydį džinsų, o per liemenį pas jį apie 107 cm (pilvuką turi ax.gif ). Tikiuosi, orientacijai padėjau 4u.gif
Tik tiek, kad XL ne jam skirta biggrin.gif Jam skirtos XXL kelnės. Tai kol nebuvo pasimatavęs XL, džiaugėsi savom XXL lotuliukas.gif ir sakė geros ir tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EliSla @ 2013 01 13, 20:23)
Pirkt nepirkau, bet kaip jie rašo, tai tikrai taip: siuntimas 10 svarų, o viršyjus 12 prekių bus skaičiuojamas papildomas mokestis po 0,75 svaro už kiekvieną papildomą prekę. Papildomų mokesčių nebus, nes UK.

Labai Jums ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kurios merginos neapsunkintų ir galėtų man paaiškinti kaip www.mytoys.de tinklalapyje, panaudoti tą pirmo apsipirkimo koduką, kur jį reikia įrašyti g.gif aš nedraugauju su vokiečių kalba tai labai sunku man verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 13, 20:37)
Gal kurios merginos neapsunkintų ir galėtų man paaiškinti kaip www.mytoys.de tinklalapyje, panaudoti tą pirmo apsipirkimo koduką, kur jį reikia įrašyti  g.gif  aš nedraugauju su vokiečių kalba tai labai sunku man  verysad.gif  4u.gif

spaudziat weiter zur kasse, atsiranda kelios lenteles, tai desinej pusej paskutine Gutschein/Rabatt/Gratisartikel ir spaudziat einlosen ir ivedat
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 21:24)
kadangi jie turi namuose XL ir XXL, tai sakė sesers vyrui smagesnės XL. O šiaip jis nešioja 38 dydį džinsų, o per liemenį pas jį apie 107 cm (pilvuką turi ax.gif ). Tikiuosi, orientacijai padėjau 4u.gif
Tik tiek, kad XL ne jam skirta biggrin.gif Jam skirtos XXL kelnės. Tai kol nebuvo pasimatavęs XL, džiaugėsi savom XXL lotuliukas.gif ir sakė geros ir tinka lotuliukas.gif

panašios apimtys ir mano vyro, taigi tiks XL, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 13, 20:37)
Gal kurios merginos neapsunkintų ir galėtų man paaiškinti kaip www.mytoys.de tinklalapyje, panaudoti tą pirmo apsipirkimo koduką, kur jį reikia įrašyti  g.gif  aš nedraugauju su vokiečių kalba tai labai sunku man  verysad.gif  4u.gif

Tai ten isimetus prekes i krepseli reikia spausti
weiter zur kasse
Gutschein/Rabatt/Gratisartikel
einlossen

Jau greit ir nebegalios tas kodukas, kazkur skaiciau, kad iki 2013.01.31.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EliSla: 13 sausio 2013 - 20:49
Noriu eko kosmetikos. Iš kurios parduotuvės geriausiai siųstis. Na, kad kainos būtų normalios. ax.gif
Atsakyti