Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(lunatikas @ 2013 01 13, 11:39)
as lengvai zalia apsipirkimuose tai noriu pasiteiraut, o kur reikia adresa ivesti? nes nematau kur prisiregistruot. sumetus prekes is kart ejot i pypal ir viskas? g.gif ir dar cia to muito nereik moket nuo 75lt? g.gif

Tai einat SIGN IN / JOIN , registruojates, sekančiame žyngsnyje bus ir adresą kur ivest smile.gif Registravausi UK adresu, nes Lietuvos nera tarp šalių į kurias siunčia verysad.gif
Muito nebus
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 01 13, 13:42)
siuntimo kaina i LT 37 svarai. paskaiciavau, jei 10 prekiu tai kiekvienai +3,70 svaro, jei daugiau tai pigiau. man gaunasi tas pats, kas per tarpininke su procentais ir persiuntimo mokesciu. gal kas noretu jungtis? as su 2-3 prekem, esu is klaipedos.
kad ir sitos kelnes 8+3,7 viso 11,7*4,25 (4,3) viso apie 50 lt.
http://www.marshalll...7ebdbf4ec50aa8b

drinks_cheers.gif As ta pati paskaiciavau,kad apsimoka kooperuotis ir siustis i LT.
Jungiuosi jei dar galima 4u.gif
Atsakyti
Kam aktualu, tai Biodermai Eurovaistinėje yra nuolaidos, micelinis vandenukas kainuoja 57Lt. Tai brangiau nei iš FR, bet pigiau nei vien su -15proc savaitgaliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 01 13, 11:57)
Sakykit, o cia uzsisakineti galima tik per tarpininkes? Jei taip'tai gal galit kokia parekomenduoti. Aciu. Tiesa, o kaip su dydziais tenai?

Kai kam pavyksta paciom,kai kam nepavyksta. Dydziai priklauso nuo firmu:)
Atsakyti
O gal yra kokia atskira tema , kur butu parašyta kokia firma kokius dydžius atitinka? Aš čia apie avalyne kalbu . Pvz. užsakant iš Javari. de.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 13 sausio 2013 - 15:09
QUOTE(mollif @ 2013 01 13, 15:08)
O gal yra kokia atskira tema , kur butu parašyta kokia firma kokius dydžius atitinka? Aš čia apie avalyne kalbu .  Pvz. užsakant iš Javari. de.

Čia yra pokalbių apie javarius tema http://www.supermama...;#entry59490846
Atsakyti
gal kas planuojat is mangoQualet uzsakynet ir priimtu ax.gif
Atsakyti
pas mane USA landsend, vaikiski tai nžn man tokie typ top pagal ju ūgio aprašymą.
o suaugusiu XS toks amerikoniškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 01 13, 15:02)
pirkciau kai susirinktu bent 10 prekiu. bet tikrai ne siandien, nes dar pazistamiems issiunciau nuoroda, gal ka issirinks  mirksiukas.gif
siaip vilnietem jei butu kokios 2, galeciau vienai persiusti per terminala uz 6,49lt.

as is vilniaus noreciau jungtis, bet tik velai vakare galeciau issirinkti ir atsiusti krepsiuka, ar tinka?
Papildyta:
QUOTE(katerinka0907 @ 2013 01 12, 20:30)
Vis dar renku mango.com iki free ship'o truksta apie 100 lt, gal kas noretu jungtis, Vilnius, jei jums apsimoka galiu persiusti i kita miesta
el.pastas katiasvecova@yahoo.com

jau uzsakiau smile.gif
Atsakyti
gal kam dar reik crocs.com? veiksmas kaunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2013 01 13, 15:39)
as is vilniaus noreciau jungtis, bet tik velai vakare galeciau issirinkti ir atsiusti krepsiuka, ar tinka?

http://www.marshallleisure.co.uk pirksiu rytoj. kas norit prisijungti tai siuskit krepseli email miglele2@yahoo.com
miestas klaipeda, jei nera skubu, tai galesiu perduoti i vilniu, bet jei butu kokios 2-3 tai manau greiciau per terminala vienai mergaitei persiusciau. galesiu ir i panevezi atvezti, bet irgi jei nera skubu, nes vaziuoju 1 karta i menesi.
pinigeliu noresiu is anksto, nes neturesiu uz visas uzdeti. ir uzsakinesiu pirma karta is sios parduotuves, raso, kad siuntimas 1 box 37 svarai, tai tikiuosi, kad siuntimas nekis ir tilpsim su 10 prekiu i ta deze mirksiukas.gif

gal kazkas jau uzsakinejo is sios parduotuves ir galetu kokiu patarimu duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 13 sausio 2013 - 16:20
QUOTE(Kikina @ 2013 01 13, 15:24)
gal kas planuojat is mangoQualet uzsakynet ir priimtu ax.gif

Fitzy mangooutlet renka smile.gif
Atsakyti