Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(magute @ 2013 01 13, 13:42)
siuntimo kaina i LT 37 svarai. paskaiciavau, jei 10 prekiu tai kiekvienai +3,70 svaro, jei daugiau tai pigiau. man gaunasi tas pats, kas per tarpininke su procentais ir persiuntimo mokesciu. gal kas noretu jungtis? as su 2-3 prekem, esu is klaipedos.
kad ir sitos kelnes 8+3,7 viso 11,7*4,25 (4,3) viso apie 50 lt.
http://www.marshalll...7ebdbf4ec50aa8b

As jungciausi mielai, bet as is Vilniaus:) gal Vilnietes kas renkate??
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 01 13, 13:46)
Aciu uz ats. O dar karteli paklausiu del dydziu.

jei apie tas kelnes, kur nuorodą įdėjau, tai dydžiai yra tik dideli (XL, XXL,..) Mano nuomone, jie atitiko įprastus XL ir XXL 4u.gif
Atsakyti
Magute, as jungciaus, bet man reikia laiko perziureti viska ir susikrauti krepsiuka. Kada pirktum?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 13, 12:53)
Labas,

Kas jungėsi su manim prie Aposparer.de, tai užsakymą padariau, bet nesėju visom parašyti  blush2.gif kai tik žinosiu kursą, paskaičiuosiu ir informuosiu.

Turiu klausimą dėl lasenza.co.uk, pamenu vienoms parėjo, kitoms nėjo atlikt užsakymų. Gal paaiškėjo, kai ten su jais reikalai? gal tik pirmoms pavyko, o paskui nebeleido? norėčiau pabandyti, bet nesinori gaišti laiko, jei neleidžia su Lt kortom atsiskaityti blush2.gif

Mano praejo keli uzsakymai Lt korta PA adresas . 4u.gif,Visa virtuonas (viena is SM bande pirkti ja )nepraejo -gali buti ,kad jie reikelauja tik saugiems atsisikaitymams registruotu korteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2013 01 13, 13:33)
unsure.gif  Nu va as irgi suzinojau, kad nebegausiu akmens, nors buvau i sarasus isirasius, o pasirodo jis cia siaip sau buvo daromas  doh.gif

O gal dar kazkas uzsakines?  g.gif Nes tikiu kad tokiu kaip mes dar nemazai liko  verysad.gif

Ir as noriai prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 01 13, 13:49)
Magute, as jungciaus, bet man reikia laiko perziureti viska ir susikrauti krepsiuka. Kada pirktum?

pirkciau kai susirinktu bent 10 prekiu. bet tikrai ne siandien, nes dar pazistamiems issiunciau nuoroda, gal ka issirinks mirksiukas.gif
siaip vilnietem jei butu kokios 2, galeciau vienai persiusti per terminala uz 6,49lt.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 13, 01:02)
Ačiū už info, gerbiamoji, informuokite kaip toliau seksis, smalsu wink.gif Nes po patvirtinimo visokių čiūdų dar gali įvykti.

kai paltas bus ant vaiko, va tada žinosiu tiksliai kad praeina ir sekantį kartą galėsiu pagelbėt visoms. kol kas laikau špygą kad gaučiau tas drapanėles biggrin.gif
Atsakyti
kaip su tais crocs kodukais? ar jie sumuojasi? nes turiu 20% pirmam apsipirkimui, bei internete radau 10% kai suma didesnė nei 55 eur. Bet man kažkodėl jų nesumuoja g.gif kažkada buvau skaičius, kad jum kodukus sumuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 14:17)
kaip su tais crocs kodukais? ar jie sumuojasi? nes turiu 20% pirmam apsipirkimui, bei internete radau 10% kai suma didesnė nei 55 eur. Bet man kažkodėl jų nesumuoja g.gif kažkada buvau skaičius, kad jum kodukus sumuoja g.gif

Tai, kad ten 55 svarai, o ne eurai, ten co.uk kodukai nurodyti, jeigu apie ta imesta nuoroda rasote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2013 01 13, 14:25)
Tai, kad ten 55 svarai, o ne eurai, ten co.uk kodukai nurodyti, jeigu apie ta imesta nuoroda rasote  smile.gif

nee, radau ir tokius, kur eu puslapyje galioja 4u.gif jei įvedu tą koduką be pirmo apsipirkimo koduko, galioja 10 eur nuolaida. jei tik suvedu abu, nebegalioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 13, 13:43)
O kaip su dydžiais? Ar UK parduotuvėse irgi dviem dydžiais didinti landsend drabužiai?
Ar vis tik atitinka? Pvz., jei Asos perku UK 8 ir jis tinka, tai ir iš landsend tiks 8 dydis?

Nes per JAV tarpininkę pirktuose XS megstukuose paskendau, jie draugei čia nešiojančiai M tiko.  doh.gif

Ir as esu tuejusi tokios patirties su jav landsendu doh.gif Bet cia nuo modelio konkretaus priklauso, ne visi didinti, pvz MB, vaikams kiek esu pirkusi, tai viskas daugmaz atitiko tiek is jav, tiek is uk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 14:28)
nee, radau ir tokius, kur eu puslapyje galioja 4u.gif jei įvedu tą koduką be pirmo apsipirkimo koduko, galioja 10 eur nuolaida. jei tik suvedu abu, nebegalioja doh.gif

A, supratau rolleyes.gif Tai matyt tik viena leidzia pritaikyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 13 sausio 2013 - 14:30

Panos, per kiek laiko gaunate siuntinius iš http://www.everything5pounds.com/ ?
Taip pat iš Miss Rebbel? ( iš čia išvis neatraše nei viena karta iš 6 laišku) gun_rifle.gif
Atsakyti