Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(R-jazz @ 2013 01 13, 12:19)
Tai tipo turetu ir tiesiai siusti i LT

Atrodo, kad siunčia. Bet pažiūrėkit siuntimo kainą 4u.gif Man pigiau per uk adresą pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 01 13, 11:31)
nu normaliai jus cia su tais dviem sarasais, uzsirasai zmogus,o poto pasirodo jau naujas sarasas daromas fool.gif

unsure.gif Nu va as irgi suzinojau, kad nebegausiu akmens, nors buvau i sarasus isirasius, o pasirodo jis cia siaip sau buvo daromas doh.gif

O gal dar kazkas uzsakines? g.gif Nes tikiu kad tokiu kaip mes dar nemazai liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2013 01 13, 12:33)
unsure.gif  Nu va as irgi suzinojau, kad nebegausiu akmens, nors buvau i sarasus isirasius, o pasirodo jis cia siaip sau buvo daromas  doh.gif

O gal dar kazkas uzsakines?  g.gif Nes tikiu kad tokiu kaip mes dar nemazai liko  verysad.gif

lygiai taip pat ir as uz borto ismesta buvau g.gif
Atsakyti
Šiandien darau užsakymą iš www.crocs.eu Vyksta žieminių batų išpardavimas labai geromis kainomis. Jie kas susidomėjo rašykit - užsakysiu

Esu iš Vilniaus, bet galiu persiųst ir į Jūsų miestą
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 13:30)
Atrodo, kad siunčia. Bet pažiūrėkit siuntimo kainą 4u.gif Man pigiau per uk adresą pirkti ax.gif

Audry,paskaiciau tavo patirti,bet gal parasysi kaip su dydziais pas juos? Supratau, kad LImcaca tau nupirko? As zalia situo reikalu, o ji turi atskira tema ar siaip jai rasai, kad nupirktu ir atsiuncia cia I LT kazkur ar tiesiai mano adresu. Sorry, uz tokius kl., bet esu zaliasu sitais persiuntimo reikalais. Turiu giminiu UK, bet manau brangiau gautusi, jei jie gave prekes siustu man I LT pastu.Jei atsakysi, busiu dekinga, gal ir man prasvieses. 4u.gif
Atsakyti
gal planuojat uzsakyneti is
LANDSEND.CO.UK ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krilas @ 2013 01 13, 13:50)
Šiandien darau užsakymą iš www.crocs.eu Vyksta žieminių batų išpardavimas labai geromis kainomis. Jie kas susidomėjo rašykit - užsakysiu

Esu iš Vilniaus, bet galiu persiųst ir į Jūsų miestą

crocs kodukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 01 12, 18:07)
gal kas nori prisijungti prie www.landsend.co.uk???????
Vilnius, Pašilaičiai

uzsakynejot jau?
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 01 13, 13:27)
Audry,paskaiciau tavo patirti,bet gal parasysi kaip su dydziais pas juos? Supratau, kad LImcaca tau nupirko? As zalia situo reikalu, o ji turi atskira tema ar siaip jai rasai, kad nupirktu ir atsiuncia cia I LT kazkur ar tiesiai mano adresu. Sorry, uz tokius kl., bet esu zaliasu sitais persiuntimo reikalais. Turiu giminiu UK, bet manau brangiau gautusi, jei jie gave prekes siustu man I LT pastu.Jei atsakysi, busiu dekinga, gal ir man prasvieses.  4u.gif

yra Limcamcos tema atskira:
http://www.supermama...?...893557&st=0
ten gali paskaityt. Bet iš esmės, ji ima tarpininkavimo mokestį bei susimoki už siuntimą į LT (1,5 /kg). Siunčia tiesiai į namus tik jei susidaro >10 kg. O kitiems atsiimti nurodytais adresais reikia (jei didžiuosiuose miestuose). Dėl mažesnių miestelių nežinau.
Tiesa, perkant iš marshalleisure dar gali prisidėti siuntimo mokestis UK ribose, jei užsakymo suma mažesnė nei berods 30 svarų . Tad reiktų irgi pasikooperuoti, kad šią sumą sudarytumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 13 sausio 2013 - 13:46
QUOTE(R-jazz @ 2013 01 13, 12:19)
Paaiskinkit, kazko nesuprantu, juk marshallleisure.co.uk raso, kad:
Delivery Information:
We deliver to the UK and all EU countries (as shown on our registration page) except the Azores, Cyprus, Balaeric Islands, Madeira, Sardinia and Sicily.

Tai tipo turetu ir tiesiai siusti i LT

QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 12:30)

siuntimo kaina i LT 37 svarai. paskaiciavau, jei 10 prekiu tai kiekvienai +3,70 svaro, jei daugiau tai pigiau. man gaunasi tas pats, kas per tarpininke su procentais ir persiuntimo mokesciu. gal kas noretu jungtis? as su 2-3 prekem, esu is klaipedos.
kad ir sitos kelnes 8+3,7 viso 11,7*4,25 (4,3) viso apie 50 lt.
http://www.marshalll...7ebdbf4ec50aa8b
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 13 sausio 2013 - 13:43
QUOTE(*rutuliukas* @ 2013 01 13, 14:37)
gal planuojat uzsakyneti is
LANDSEND.CO.UK ?  4u.gif

O kaip su dydžiais? Ar UK parduotuvėse irgi dviem dydžiais didinti landsend drabužiai?
Ar vis tik atitinka? Pvz., jei Asos perku UK 8 ir jis tinka, tai ir iš landsend tiks 8 dydis?

Nes per JAV tarpininkę pirktuose XS megstukuose paskendau, jie draugei čia nešiojančiai M tiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 14:40)
yra Limcamcos tema atskira:
http://www.supermama...?...893557&st=0
ten gali paskaityt. Bet iš esmės, ji ima tarpininkavimo mokestį bei susimoki už siuntimą į LT (1,5 /kg). Siunčia tiesiai į namus tik jei susidaro >10 kg.

Aciu uz ats. O dar karteli paklausiu del dydziu.
Atsakyti