Merginos ką daryti jeigu crocs užsakiau M9 o atsiunte M10 dydi nesusidūriau su tokia problema
QUOTE(me2za @ 2013 01 10, 12:16)
O kas ima iš sportsdirecto po 2 lt už daiktą, tai čia grynai biznį varo mano nuomone
nu nereik jau taip varyt... Zmogui gal reik tik vienos prekes, i uzsakyma priima tiek, kad tos prekes siuntimas butu 2 lt, ji taip skaiciuoja ir turi teise rinktis kaip siuntima dalint, nes ji uzsako. Kas uzsako daug - skaiciuoja is zmoniu skaiciaus ar dar kitaip... Cia manau paprasciausias nesusikalbejimas tarp uzsakinetojos ir prisijungiancios - jei manes klausia kiek kainuos siuntimas - KA AS ZINAU kiek zmoniu su kokiais krepsiais prisijungs - va pasakiau kaip man tuo kartu pasirode - ir gaunas skalambinimai per temas Jei pirkciau viena daikta uz 0,5 svaro ir sverianti 100 gr is 50 kg sveriancios dezes - naturalu kad tie 2 litai irgi daug tokiu atveju atrodytu
turiu klausimeli ne i tema bet gal netycia kas nors zinio kokia tarpininke is kokios valstijos siuncia, turiu galvoj JAV, man reikia, kad nebutu iš Kentucky, Nevada, New York, North Carolina, Washington, Texas, Pennsylvania and California
SD neatsako į mano laiškus dėl negautų prekių. Kuo čia juos pagąsdinus: kaip ten UK vartotojų teises vadinasi ? nes jau atsibodo laukt...
QUOTE(Lėja_ @ 2013 01 10, 16:15)
turiu klausimeli ne i tema bet gal netycia kas nors zinio kokia tarpininke is kokios valstijos siuncia, turiu galvoj JAV, man reikia, kad nebutu iš Kentucky, Nevada, New York, North Carolina, Washington, Texas, Pennsylvania and California
cia del tax'u? pas Rudaplauke nera taxu rubams ir batams
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 15:19)
Merginos ką daryti jeigu crocs užsakiau M9 o atsiunte M10 dydi nesusidūriau su tokia problema
o usakinėjot iš UK ar EU? jei esat tikra,kad užsakėt 42dydį, o ne 9 kaip UK puslapyje- tai fotografuojat batus, siunčiat užsakymo nr ir viską išspręsit Buvo pakibę man crocsai su atsakymais , bet po to kai FB parašiau, tai iš kart kitą dieną atsako nes buvo atsiuntę batus skirtingų dydžių tai iš karto naujus atsiuntė
gal kas perka iš www.mangooutlet.com arba norėtų prisijungti? Vilnius
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 10, 15:45)
o usakinėjot iš UK ar EU? jei esat tikra,kad užsakėt 42dydį, o ne 9 kaip UK puslapyje- tai fotografuojat batus, siunčiat užsakymo nr ir viską išspręsit Buvo pakibę man crocsai su atsakymais , bet po to kai FB parašiau, tai iš kart kitą dieną atsako nes buvo atsiuntę batus skirtingų dydžių tai iš karto naujus atsiuntė
aš uk tinklapyje užsakiau M9 dydį, užsakyme yra irgi M9, o išpakavus dėžę yra M10
prieš tai vyrui prašoviau su dydžiu ir paėmiau per mažus dabar per didelius atvežė
Papildyta:
jaučiu jau supratau, aš užsakau UK dydžiu o atveža US arne? tai taip išeitų kad vietoj 42 užsisakiau 43-44 įdomu eina keitimą padaryti ar neapsimoka?
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 15:56)
aš uk tinklapyje užsakiau M9 dydį, užsakyme yra irgi M9, o išpakavus dėžę yra M10
prieš tai vyrui prašoviau su dydžiu ir paėmiau per mažus dabar per didelius atvežė
Papildyta:
jaučiu jau supratau, aš užsakau UK dydžiu o atveža US arne? tai taip išeitų kad vietoj 42 užsisakiau 43-44 įdomu eina keitimą padaryti ar neapsimoka?
Papildyta:
Jie siuncia US dydzius jei jums reikejo kad ant bato butu buve parasyta M9 reikejo pirkti uk M8
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 10, 15:58)
Jie siuncia US dydzius jei jums reikejo kad ant bato butu buve parasyta M9 reikejo pirkti uk M8
tai dabar jau ir supratau kad ne taip užsakiau tai dabar turiu dvejus ir nei vieni vyrui netinka o sakys žmonelė šopomanė, bele perka
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 18:01)
tai dabar jau ir supratau kad ne taip užsakiau tai dabar turiu dvejus ir nei vieni vyrui netinka o sakys žmonelė šopomanė, bele perka
Parduokit skelbimuose
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 10, 16:08)
Parduokit skelbimuose
tai jau teks vienus, kur per mažus paėmiau jau kaimynka žadėjo imti, o dabar reiks sukti galva kur didesnius prakišti ir 3 kartą pirkti tuos pačius batus nes vyras jau nuo kalėdų jų laukia