Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

Merginos ką daryti jeigu crocs užsakiau M9 o atsiunte M10 dydi g.gif nesusidūriau su tokia problema sad.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 01 10, 12:16)
O kas ima iš sportsdirecto po 2 lt už daiktą, tai čia grynai biznį varo mano nuomone  cool.gif

nu nereik jau taip varyt... Zmogui gal reik tik vienos prekes, i uzsakyma priima tiek, kad tos prekes siuntimas butu 2 lt, ji taip skaiciuoja ir turi teise rinktis kaip siuntima dalint, nes ji uzsako. Kas uzsako daug - skaiciuoja is zmoniu skaiciaus ar dar kitaip... Cia manau paprasciausias nesusikalbejimas tarp uzsakinetojos ir prisijungiancios - jei manes klausia kiek kainuos siuntimas - KA AS ZINAU kiek zmoniu su kokiais krepsiais prisijungs g.gif - va pasakiau kaip man tuo kartu pasirode - ir gaunas skalambinimai per temas doh.gif Jei pirkciau viena daikta uz 0,5 svaro ir sverianti 100 gr is 50 kg sveriancios dezes - naturalu kad tie 2 litai irgi daug tokiu atveju atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausimeli ne i tema bet gal netycia kas nors zinio kokia tarpininke is kokios valstijos siuncia, turiu galvoj JAV, man reikia, kad nebutu iš Kentucky, Nevada, New York, North Carolina, Washington, Texas, Pennsylvania and California doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
SD neatsako į mano laiškus dėl negautų prekių. Kuo čia juos pagąsdinus: kaip ten UK vartotojų teises vadinasi ? ax.gif nes jau atsibodo laukt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 10 sausio 2013 - 15:24
QUOTE(Lėja_ @ 2013 01 10, 16:15)
turiu klausimeli ne i tema bet gal netycia kas nors zinio kokia tarpininke is kokios valstijos siuncia, turiu galvoj JAV, man reikia, kad nebutu iš Kentucky, Nevada, New York, North Carolina, Washington, Texas, Pennsylvania and California    doh.gif  doh.gif  doh.gif

cia del tax'u? rolleyes.gif pas Rudaplauke nera taxu rubams ir batams
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 15:19)
Merginos ką daryti jeigu crocs užsakiau M9 o atsiunte M10 dydi  g.gif  nesusidūriau su tokia problema sad.gif

o usakinėjot iš UK ar EU? jei esat tikra,kad užsakėt 42dydį, o ne 9 kaip UK puslapyje- tai fotografuojat batus, siunčiat užsakymo nr ir viską išspręsit wink.gif 4u.gif Buvo pakibę man crocsai su atsakymais , bet po to kai FB parašiau, tai iš kart kitą dieną atsako biggrin.gif nes buvo atsiuntę batus skirtingų dydžių biggrin.gif tai iš karto naujus atsiuntė 4u.gif
Atsakyti
gal kas perka iš www.mangooutlet.com arba norėtų prisijungti? Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 10, 15:45)
o usakinėjot iš UK ar EU? jei esat tikra,kad užsakėt 42dydį, o ne 9 kaip UK puslapyje- tai fotografuojat batus, siunčiat užsakymo nr ir viską išspręsit wink.gif  4u.gif  Buvo pakibę man crocsai su atsakymais , bet po to kai FB parašiau, tai iš kart kitą dieną atsako  biggrin.gif  nes buvo atsiuntę batus skirtingų dydžių biggrin.gif tai iš karto naujus atsiuntė  4u.gif

aš uk tinklapyje užsakiau M9 dydį, užsakyme yra irgi M9, o išpakavus dėžę yra M10 doh.gif
prieš tai vyrui prašoviau su dydžiu ir paėmiau per mažus dabar per didelius atvežė lotuliukas.gif

Papildyta:
jaučiu jau supratau, aš užsakau UK dydžiu o atveža US arne? doh.gif tai taip išeitų kad vietoj 42 užsisakiau 43-44 blush2.gif įdomu eina keitimą padaryti ar neapsimoka?
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 15:56)
aš uk tinklapyje užsakiau M9 dydį, užsakyme yra irgi M9, o išpakavus dėžę yra M10  doh.gif
prieš tai vyrui prašoviau su dydžiu ir paėmiau per mažus dabar per didelius atvežė  lotuliukas.gif

Papildyta:
jaučiu jau supratau, aš užsakau UK dydžiu o atveža US arne?  doh.gif  tai taip išeitų kad vietoj 42 užsisakiau 43-44  blush2.gif  įdomu eina keitimą padaryti ar neapsimoka?

Jie siuncia US dydzius jei jums reikejo kad ant bato butu buve parasyta M9 reikejo pirkti uk M8
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 10, 15:58)
Jie siuncia US dydzius jei jums reikejo kad ant bato butu buve parasyta M9 reikejo pirkti uk M8

tai dabar jau ir supratau kad ne taip užsakiau ax.gif tai dabar turiu dvejus ir nei vieni vyrui netinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif o sakys žmonelė šopomanė, bele perka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 10, 18:01)
tai dabar jau ir supratau kad ne taip užsakiau  ax.gif  tai dabar turiu dvejus ir nei vieni vyrui netinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o sakys žmonelė šopomanė, bele perka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Parduokit skelbimuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 10, 16:08)
Parduokit skelbimuose mirksiukas.gif

tai jau teks 4u.gif vienus, kur per mažus paėmiau jau kaimynka žadėjo imti, o dabar reiks sukti galva kur didesnius prakišti lotuliukas.gif ir 3 kartą pirkti tuos pačius batus nes vyras jau nuo kalėdų jų laukia doh.gif
Atsakyti