Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(lina0612 @ 2013 01 12, 22:38)
Reiktu pabandyt mirksiukas.gif

aš kai gryodį užsakinėjau, tai pirkau šias slidininko kelnes visai vyriškai pusei:
http://www.marshalll...ca2f2dfe4372c6d
Kaina net su tarpininkavimo mokesčiu bei siuntimu į LT gavosi liuks (kažkas iki 50 lt). Tai visiems tiko ir patiko, išskyrus mano vyrą doh.gif Tam tai niekad nepataikau, kad kas tiktų doh.gif
Atsakyti
nu normaliai jus cia su tais dviem sarasais, uzsirasai zmogus,o poto pasirodo jau naujas sarasas daromas fool.gif
QUOTE(Tasty @ 2013 01 12, 17:27)
Kuriuo adresu pirkot?
Pažiūrėjau, yra neblogų kainų  biggrin.gif

QUOTE(Audry @ 2013 01 12, 17:55)
kada pirkot? Kokio banko kokia kartele?
mano patirtis tokia..

QUOTE(Bluntė @ 2013 01 12, 20:14)
marshall leisure ir man nepriėmė pirkimo  4u.gif  parašė,kad Tukio adresu nesiunčia,nes jis komercinis  ax.gif  bet užsakymą atsiuntė normaliai ir net neparašė,kad atšaukta  doh.gif  kol pati nepradėjau žiūrėt kas ne taip ir kodėl nejuda užsakymas  ax.gif

as uzsakinejau pirkanglijoje adresu,tiesa apmokejau ne paypalu o kreditine (nordea hameleonas mano),nes paypalu apmokant turetu adresai sutapti,kitaip iskart atmes mokejima. Nezinau,gal antra kart jau ir mano uzsakymo nepriimtu,bet si karta viskas sklandziai:) dar negavau prekyciu,bet Pa sandelius jau jos pasieke.

QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 10:45)
aš kai gryodį užsakinėjau, tai pirkau šias slidininko kelnes visai vyriškai pusei:
Kaina net su tarpininkavimo mokesčiu bei siuntimu į LT gavosi liuks (kažkas iki 50 lt). Tai visiems tiko ir patiko, išskyrus mano vyrą doh.gif Tam tai niekad nepataikau, kad kas tiktų doh.gif

lygtais vis papildo jie prekytes,bet neuzmatau,kada kelnes papildo,neblogai ir maniskiui butu tokias nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 01 13, 11:31)
lygtais vis papildo jie prekytes,bet neuzmatau,kada kelnes papildo,neblogai ir maniskiui butu tokias nupirkti.

nuo lapkričio mėn seku, tai šių kelnių pas juos nebuvo mažesnių dydžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 10:45)

nebeperku savo vyrui nieko senai biggrin.gif Jei negaliu pataikyti - tegu pats perkasi.. Kam cia man stengtis ir paskui klausyti nepasitenkinimo ? biggrin.gif

Man reikia normaliai veikiancio papasto - kontaktinio termometro.. Gal koki turite naudojate ir dziaugiates? smile.gif
Atsakyti
Labas,

Kas jungėsi su manim prie Aposparer.de, tai užsakymą padariau, bet nesėju visom parašyti blush2.gif kai tik žinosiu kursą, paskaičiuosiu ir informuosiu.

Turiu klausimą dėl lasenza.co.uk, pamenu vienoms parėjo, kitoms nėjo atlikt užsakymų. Gal paaiškėjo, kai ten su jais reikalai? gal tik pirmoms pavyko, o paskui nebeleido? norėčiau pabandyti, bet nesinori gaišti laiko, jei neleidžia su Lt kortom atsiskaityti blush2.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif gal kas turite uzilikusiu vasariniu kepuryciu ar skareliu 3-4 m mergaitei? Bijau, kad iki keliones nespesiu gauti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 13 sausio 2013 - 11:54
Lyg anksčiau mačiau, kad pirkot iš kažkur greifurtų sėklų ekstraktą. Gal užrodytumėt iš kur 4u.gif O gal maišau, ir visai ne greifurtų sėklų ekstraktas tai buvo, o kažkoks kitoks imuniteto stiprinimui g.gif Bet kokiu atveju, parašykit, ką naudojat suaugusiems, ir ką vaikams imuniteto stiprinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 01 13, 12:31)
nu normaliai jus cia su tais dviem sarasais, uzsirasai zmogus,o poto pasirodo jau naujas sarasas daromas fool.gif
as uzsakinejau pirkanglijoje adresu,tiesa apmokejau ne paypalu o kreditine (nordea hameleonas mano),nes paypalu apmokant turetu adresai sutapti,kitaip iskart atmes mokejima. Nezinau,gal antra kart jau ir mano uzsakymo nepriimtu,bet si karta viskas sklandziai:) dar negavau prekyciu,bet Pa sandelius jau jos pasieke.

Sakykit, o cia uzsisakineti galima tik per tarpininkes? Jei taip'tai gal galit kokia parekomenduoti. Aciu. Tiesa, o kaip su dydziais tenai?
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 13, 11:55)
Lyg anksčiau mačiau, kad pirkot iš kažkur greifurtų sėklų ekstraktą. Gal užrodytumėt iš kur 4u.gif O gal maišau, ir visai ne greifurtų sėklų ekstraktas tai buvo, o kažkoks kitoks imuniteto stiprinimui g.gif Bet kokiu atveju, parašykit, ką naudojat suaugusiems, ir ką vaikams imuniteto stiprinimui 4u.gif

esu pirkus senai senai iš citrosept.co.uk, o dabar perku iš iherb.com
Atsakyti
gal kas nors prisijungs prie mano užsakymo iš www.crocs.eu iki nemokamo siuntimo? Aš Vilniuje, bet jei reikės,siusiu į kitą miestą, turiu 20% nuolaidos koduką, galiojantį ir Sale`ui.
Į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 13, 12:00)
esu pirkus senai senai iš citrosept.co.uk, o dabar perku iš iherb.com

o kurį perkat iš iherb? Ten ne vienas yra...
Papildyta:
QUOTE(vikruole @ 2013 01 13, 11:57)
Sakykit, o cia uzsisakineti galima tik per tarpininkes? Jei taip'tai gal galit kokia parekomenduoti. Aciu. Tiesa, o kaip su dydziais tenai?

diskutuojam apie tai , ar tik per tarpininkes, ar pavyksta ir pačiam. Savo patirtim pasidalinau vakar, jei įdomu paskaitykit kelis puslapius atgal 4u.gif Čia aš apie parduotuvę marshalleisure 4u.gif
Atsakyti
Paaiskinkit, kazko nesuprantu, juk marshallleisure.co.uk raso, kad:
Delivery Information:
We deliver to the UK and all EU countries (as shown on our registration page) except the Azores, Cyprus, Balaeric Islands, Madeira, Sardinia and Sicily.

Tai tipo turetu ir tiesiai siusti i LT
Atsakyti