Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(Audry @ 2013 01 12, 22:08)
tai išeina, kad iš marshalleisure galima būtų pirkti swed kortele net ir limcamcos adresu g.gif Nes pagal marshalleisure atsakymą man, galimi du variantai -arba "confirmed address", arba apmokėjimai, kurie praeina 3D apsaugą g.gif

Visko gali būti. Man kažkada (buvo visai neseniai atsiradęs tas 3D secure ir Swed'e dar nebuvo privaloma užsiregistruot) buvo problemų su viena parduotuve, atmetė užsakymus. Bet užsiregistravus saugiuose atsiskaitymuose mokėjimą priėmė. Tik mano atveju ta parduotuvė siuntė i LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 12, 22:08)
tai išeina, kad iš marshalleisure galima būtų pirkti swed kortele net ir limcamcos adresu g.gif Nes pagal marshalleisure atsakymą man, galimi du variantai -arba "confirmed address", arba apmokėjimai, kurie praeina 3D apsaugą g.gif

Reiktu pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Audry @ 2013 01 12, 17:33)
dabar prašom raportuoti, ar gerai rodo 4u.gif Nes jau ir man tuoj užsidegs doh.gif Kiekvieną dieną kantrybė vis senka, kai klecką reik nulaikyt temperatūrai pamatuoti doh.gif

turiu Microlaif bekontaktinį termometrą ir neatsidžiaugiu juo, rodo tiksliai ir greitai thumbup.gif anksčiau reikdavo vaiką žviegint kol pamatuodavau, nes neprisileidžia jokių matavimų, o dabar net nespėja pradėt verkt rolleyes.gif
Atsakyti
Akmeneliai uzsakyti, ale su nuotykiais doh.gif doh.gif doh.gif
Gyveni ir mokaisi, ale, streso apturejau blink.gif

Zadejo pirmadieni issiusti, nu ziuresim kaip vokieciai laikosi zodzio biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinote, kas perka pas lenkus ir galėtų užsakyti?
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 12, 20:45)
Forever21 nėra Lietuvos renkantis siuntimo adresą. O UK adresu praeina LT kortos?

paypalu pamokėjom ir praėjo kaip suprantu, nes atėjo patvirtinimas.

QUOTE(deltadu @ 2013 01 12, 22:30)
Tai kaip su Foreveriu? Priima LT korteles? Nu nupirkite kas.. blush2.gif

paypalą priima, bandykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 13 sausio 2013 - 00:32
QUOTE(žemuogienė @ 2013 01 13, 01:32)
paypalu pamokėjom ir praėjo kaip suprantu, nes atėjo patvirtinimas.
paypalą priima, bandykit smile.gif

Ačiū už info, gerbiamoji, informuokite kaip toliau seksis, smalsu wink.gif Nes po patvirtinimo visokių čiūdų dar gali įvykti.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 13, 01:02)
Ačiū už info, gerbiamoji, informuokite kaip toliau seksis, smalsu wink.gif Nes po patvirtinimo visokių čiūdų dar gali įvykti.

O JUMS PAVYKO ADRESA IVESTI, MAN NIEKAIP NELEIDZIA IRASYTI
Atsakyti
tai nesuprantu sake kas nors forever ar niekas?
Atsakyti
ir as prisijungciau prie forever 21:)
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2013 01 13, 10:48)
tai nesuprantu sake kas nors forever ar niekas?

Aš vakar pabandžiau apsipirkti smile.gif Atsiskaitinėjau PayPal, Order Confirmati​on gavau. Pinigėliai rezervuoti. Bet kol prekių negavau, negaliu sakyt,kad pavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 01 13, 11:27)
Aš vakar pabandžiau apsipirkti  smile.gif Atsiskaitinėjau PayPal, Order Confirmati​on gavau. Pinigėliai rezervuoti. Bet kol prekių negavau, negaliu sakyt,kad pavyko  ax.gif

as lengvai zalia apsipirkimuose tai noriu pasiteiraut, o kur reikia adresa ivesti? nes nematau kur prisiregistruot. sumetus prekes is kart ejot i pypal ir viskas? g.gif ir dar cia to muito nereik moket nuo 75lt? g.gif
Atsakyti