Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(Vai2te26 @ 2013 01 12, 21:10)
reik deti tas prie kuriu parasyta Extra50% off

O koks siuntimo mokestis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2013 01 12, 22:00)
O koks siuntimo mokestis?  4u.gif

Radau smile.gif Šiaip aš gal visai susidomėčiau ir pati, kas nors rinks, ar būtų norinčių jungtis?
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 01 11, 23:16)
Noriu siustis is feelunique.com, ar yra kam dinge siuntinukai siunciantis is cia?  4u.gif  Aciu uz atsakyma 4u.gif

Man yra pernai prapuolę porą siuntinukų, bet kas man patiko, kad parašiau aš jiems laišką, jie be problemų grąžino man pinigus gana greitai, o siuntinukai tai neregistruoti, kaip pagalvoji kaip man įrodyt, kad negavau g.gif
Atsakyti
Norim jungtis tai kas galit nupirkit is forever21
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2013 01 12, 21:25)
Norim jungtis tai kas galit nupirkit is forever21

Ir as noriu jungtis, na kas galetu mus primti su savo krepsiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 12 sausio 2013 - 21:28
sveikutes,gal kas darot uzsakymuka is crocs.eu, noreciau prisijungti,turiu 20proc. nuolaidu koduka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2013 01 12, 17:02)
O Ajax'as pas mane - skubi cheminė pagalba  biggrin.gif

Pas mane Cif'as arba kai kempinėlės neišvalo, ką chebra pridirba - tada nagų valiklis į trasą, kol kas viską išvalė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2013 01 12, 17:55)
Bandžiau su SEB aiškintis, ar jie siūlo 3D secure page, tai konsultantas pats nežinojo. Tada jis ten vietoje pasiaiškino ir atsakymas buvo, kad SEB tokios paslaugos neteikia ir jei pardavėjas to reikalauja, aš apsipirkti negalėsiu.

A kas čia per bajeris g.gif ? Gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 01 11, 18:36)
O per kiek laiko jie issiuncia prekes po uzsakymo patvirtinimo? Ir ar nebuna su jais problemu?

...man nebuvo smile.gif
Papildyta:
Pirksiu is BOOTS, gal kam ko reikia, truksta iki nemokamo 4u.gif

http://www.boots.com...r...&geoipcc=LT

Taip pat pirksiu GEORGE ir TESCO rubus

Rasykit bozena.shoping@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 12, 21:52)
A kas čia per bajeris  g.gif ? Gal kas žino?

Swedbank'as turi, vadinasi Saugių atsiskaitymų programa, išmeta langą paspaudus apmokėti ir reikia slaptažodį įvesti, kurį nurodai registruodamasi saugių atsiskaitymų programoj. Parduotuvėse, kurios naudoja šią sistemą, būna toks ženkliukas
user posted image
Žinoma ne visos tokios griežtos ir priima apmokėjimus, nors bankas ir neturi to 3D secure
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 01 12, 22:01)
Swedbank'as turi, vadinasi Saugių atsiskaitymų programa

tai išeina, kad iš marshalleisure galima būtų pirkti swed kortele net ir limcamcos adresu g.gif Nes pagal marshalleisure atsakymą man, galimi du variantai -arba "confirmed address", arba apmokėjimai, kurie praeina 3D apsaugą g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 01 12, 22:01)
Swedbank'as turi, vadinasi Saugių atsiskaitymų programa, išmeta langą paspaudus apmokėti ir reikia slaptažodį įvesti, kurį nurodai registruodamasi saugių atsiskaitymų programoj. Parduotuvėse, kurios naudoja šią sistemą, būna toks ženkliukas
user posted image
Žinoma ne visos tokios griežtos ir priima apmokėjimus, nors bankas ir neturi to 3D secure

Aha, apie šitą reikalą tai žinojau, bet galvojau kad čia dar kažkokia naujiena tas 3D doh.gif
Atsakyti
Tai kaip su Foreveriu? Priima LT korteles? Nu nupirkite kas.. blush2.gif
Atsakyti