kas negali prisijungti prie feelunique, junkites per Facebook
QUOTE(VAIDASSU @ 2013 01 12, 19:17)
Sveikos niekas nezadat sakyti is forever21 nuo sale prekiu dar minusuoja 50 proc prisijungciau ir as su nediduku.
na as bandau isideti i krepsi , bet man neminusuoja 50%, kaip cia yra?
QUOTE(dzestina @ 2013 01 12, 20:07)
na as bandau isideti i krepsi , bet man neminusuoja 50%, kaip cia yra?
reik deti tas prie kuriu parasyta Extra50% off
marshall leisure ir man nepriėmė pirkimo parašė,kad Tukio adresu nesiunčia,nes jis komercinis bet užsakymą atsiuntė normaliai ir net neparašė,kad atšaukta kol pati nepradėjau žiūrėt kas ne taip ir kodėl nejuda užsakymas
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 12, 20:29)
Is kinieciu siunciantis, nezinote- ar įmanoma su jais sutarti, del mažesnes kainos parašymo ant dežės? Dėl muito nemokejimo? Dekui merginos
siaip dazniausiai jie patys raso mazesnes vertes, neprasius net Bet siaip, galima uzklaust, paprasyt.
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 12, 21:29)
Is kinieciu siunciantis, nezinote- ar įmanoma su jais sutarti, del mažesnes kainos parašymo ant dežės? Dėl muito nemokejimo? Dekui merginos
Tai ne panacėja, muitinėje kartais irgi protingų žmonių pasitaiko, kurie pasitikrina prekes ir paprašo pateikti pirkimo invoice, įrodantį, kad prekė tikrai tiek kainavo. Nors vėlgi nevisada, kartais praeina "ant durniaus" parašytos vertės.
Forever21 nėra Lietuvos renkantis siuntimo adresą. O UK adresu praeina LT kortos?
Tai vat, kad gavau siuntinuka, o kaina perpus mažesnė parašyta, nei mokejau- tai ir įdomu, ar jie čia tokie geranoriški, ar iš lempos brūkštelna skaičiuką....
Norečiau prašyti jų, bet kad nebūtų šaukštai po pietų, juk tik perkant, kai viską sumokesiu pateikti tokį prašymą galiu- jeigu nesutiks, nes noriu, siųstis vieną daiktą, bet brangiai kainuojantį. Del muitines nebijau, nes tai rūbas - ir tik vienas. O dar jei sumažins verte, tai visai čiki piki būtų
Norečiau prašyti jų, bet kad nebūtų šaukštai po pietų, juk tik perkant, kai viską sumokesiu pateikti tokį prašymą galiu- jeigu nesutiks, nes noriu, siųstis vieną daiktą, bet brangiai kainuojantį. Del muitines nebijau, nes tai rūbas - ir tik vienas. O dar jei sumažins verte, tai visai čiki piki būtų
mano pirkti iš kiniečių batai kainavo 28dol ,bet pabijojau mokesčių tai paprašiau,kad parašytų 25dol
QUOTE(VAIDASSU @ 2013 01 12, 20:17)
Sveikos niekas nezadat sakyti is forever21 nuo sale prekiu dar minusuoja 50 proc prisijungciau ir as su nediduku.
ir as noreciau prisijungti su keliom prekytem