Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

galit placiau papasakoti apie ta akmeni?Kuom jis toks ypatingas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 01 12, 00:25)
As negavus gruodzio 3 dienos ax.gif Kazkodel galvoju, kad greiciausiai ir nebeateis. Parasiau siandien jiems laiska 4u.gif

Siandien gavau gruodzio 11 siuntini thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusi kažką panašaus
http://www.storenvy....-girls-babies-k

kur tokių ieškoti doh.gif pilnas MD ir man reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 12, 13:11)
Gal kuri esate pirkusi kažką panašaus
http://www.storenvy....-girls-babies-k

kur tokių ieškoti  doh.gif  pilnas MD ir man reikia  lotuliukas.gif

http://www.ebay.co.u...KE MILK Legging
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 12 sausio 2013 - 13:15
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 12, 13:14)

ačiū, einu pasižvalgysiu, nors iš ebay neesu pirkusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 12, 13:17)
ačiū, einu pasižvalgysiu, nors iš ebay neesu pirkusi  4u.gif

tai ju gali but ir buyincoins ir tinydeal ir kitose kinieciu pardese mirksiukas.gif - imeciau pirma pasitaikiusi pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 12, 13:18)
tai ju gali but ir buyincoins ir tinydeal ir kitose kinieciu pardese mirksiukas.gif - imeciau pirma pasitaikiusi pasiulyma 4u.gif

tai kad ir iš kiniečių nepirkus lotuliukas.gif man baisu kai pasiskaitau kad visokias bylas keliat ir t.t aš dar tiek neįgudusi pirkėja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 12, 13:20)
tai kad ir iš kiniečių nepirkus  lotuliukas.gif  man baisu kai pasiskaitau kad visokias bylas keliat ir t.t aš dar tiek neįgudusi pirkėja  blush2.gif

taigi mokant paypal - jokiu netiketumu mirksiukas.gif , drasiau drambly 4u.gif o ir tas bylu kelimas - gana retas reiskinys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 12, 13:21)
taigi mokant paypal - jokiu netiketumu  mirksiukas.gif , drasiau drambly 4u.gif o ir tas bylu kelimas - gana retas reiskinys rolleyes.gif

nu reikia bandyti ax.gif primink suma neturi viršyti 75 Lt kad neapmuitintų taip? g.gif čia kiek skaitau vis tai ir gaudau informaciją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 12, 13:22)
nu reikia bandyti  ax.gif  primink suma neturi viršyti 75 Lt kad neapmuitintų taip?  g.gif  čia kiek skaitau vis tai ir gaudau informaciją  lotuliukas.gif

taip - prekes suma neturi virsyt 75 lt, bet jei virsys - pvm jie skaiciuos nuo visos sumoketos sumos - su siuntimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 12, 13:23)
taip - prekes suma neturi virsyt 75 lt, bet jei virsys - pvm jie skaiciuos nuo visos sumoketos sumos - su siuntimu 4u.gif

aišku ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 01 12, 12:51)
1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5. lili*
6.niekieno 1 vnt. (jei patogiau galiu uzsakyti as. Mano bazavimosi viena Pasilaiciai- Fabijoniskes smile.gif
7. Loram
8. Vaiduliauskis - 2vnt.
9. gretuxxx - 2 vnt.
jei uzsakinetu niekieno, jungciausi su 2 vnt. Bukiskis labai nepatogu blush2.gif  4u.gif

Ar dar telpam?Kiek renkat?
Atsakyti