Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 12 sausio 2013 - 10:54
QUOTE(darvina @ 2013 01 12, 10:14)
man taspats su ELF , nors pirkau ten du kartus , vakar nei pro kur neleidzia  doh.gif

Tai ka galvojate daryti? blush2.gif siandien jau baigiasi feelunique ispardavimas ir kazkaip butu liudna jei nepavyktu uzsisakyti...
Atsakyti
QUOTE(Jugulyte @ 2013 01 12, 10:50)
Tai gal pradedam? vieta Bukiškis, namuose būnu labai dažnai, perduoti į kitą vietą galimybės neturiu. Gal kuri mamytė, gyvenanti patogesnėje vietoje apsiimtų padaryti užsakymą?

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Atsakyti

Tai gal pradedam? vieta Bukiškis, namuose būnu labai dažnai, perduoti į kitą vietą galimybės neturiu. Gal kuri mamytė, gyvenanti patogesnėje vietoje apsiimtų padaryti užsakymą?

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5. lili*
6.
7.
8.
9.
10.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal ką žinot apie šitą puslapį?
http://www.onestopplus.com
Atsakyti
Aš pasikartosiu gal tikriausiai, bet noriu paklausti, ar E.L.F. siunčia į Lietuvą? ir dabar nemokamas siuntimas? blush2.gif Niekada nesu siuntusis iš čia, todėl ir klausiu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

http://www.violey.com/

Gal iš čia būtų renkamas užsakimas? Prisijungčiau
Atsakyti

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5. lili*
6.niekieno 1 vnt. (jei patogiau galiu uzsakyti as. Mano bazavimosi viena Pasilaiciai- Fabijoniskes smile.gif
7.
8.
9.
10.
Atsakyti

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5. lili*
6.niekieno 1 vnt. (jei patogiau galiu uzsakyti as. Mano bazavimosi viena Pasilaiciai- Fabijoniskes smile.gif
7. Loram
8.
9.
10.
Atsakyti
Gal galėtų kokia kaunietė nupirkti man iš feelunique.com šiandien pora prekių? Nes praradau viltį prisijungti prie šio puslapio..
Atsakyti

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5. lili*
7. Loram
8. Vaiduliauskis - 2vnt.
9.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 12 sausio 2013 - 12:43

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4. Anaid79 (Vilnius)
5. lili*
7. Loram
8. Vaiduliauskis - 2vnt.
9. gretuxxx - 2 vnt.
jei uzsakinetu niekieno, jungciausi su 2 vnt. Bukiskis labai nepatogu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti