Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(*panteRa* @ 2013 01 12, 01:57)
As ir jungciaus  4u.gif
Ačiū.
As jungiuos bet kuriam, jei persiųsit  mirksiukas.gif

aš prisijungčiau ir prie akmens, ir prie siuntimosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 12 sausio 2013 - 02:18
QUOTE(cereza @ 2013 01 12, 00:16)
Noriu siustis is feelunique.com, ar yra kam dinge siuntinukai siunciantis is cia?  4u.gif  Aciu uz atsakyma 4u.gif

As gavau pries pora dienu gruodzio 31 d. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 01 12, 03:18)
aš prisijungčiau ir prie akmens, ir prie siuntimosi mirksiukas.gif

as irgi prisijungciau prie akmens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugulyte @ 2013 01 12, 11:03)
as irgi prisijungciau prie akmens  4u.gif

aš taip pat glausčiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relaxy @ 2013 01 12, 10:19)
aš taip pat glausčiausi  mirksiukas.gif

As ir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugulyte @ 2013 01 12, 10:03)
as irgi prisijungciau prie akmens  4u.gif

Merginos, tai gal sąrašą padarome? Aš galėčiau užsakyti, bet gyvenu daugeliui labai nepatogioje vietoje 4u.gif

Man irgi 1 vnt. reikėtų
Atsakyti
Jus man pasakykit, ar as durna, ar kaip cia yra... Buvau prisiregistravus feelunique.com, po menesio sugalvojau pirkt, vedu prisijungimo duomenis, nu raso kad kazkas klaidingai nors tu ka... Issiusiunciau slaptazodi i pasta, nu slaptazodzio priminima, ir joks priminimas neatejo... Susikuriau nauja paskyra, su nauju el.pastu, siandien vel bandau i ta paskyra prisijungti nauja, vel sako kazkas klaidinga, paspaudziu kad primintu slaptazodi, ir vel nieko neprimena, nieko neatsiuncia i pasta... Nu kosmosas kazkoks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 01 12, 10:06)
Jus man pasakykit, ar as durna, ar kaip cia yra... Buvau prisiregistravus feelunique.com, po menesio sugalvojau pirkt, vedu prisijungimo duomenis, nu raso kad kazkas klaidingai nors tu ka... Issiusiunciau slaptazodi i pasta, nu slaptazodzio priminima, ir joks priminimas neatejo... Susikuriau nauja paskyra, su nauju el.pastu, siandien vel bandau i ta paskyra prisijungti nauja, vel sako kazkas klaidinga, paspaudziu kad primintu slaptazodi, ir vel nieko neprimena, nieko neatsiuncia i pasta... Nu kosmosas kazkoks... doh.gif

man taspats su ELF , nors pirkau ten du kartus , vakar nei pro kur neleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 01 12, 10:49)
Merginos, tai gal sąrašą padarome? Aš galėčiau užsakyti, bet gyvenu daugeliui labai nepatogioje vietoje  4u.gif

Man irgi 1 vnt. reikėtų

aš ir 1 vnt. norėčiau, pabandymui 4u.gif o kokia nepatogi vieta 4u.gif
Atsakyti
Gal i spama gaunat?
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2013 01 12, 11:16)
aš ir 1 vnt. norėčiau, pabandymui 4u.gif o kokia nepatogi vieta  4u.gif

Tai gal pradedam? vieta Bukiškis, namuose būnu labai dažnai, perduoti į kitą vietą galimybės neturiu. Gal kuri mamytė, gyvenanti patogesnėje vietoje apsiimtų padaryti užsakymą?

1. Beautiful life
2. Babija
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Atsakyti
Tai gal pradedam? vieta Bukiškis, namuose būnu labai dažnai, perduoti į kitą vietą galimybės neturiu. Gal kuri mamytė, gyvenanti patogesnėje vietoje apsiimtų padaryti užsakymą?

1. Beautiful life
2. Babija
3. Jugulyte (Vilnius)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugulyte: 12 sausio 2013 - 10:51