Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(Bluntė @ 2013 01 11, 01:07)
aliene neapsimoka jungtis  mirksiukas.gif  juk jei free shipingas yra, kam jungtis smile.gif plius neapsimoka pirkt brangiau nei 75lt  drinks_cheers.gif
galima grąžint  4u.gif  tik susimokėt reiks siuntimo išlaidas  ax.gif  ar verta? smile.gif parduokit už kiek pirkot skelbimuose smile.gif ir nebus minuso siuntime atgal wink.gif

Na man šiuo atveju geriau truputis išlaidų nei dveji netikę crocsai spintoje,dėjau skelbimą ir pigiau noriu nei kitos mamytės,bet......
Tai geriau atgaučiau bent dalį pinigų blush2.gif
O įdomu kiek kainuoja reg siuntimas į UK?Tie crocsai,kad ir dveji,bet nesunkūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2013 01 11, 19:20)
Na man šiuo atveju geriau truputis išlaidų nei dveji netikę crocsai spintoje,dėjau skelbimą ir pigiau noriu nei kitos mamytės,bet......
Tai geriau atgaučiau bent dalį pinigų  blush2.gif
O įdomu kiek kainuoja reg siuntimas į UK?Tie crocsai,kad ir dveji,bet nesunkūs g.gif

iki 2 kg - registruotu siuntimu - 22lt (registravimas - 7 lt). Tai neregistruotu butu 15 lt (pirmenybiniu).
Atsakyti
Prancūzai pinigus grąžino, visoms pervedžiau, viena mergaitė kitame banke, turbūt įkris tik pirmadienį 4u.gif Bet vandenuko tai vis tiek reikia doh.gif Negi teks Lietuvoje pirktis? g.gif

WGS, čia tau ELF akciją užsakiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2013 01 11, 20:20)
Tai geriau atgaučiau bent dalį pinigų  blush2.gif

rodykit čia tuos crocsus ir kiek mokėjot biggrin.gif gal iš kart surasit pirkėją 4u.gif aš siunčiau tris brokuotas poras - man kainavo 60lt..bet po pusės metų atgavau pinigus, nes brokas buvo...o siųsti neregistruotu, tai sakyčiau rizikinga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 11 sausio 2013 - 20:03
Aš registruosiu nes tik taip patikima.Mokėjau po 93 už porą ax.gif
user posted image
Tokie mano.Bronze ir juodi su baltu kailiuku.Būtų gal nieko tokie,tik,kad dideli w7 ir w9.Galvojau,kad pataikysiu nors vienus,bet....
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2013 01 11, 21:36)
Aš registruosiu nes tik taip patikima.Mokėjau po 93 už porą ax.gif
user posted image
Tokie mano.Bronze ir juodi su baltu kailiuku.Būtų gal nieko tokie,tik,kad dideli w7 ir w9.Galvojau,kad pataikysiu nors vienus,bet....

o tai pirkot ne per masinį pirkimą,kai po 78lt jie buvo? ax.gif
Atsakyti
Gal klaipėdiečiai iš everything5pounds perka? ax.gif
Atsakyti
Product thumbnail
Women’s Super Molded Cuffed Puff Boot

Colour: Espresso / Oyster,
Size UK: W 7
1 £22.49 *

* 10% off
Merchandise Total

£22.49
Taxes Taxes are included in all displayed pricing
Shipping Standard Shipping

Free
Order Total

£22.49

Crocs Chameleon

Nemoku pamažinti to dokumento blush2.gif
Kainavo 22.49 smile.gif siuntimas free
Atsakyti
nes daug kas pirko pigiau tiesiog 4u.gif gal dėl to ir neperka 4u.gif
Atsakyti
Na kitos ir kainą užvarė po 139 ar panašiai rolleyes.gif todėl noriu grąžinti nes kol parduosiu ,nemėgstu targavotis aš biggrin.gif
Tik vat įdomu (reiks patyrinėti)kokiu adresu siųsti ir ar galiu abu siuntinius sudėti į vieną.nes tai buvo 2 skirtingi pirkimai.Tą pačią dieną tik skyrėsi valanda(pamaniau,kad dydis netiks)prašoviau žodžiu...
per kalėdas pirkau....ar tada tas masinis pirkimas buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 11 sausio 2013 - 21:47
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 11, 18:43)
as ebay radau uz 3 svarus su biskiu, free siuntimas - nzn gundytis ar pamirst lotuliukas.gif
as sita pirkau, daug jo pirkau... bet jis brangesnis, man pasiteisino 100%
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649

sitas pigesnis, bet jo neturiu, komentuot negaliu:
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649

Aciukas, mastau apie ta brangesni...Ar butu norinciuju?
Miestas- Vilnius
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 01 11, 15:41)
Krilas grįžo thumbup.gif  O tai šitiek crocs nupirkta, o skalbiančio katinuko vis nėr lotuliukas.gif

as irgi is karto atkreipiau demesi i seniai matyta katineli thumbup.gif
Atsakyti