Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 11, 08:53)
oi, sian kaip tik netycia uzmaciau biggrin.gif
cia
Pigiau, nei LT gaunas smile.gif
O cia zmogaus nuomone apie jas smile.gif

as ebay radau uz 3 svarus su biskiu, free siuntimas - nzn gundytis ar pamirst lotuliukas.gif

QUOTE(niekieno @ 2013 01 11, 15:23)
Pameciau akmens nuoroda sad.gif
Gal kas uzrodysit vel, jungciausi prie ko nors arba uzsakyciau pati biggrin.gif

as sita pirkau, daug jo pirkau... bet jis brangesnis, man pasiteisino 100%
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649

sitas pigesnis, bet jo neturiu, komentuot negaliu:
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649
Atsakyti
kodukas: NOV15 - 15 % crocsam 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nujaučiat kada gali būti crocsams 2 perki 3-ias nemokamai? blush2.gif Ar išvis dar tokios nuolaidos laukti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 01 11, 17:48)
Gal kuri nujaučiat kada gali būti crocsams 2 perki 3-ias nemokamai?  blush2.gif  Ar išvis dar tokios nuolaidos laukti?  blush2.gif

Ziurejau crocsuose savo order histrory, tai buvo vasario antra puse, 3 perki uz 2 kaina
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 11, 18:42)
Mano siunta iš SD per dhl siuntų tarnybą vakar ryte jau buvo Vilniuj ir uždėta varnelė. Bet dar šiandien jokių žinių. Ar man jau sunerimt? Jei taip, ką turėčiau daryt? g.gif

Pasiskambinkite i DHL, nera ko laukti- paklauskite kada atveš cool.gif. Ir ko sunerimti, jeigu siunta jau Lietuvoje. 4u.gif ?
DHL 'as labai geranoriškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 11, 18:15)
Pasiskambinkite i DHL, nera ko laukti- paklauskite kada atveš cool.gif. Ir  ko sunerimti, jeigu siunta jau Lietuvoje. 4u.gif ?
DHL 'as labai geranoriškas smile.gif

Kadangi pirmą kartą užsisakinėjau iš SD, tai nežinau tos tvarkos blush2.gif
Tai, kaip supratau, turiu paskambinti į Vilnių, ten, kur ji buvo pristatyta. Ryt reiks imtis veiksmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti prie www.yves-rocher.co.uk ?
Atsakyti
pirmadieni uzsakinesiu is mytoys.de, priimsiu norincias siuntimo islaidas pasidalint. klaipeda. rasyti i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 11, 20:19)
Kadangi pirmą kartą užsisakinėjau iš SD, tai nežinau tos tvarkos blush2.gif
Tai, kaip supratau, turiu paskambinti į Vilnių, ten, kur ji buvo pristatyta. Ryt reiks imtis veiksmo mirksiukas.gif

Jei jus ne is Vilniaus, tai pirmadieni turetumet gauti. Man lygiai taip pat buvo, kad nuo ketvirtadienio Vilniuje buvo, o i Kauna atveze pirmadieni ar antradieni, tiksliai nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 11, 18:45)
kodukas:  NOV15    - 15 % crocsam  4u.gif

O geras, pati dar kažkada šitą koduką irgi skelbiau gal gruodžio mėn.... net nepagalvojau, kad gali dar galiot, nes nelabai kur ir užsieniuose beskelbia jo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 01 11, 19:07)
Jei jus ne is Vilniaus, tai pirmadieni turetumet gauti. Man lygiai taip pat buvo, kad nuo ketvirtadienio Vilniuje buvo, o i Kauna atveze pirmadieni ar antradieni, tiksliai nepamenu..

Taip. Ne iš Vilniaus rolleyes.gif Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DLike @ 2013 01 11, 19:08)
O geras, pati dar kažkada šitą koduką irgi skelbiau gal gruodžio mėn.... net nepagalvojau, kad gali dar galiot, nes nelabai kur ir užsieniuose beskelbia jo  4u.gif .

dar iir free shipingas priedo prie to kodo yra thumbup.gif vakar pirkau 3 tokius pat kroksus vyrui, vis dydžio nepataikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti