Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(*panteRa* @ 2013 01 11, 15:35)
Sveikos, jau dziaugiuosi BIO leder balsamu, bet db dar noriu Bio akmens valymui (reiningsneider ar kaip ten jis  blush2.gif ). Gal kas darys kada uzsakyma, imciau 4 vnt  ax.gif
Arba bend duokit zinot, kur jo papigiai yra  4u.gif  biggrin.gif

Pameciau akmens nuoroda sad.gif
Gal kas uzrodysit vel, jungciausi prie ko nors arba uzsakyciau pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2013 01 11, 14:38)
SOS, labai reikia pagalbos noriu užsakyti mamai slidinėjimo kostiumą, bet blaškausi dėl dydžio: liemens apimtis-92 cm., krūtinės apimtis-108 cm., klubų apimtis-120cm., 16 ar 18 g.gif kažkaip linkstu link 16 smile.gif
http://www.sportsdir...olcode=40319403
http://www.sportsdir...t-ladies-404060

su tokiais klubais ir krutine 18 dydis.
Atsakyti
QUOTE(BlueFlower @ 2013 01 11, 15:00)
imciau 18 dydi  ax.gif  (jeigu nera nei pamazinti nei padidinti)

QUOTE(ra2ga @ 2013 01 11, 15:30)
su tokiais klubais ir krutine 18 dydis.

ačiū Jums labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 01 10, 22:47)
Kazkas tokio.tik uz tokia kaina visa kostiuma galima nupirkt

Manau, kad ne apie tokius jūsų vyras kalbėjo. Yra kategorija neskęstančių rūbų (angliškai floating). Atrodo jie kaip ir paprasti kombinezonai, bet įkritus į vandenį jie plūduriuoja ir išlaiko žmogų.
Aš vyrui prieš 3 metus dovanojau atskirą kombinezoną. Pirkau čia LT, firma Fladen (čia skaitosi gera), kainavo virs 700 lt. Jo dydis nestandartinis, manau mažesnis dydis būtų pigiau. O priedo pirktas visuotinio pakilimo metu, per krizę tokios prekės atpigo, tai dabar turėtų būti gerokai pigiau.

QUOTE(krilas @ 2013 01 11, 14:04)
Laba, šiandien daromas www.crocs.eu užsakymas
Jei yra norinčių - mielai priimsiu.
Vilnius

Krilas grįžo thumbup.gif O tai šitiek crocs nupirkta, o skalbiančio katinuko vis nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 01 11, 15:00)
Patiko man:
Скупой платит дважды, тупой-трижды, лох-пожизненно.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamilita pratrinkite AZ, negaliu parasyti jums 4u.gif
Atsakyti
Primenu. Siandien vakare darau uzsakyma is www.sportsdirect.com. Jokiu komisiniu, dalinames tik atsiuntimo mokesciu - 10Lt nuo siuntos.
Norinciu prisijungti laukiu iki 22.00 val.

Atsiemimas Siauliuose nekainuoja, i kitus miestus reikes uz atsiuntima susimoketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ark623: 11 sausio 2013 - 15:55
Mergaites, gal kas turite ideju is kur nusipirkti kalnu slides???
Atsakyti
Mergaitės, gal galite papasakoti, kas per monai su mangooutlet: jei užsakymas yra anuliuojamas, užsakymų lape pasikeistų statusas ar liktų in preparation? g.gif

Pirkau 6 d. PA adresu. Patvirtinimą gavau, pinigai lietuviškoje kortelėje rezervuoti. O daugiau jokių judėjimų nevyksta. Kaip supratau iš temos, juk galima iš mangooutlet pirkti UK adresu?

Po poros dienų iš mangooutlet pirkau jau lietuvišku adresu. Tą pačią pirkimo dieną atėjo patvirtinimas apie išsiųstą siuntą. rolleyes.gif Taip greit, truputį neramu, kad ne savo siuntą gausiu... blush2.gif

Kaip jums būna su tuo mangooutlet? Ir ko man tikėtis iš pirkinio Uk adresu?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 01 11, 16:41)
Manau, kad ne apie tokius jūsų vyras kalbėjo. Yra kategorija neskęstančių rūbų (angliškai floating). Atrodo jie kaip ir paprasti kombinezonai, bet įkritus į vandenį jie plūduriuoja ir išlaiko žmogų.
Aš vyrui prieš 3 metus dovanojau atskirą kombinezoną. Pirkau čia LT, firma Fladen (čia skaitosi gera), kainavo virs 700 lt. Jo dydis nestandartinis, manau mažesnis dydis būtų pigiau. O priedo pirktas visuotinio pakilimo metu, per krizę tokios prekės atpigo, tai dabar turėtų būti gerokai pigiau.

Krilas grįžo thumbup.gif  O tai šitiek crocs nupirkta, o skalbiančio katinuko vis nėr lotuliukas.gif

Mano vyras ne zvejas biggrin.gif ten kazkieno kito kalbejo wink.gif
Bet tevui reiktu kazko
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2013 01 11, 11:20)
Pirksiu is BOOTS, gal kam ko reikia, truksta iki nemokamo 4u.gif

http://www.boots.com...r...&geoipcc=LT

O per kiek laiko jie issiuncia prekes po uzsakymo patvirtinimo? Ir ar nebuna su jais problemu?
Atsakyti
Mano siunta iš SD per dhl siuntų tarnybą vakar ryte jau buvo Vilniuj ir uždėta varnelė. Bet dar šiandien jokių žinių. Ar man jau sunerimt? Jei taip, ką turėčiau daryt? g.gif
Atsakyti