Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 23

pries sventes tikrai maciau kad kaip ir pernai buvo paskelbta, kad uz kiekvienus isleistus 1000zl, gaunat 100 atgal... ir tikrai pamenu ad galiojo iki kovo... bet pirmos ar trimpirmos g.gif dabar isvis neberandu tos info g.gif gal kas ka zinot?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 11, 23:26)
pries sventes tikrai maciau kad kaip ir pernai buvo paskelbta, kad uz kiekvienus isleistus 1000zl, gaunat 100 atgal...  ir tikrai pamenu ad galiojo iki kovo... bet pirmos ar trimpirmos  g.gif  dabar isvis neberandu tos info  g.gif  gal kas ka zinot?

cia lyg virtuvem sita akcija buvo
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 11, 23:34)
cia lyg virtuvem sita akcija buvo

tai man virtuvei ir reik ax.gif betg niekur neberandu tos info... nors dar nedega baldai, bet jei ta akcija vyksta tai kodel nepaankstinus ir nepasinaudojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 11, 20:53)
turiu sita, jis metalinis, ikroviau orchideja ir visai nieko. Bet man va sitie dar faini
http://www.ikea.com/...uery=KARDEMUMMA

tarp kitko sitie balti kazkokiam a la graziu daikciuku boutique  Vilniuje kainavo laaabai nemazai  doh.gif

jo, man sitie irgi grazus smile.gif Bet dar didelis darbas laukia orchidejas prazydint, nes nenori jos zydeti pas mane doh.gif Ir dar tada klausimas - ten pavaizduoti keturi variantas, vienas is ju man fainiausias biggrin.gif bet tai tikrai nereiskia,kad butent ta ir atves? Cia jau beveik loterija ar as neteisingai suprantu?

QUOTE(grange @ 2013 01 11, 21:26)
pas mane orchidėjos ir tokiuose, tik aukštesniuose tose siauruose..
va čia pas mane
man tai jie ir patinka, aš ir didelius tokius turiu, ir vidutinio dydžio. ir visai mažuliukus smile.gif

tai as maciau sita foto drinks_cheers.gif tik nesusigaudziau, kurio ten dydzio. Bet kaip suprantu cia ir yra vidutinis g.gif ? O tas didesnis tai laaaaaaabai jau didelis juk. Trecias variantas - visai mazuciukas, tai kuris cia tada vidutinis biggrin.gif g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokile: 12 sausio 2013 - 10:27
Iškilo klausimukas: užsakinėjant prekes per Jurgą, kada jai reikia sumokėti: iš karto atsiunčia kažkokius tai paskaičiavimus ar vėliau jau kai parveža prekes? Ir dar, kaip su pristatymu į kitus miestus (Šiauliai)? Neradau pirmame psl. prie jos vardo jokios info apie tai. Kiek žinau, ji važiuos į Ikea sausio 31 d., tai norėtųsi kaiką užsisalyti.
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2013 01 12, 10:26)
Iškilo klausimukas: užsakinėjant prekes per Jurgą, kada jai reikia sumokėti: iš karto atsiunčia kažkokius tai paskaičiavimus ar vėliau jau kai parveža prekes? Ir dar, kaip su pristatymu į kitus miestus (Šiauliai)? Neradau pirmame psl. prie jos vardo jokios info apie tai. Kiek žinau, ji važiuos į Ikea sausio 31 d., tai norėtųsi kaiką užsisalyti.

parasykit jai laiska su uzklausa 4u.gif Ji atsiuscia lenteles forma, i kuria sudedate prekes ir jums automatiskai paskaiciuoja kainas mirksiukas.gif Matytist, kiek kainuos, o mokesit pristacius. Bet cia Vln, o kaip su Siauliais tai tikrai nezinau g.gif
jurga.zilinskiene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 12, 11:31)
parasykit jai laiska su uzklausa 4u.gif  Ji atsiuscia lenteles forma, i kuria sudedate prekes ir jums automatiskai paskaiciuoja kainas mirksiukas.gif  Matytist, kiek kainuos, o mokesit pristacius. Bet cia Vln, o kaip su Siauliais tai tikrai nezinau g.gif
jurga.zilinskiene@gmail.com  4u.gif

Ačiū labai už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 12, 10:25)
jo, man sitie irgi grazus smile.gif Bet dar didelis darbas laukia orchidejas prazydint, nes nenori jos zydeti pas mane doh.gif Ir dar tada klausimas - ten pavaizduoti keturi variantas, vienas is ju man fainiausias biggrin.gif bet tai tikrai nereiskia,kad butent ta ir atves? Cia jau beveik loterija ar as neteisingai suprantu?
tai as maciau sita foto drinks_cheers.gif tik nesusigaudziau, kurio ten dydzio. Bet kaip suprantu cia ir yra vidutinis g.gif ? O tas didesnis tai laaaaaaabai jau didelis juk. Trecias variantas - visai mazuciukas, tai kuris cia tada vidutinis biggrin.gif  g.gif ?

gali parasyti kurio varianto nori, mazu ir parves. As tai parasau noriu tokio, jei nebus tai jokio biggrin.gif

QUOTE(braškytė @ 2013 01 12, 10:26)

moketi atsiimant
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 12, 10:25)
jo, man sitie irgi grazus smile.gif Bet dar didelis darbas laukia orchidejas prazydint, nes nenori jos zydeti pas mane doh.gif Ir dar tada klausimas - ten pavaizduoti keturi variantas, vienas is ju man fainiausias biggrin.gif bet tai tikrai nereiskia,kad butent ta ir atves? Cia jau beveik loterija ar as neteisingai suprantu?tai as maciau sita foto drinks_cheers.gif tik nesusigaudziau, kurio ten dydzio. Bet kaip suprantu cia ir yra vidutinis g.gif ? O tas didesnis tai laaaaaaabai jau didelis juk. Trecias variantas - visai mazuciukas, tai kuris cia tada vidutinis biggrin.gif  g.gif ?

Taigi gyvi žmonės veža, parašykit kokio rašto norit ir atveš. Jei neparašysit, va tada jau loterija, juk nežinos kuris jums patiko labiausiai. Tai ir kitas prekes liecia, pvz., kai buna keliu spalvu tuo paciu kodu.
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 12, 09:25)
tai as maciau sita foto drinks_cheers.gif tik nesusigaudziau, kurio ten dydzio. Bet kaip suprantu cia ir yra vidutinis g.gif ? O tas didesnis tai laaaaaaabai jau didelis juk. Trecias variantas - visai mazuciukas, tai kuris cia tada vidutinis biggrin.gif  g.gif ?

ehm nu vien iš foto sunku nuspręsti, bet žiūriu pagal kainą, ir tie brangiausi, tai didžiausi patys, ai yra žiūriu kur didelė gėlė,tai tie didžiausi, daugiau tie eina 9.99 pln tai tie aukšti siauresni, kur oechidėjom. bet pas mane dar yra vienas toks mažesnis už tą didžiausią, bet didesnis už orchidėjinius, toks platesnis, ir dar yra visai mažuliukas, tai gal ten kur tas pigiausias, bet ir atrodo kiek didesnis g.gif sunku pasakyt čia, nes iš foto tai tik 3 dydžiai, pas mus dabar žiūriu ir tik trys, bet turiu tai 4.. g.gif nupaveiksluosiu paskiau visas gėles sudėjus į eilę, matysis dydis
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 12, 02:24)
tai man virtuvei ir reik  ax.gif  betg niekur neberandu tos info...  nors dar nedega baldai, bet jei ta akcija vyksta tai kodel nepaankstinus ir nepasinaudojus  biggrin.gif

Jie akcija daro tuo paciu metu kasmet...kai mes pirkome, mums galiojo iki vasario vidurio kazkur, bet jau isleisti uzdirbtus pinigus, pirkimo virtuves akcija iki gruodzio pabaigos amn atrodo, bet reikia ceki turet su vienkartine nuolaidu kortele, kurios juosteleje buna irasyta turima suma
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 01 12, 11:25)
Bet dar didelis darbas laukia orchidejas prazydint, nes nenori jos zydeti pas mane doh.gif 

žiūrint kokios tavo orchidėjos.
Nueik floros skyriuje pas orchidėjininkes, bet daugumai orchų, ypač tradiciškiausiems mūsų auginamiems phalenopsiams tinka ... labai labai karštas dušas. Tropikus padaryti verta.

Man orchoms labai gražūs tie "mezginiuoti" povazoniai. Intike mačiau kaip juos galima perdekoruoti ... Uch, net rankos niežti bigsmile.gif
Atsakyti