QUOTE(Alchemie @ 2013 01 30, 18:11)
Jus formuojate kiek ir kokiunstalciu spinteleje jums reiks. Jums reikia ziureti spinteles, kurios turi stalcius ir tada is katalogo rinktis fasadus
Gaminti viduriu nepatariu, nes gal sonai ir bus panasios kainos kaip ir ikea, bet furnituros jums BLUM nesudes meistrai, arba jei sudes, tai tikrai kainuos daugiau, nei Ikejoje. O susipirkti dalimis spinteles irgi galima
QUOTE(BevardeX @ 2013 01 30, 18:37)
Indrequ, turiu jau antrą Lidingo
, tai galėsiu pamatuoti, bet tik ryt, kai namo grįšiu
Jei dar tebereikės
Ačiū, reikėtų dar rytoj, tada dar galėsiu nusiųsti, kad baigtų skaičiavimus. Na, man irgi taip vis rodėsi, kad ar begali būti pigiau nei Ikėjoje, pamatysiu neužilgo. Pas mane gal labai nestandartinis projektas gaunasi, nes palei langą reikia gana siaurų spintelių, ir vieno kampo negalėčiau nusipirkti Ikėjoje, nes paprasčiausiai nėra tokių išmatavimų. Tikiuosi jau rytoj man viskas paaiškės ir bus matyt, kur teks viską pirkti. Beje, aš sodyboje turiu Ikėjos virtuvėlę, tik 'Stat' fasadais, tai man fasadai nelabai patinka, nes pasirodė labai minkšti, didesnis stuktelėjimas ir jau "iškirsta" duobutė
, Tai ir kyla man didelis klausimas dėl 'Lidingo', bet kaip suprantu šioje serijoje kita kokybė.