QUOTE(akvilyte @ 2013 01 21, 15:10)
o jei dar paieskojus.... as jau buvau nusiteikus vaziuot i ikeja virtuvinio.... (dar neatmetu to varianto) bet pasiuntinejus nemazai uzklausu, toks pat virtuvinis vietoj kainuotu tik 1000lt brangiau
rasau tik, nes i lenkija reiktu vaziuot, paskui patiem susirinkt, o cia atvaziuoja ir pastato.... kadangi dar laiko turiu tai vis dar svajoju kaip cia geriau padarius
man tai visai paprasta vonios spintuke visur be 500 nei nekalbejo
spjoviau, susibraiziau ko reik, nuvaziavau i ploksciu firma, viska ispjove, uzlaminavo, su diedu 4 valandas pievoj pasistate surinkom ir rezultatas pranoko lukescius... kanavo viskas 220lt
as suprantu ad visiem reik uzdirbt, bet reik proto ribose
Srinkima irgi galit uzsakyti atsiveze, o kol pagamins ir klausimas per kiek laiko ir beje, jei desit Blumus, tai tikrai kaina iseis kaip su vaziavimu, nes Lt blumai kainuoja
nu nebent atpigo
arba jums nereikia daug stalciu, nes pas mus tai stalciu daug
QUOTE(indregu @ 2013 01 21, 21:06)
Dar norėjau paklausti turinčiųjų Lidingo, o tas fasadas yra dažytas, ar toks lyg plėvele aptrauktas? Aš jau šiandien irgi buvau nukulniavus į vitinę firmą, tai man daug ką pigiau paskaičiavo už tą pačią kokybę (Blum stalčiai ir t.t.), tai dabar iš vis dilema, gal reikės čia užsisakyti
Dazytas purakimo budu, labai lygiai, lyg butu pllastmasiniai lygu, bet pojutis ir vaizdas tikrai ne plastmasiskas, ir labai gerai valosi