QUOTE(varlyte96 @ 2013 01 21, 10:44)
Gal nebarsit labai už off-topic'ą, bet taip noriu pasibėdavot...
Galvojom užsisakyt spintą pas meistrus, bet su Ikea'os "viduriukais", na, stalčiukais ir skersiniais. Jei Ikea'oj panaši spinta PAX (tik 60cm žemesnė, nes mūsiškė 310 cm būtų) kainuoja iki 2000, tai meistrai paskaičiavo už 4400... Ar čia Ikea sugeba taip pigiai pagaminti, ar čia meistriukai "grubijanai"?
o jei dar paieskojus.... as jau buvau nusiteikus vaziuot i ikeja virtuvinio.... (dar neatmetu to varianto) bet pasiuntinejus nemazai uzklausu, toks pat virtuvinis vietoj kainuotu tik 1000lt brangiau
rasau tik, nes i lenkija reiktu vaziuot, paskui patiem susirinkt, o cia atvaziuoja ir pastato.... kadangi dar laiko turiu tai vis dar svajoju kaip cia geriau padarius
QUOTE(Forgete @ 2013 01 21, 11:06)
na spinta bent jau didele, bet kai reikia i vonia triju spinteliu ir jos kainuoja 1500 (cia tipo pigiai) tai man plaukai siausiasi i visas puses
man tai visai paprasta vonios spintuke visur be 500 nei nekalbejo
spjoviau, susibraiziau ko reik, nuvaziavau i ploksciu firma, viska ispjove, uzlaminavo, su diedu 4 valandas pievoj pasistate surinkom ir rezultatas pranoko lukescius... kanavo viskas 220lt
as suprantu ad visiem reik uzdirbt, bet reik proto ribose