Del uznesimo ikeamarket - kaip minejo iki 300lt pasiimti is ofiso, virs 300 lt atveza, uznesimas sutartine kaina, kurios as nesitariau pries tai ir uz 2 vyruku 3 (bet gal ir 4) uzlipimus i 4 auksta sumokejau 180 lt, man daugoka pasirode
Aisku buvo dvi sunkios dezes, sofos dalys, tai du lipimai abiems nesti, ir dar karta lengvesnes ir smulkmenas atnese. Dar atnese kazka ne mano, paskui ejo ziuret, lipo pasiimt ir pan, tai daugiau palaipiot gavosi, bet cia jau ne del manes. Kai dabar uzmaciau kad cia pas kazuri vezeja uznesimas 1val 20 lt, tai manau as labai daug sumokejau, nes uztruko max pusvalandi. Apart to daugiau priekaistu ikeamarket.lt neturiu, jau gal 5-6 kartus uzsakinejau ir toliau pas juos uzsakinesiu, tik, jei reiks uznesima tarsiuosi is anksto.
O kad jau pradejau rasyt, tai pakomentuosiu ka turim ir kas reciau komentuojama:
Sofa IKEA PS - patinka, kokybiska, visi uzvalkalai nusiima skalbti, dar nesenai turim, tai nezinau kaip devesis
Staliukai IKEA PS - skystoki. Nezinau ko as tikejausi, viskas butu neblogai, bet visrus ju plastmases lakstas tik siaip uzdedamas ant remo, net nesitvirtina niekaip (na nekrenta, idubos padarytos, bet neprisisuka ar pan.) Kaip kavos staliukai nelabai, mums tarnauja kaip "side" staliukai is sonu sofos, tai kavos puodeliui ar kompui gerai pasidet, du sustumiam ir sveciams atejus kavai padet, bet rizikingi jie man tokie, ypac jei vaikai aplink trinasi
REIDAR kedes - metalines, tvirtos, sunkios, man labai patinka. Nezinau ar nenusibraizys dazai ilgiau naudojant, bet tikiuosi ne
Padekliukai ant kedziu CILLA - nors rekomenduojami prie REIDAR kedziu, noretusi didesniu, per mazi sakyciau joms. Neslysta, yra pagumuota is vienos puses, bet jauciu nesideves labai gerai, nes greit papilkejo baltos vietos, reiks daznai skalbti
Taburetes MARIUS - kazkaip is foto buvau susidarius vaizda, kad ir virsus metalinis kaip kojos, o jis plastikinis, (aisku reik aprasymus skaityt
) , bet kaip uz tokia kaina tai tikrai normalios, stabilios, nekliba
Duso uzuolaida MYRVIKEN - plona (tas man netrukdo) ir labai ilga, prausiantis net vonios skyle uzdengdavo, trumpinom.
Patalyne BLADVASS - kai issiemiau tai issigandau kokio plonumo, bet siaip maloni prie kuno, ziuresim kaip bus kai isskalbsim, dar tik uzdejau. Kai tokia kaina, tai ir nesitikejau daug
Siam kartui tiek, sekmadieni nauja siunta turetu parvaziuot. Susirgau truputi IKEA, tikiuosi pasveikt, kai namus isirengsim