Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Man tų senienų nesinori, jau išlepau, pripratau prie dailučių figūrėlių, aptakių formų, gražių spalvyčių blush2.gif . O dar kiekvieną pusmetį tokių naujų grožių išleidžia wub.gif .

Klepesova, apie tas princeses rašydama turbūt truputį susipainiojai. Pats mažiausias rinkinukas yra Miegančioji gražuolė, jo pilna kaina 52 Lt, tai dabar jis Maximoj 30 Lt (visur viskas be vieno cento, suapvalinu rašydama smile.gif ). Snieguolės pilna kaina 62 Lt, tai va šiandien nupirkau už 35 Lt. Ir dar buvo Pelenė su karieta, kurios pilna kaina 104 Lt, tai jei neklystu kainavo 70 Lt. Snieguolės kaina man ypatingai gera pasirodė, daugiau nei 40 proc nuolaida.

O man įdomu, kur skelbimuose parduoda naujus rinkinius gana brangiai, ar finale besitardami su pirkėju nuleidžia dar kažkiek kainą? Nes žiūriu, kad prie kai kurių pridėjus registruotą siuntimą kaina išeina beveik kaip naujų parduotuvėse blink.gif .
Atsakyti
Man nesibjaurėja ir seni žmogiukai, savaip gražūs rolleyes.gif .Tik kiiems jau pasitrynusios akytės burnytės ax.gif . Seniau jau klausiau, bet atsakymo nebuvo- gal kas bandėte su kuo nors atnaujinti lūpas, akis? Kad tvirtai laikytųsi ir nenusivalytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 10, 17:10)

O man įdomu, kur skelbimuose parduoda naujus rinkinius gana brangiai, ar finale besitardami su pirkėju nuleidžia dar kažkiek kainą? Nes žiūriu, kad prie kai kurių pridėjus registruotą siuntimą kaina išeina beveik kaip naujų parduotuvėse  blink.gif .

Na as stebejau cia viena skelbima del duplo kaladeliu, gal matet kur buvo didele deze. Tai kaina pradzioj buvo 300, toliau, per 2 kartus sumazejo iki 220. daugiau nemaciau ar kas nupirko, bet ir taip man pasirode per didele kaina.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 10, 17:05)
Neee, bet aš vis blizginu akis į kitos pardavėjos medį su troliukais, nuo Natelės nusižiūrėjau  blush2.gif

Cia troliukus nusiziurejai? biggrin.gif Medzio tai mes neturim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 10, 18:10)
Man tų senienų nesinori, jau išlepau, pripratau prie dailučių figūrėlių, aptakių formų, gražių spalvyčių  blush2.gif . O dar kiekvieną pusmetį tokių naujų grožių išleidžia  wub.gif .

Klepesova, apie tas princeses rašydama turbūt truputį susipainiojai. Pats mažiausias rinkinukas yra Miegančioji gražuolė, jo pilna kaina 52 Lt, tai dabar jis Maximoj 30 Lt (visur viskas be vieno cento, suapvalinu rašydama smile.gif ). Snieguolės pilna kaina 62 Lt, tai va šiandien nupirkau už 35 Lt. Ir dar buvo Pelenė su karieta, kurios pilna kaina 104 Lt, tai jei neklystu kainavo 70 Lt. Snieguolės kaina man ypatingai gera pasirodė, daugiau nei 40 proc nuolaida.

O man įdomu, kur skelbimuose parduoda naujus rinkinius gana brangiai, ar finale besitardami su pirkėju nuleidžia dar kažkiek kainą? Nes žiūriu, kad prie kai kurių pridėjus registruotą siuntimą kaina išeina beveik kaip naujų parduotuvėse  blink.gif .

man senosios masineles visai nieko- ir visai patinka kaladeles kur nupesta akuytes ar veidukas- mano didzioji megsta pati is kaladeliu paprastu daryti robotukus katinukus...

del snieguoles- nu zinokit tikrai mes nemokejome daugiau nei 54lt g.gif pamenu kaip daba:
100lt vaikui 5m proga- ir pamislijome tegu pati isirenka ko nori...
ir jinai nusipirko:
24.99 feja Rimi, 18lt dar su centais zooganas permatomas svieciantis- akcija jiems buvo tada)
asorti snieguoles rinkinukas....
liko kazkas apie 2lt kad juokemes kad teleloto da gali nusipirkti bet jinai ciupaciupsus 5 paeme ir mums teko pridet neuzteko pinigu jai lotuliukas.gif bet cia buvo pries metus beveik (kovo menesi)
tiesa as tuo rinkinuku siek tiek nusivyliau:
nesakau kedutes staliukas lekstute kiskutis super- bet mane nuvyle sijonukas kad jis medziaginis schmoll.gif nesakau jisai ne taip greitai isitepa bet kazkaip tikejausi kitko blush2.gif o gal ir mieganciji grazuole pigiau kaianvo nezinau bet dukra snieguoles norejo ir taskas... ir zaide- dabar kai mias ir andrea turi tai kazkaip numete ta grazuole- sunus kartais paima bet sijonuka nuplesia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 10 sausio 2013 - 16:50
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 10, 17:26)
Na as stebejau cia viena skelbima del duplo kaladeliu, gal matet kur buvo didele deze. Tai kaina pradzioj buvo 300, toliau, per 2 kartus sumazejo iki 220. daugiau nemaciau ar kas nupirko, bet ir taip man pasirode per didele kaina.

aha, irgi ja stebejau.
su vyru diskutavom kokia kaina sumoketi galima uzh tai. nusprendem kad per brangu.
pigiau naujus pirkti smile.gif

dar karta pasiaktortosiu kas nors siuntesi pavienes dietales ish http://www.bricklink.com ? g.gif
mazhe batona mikes pukuotuko draugu shuniui atidave. mastau ar reik mums naujo? turim dar viena ish kito rinkinuko, bet norisi gi labiau turet tiek kiek priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 10, 17:26)

man irgi pasirode per didele 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 10, 18:25)
Man nesibjaurėja ir seni žmogiukai, savaip gražūs rolleyes.gif .Tik kiiems jau pasitrynusios akytės burnytės ax.gif . Seniau jau klausiau, bet atsakymo nebuvo- gal kas bandėte su kuo nors atnaujinti lūpas, akis? Kad tvirtai laikytųsi ir nenusivalytų ax.gif

siaip as ruosiuosi pabandyti nagu laku- bet ne tuopaprastu o tuo kur su plonu teptuku dazosi gelytes ir labai sunkiai nusivalo- tik vis ranka nekyla (noriu unico akytes avytei pabandyt- turiu melyna su blizguciais laka ) tai neistaikau minutes tai vaikai namie (tas lakas labai ilgai dziusta ir smirda)
Atsakyti
Padraika, nemaciau akciju motocikliukams Maximoj, Rimi abejoju, ar is viso yra. O Norfoj nekreipiau demesio. norfoj buvo siaip daugelis lego rinkinuku akcijine kaina, bet ispirkta nemazai... Gal tada geriau pirkt koki didelesni ir dalint dalimis?
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 10, 16:29)
Cia troliukus nusiziurejai?  biggrin.gif Medzio tai mes neturim  ax.gif

Troliukus biggrin.gif . O kodėl man susišvietė, kad buvo ir medis doh.gif blush2.gif ? Bet vis laikau save. Jei dar tris sekundes nenupirks, gal neatsilaikysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 10, 16:05)
Neee, bet aš vis blizginu akis į kitos pardavėjos medį su troliukais, nuo Natelės nusižiūrėjau  blush2.gif

koks cia medis su troliukais? g.gif
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 10, 16:25)

o jei kokiu markeriu, kur ant CD rasyti buna skirti? g.gif
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 10, 16:26)

o kas toje dezeje buvo? jei ne vien statybines kaladeles, tai gal buvo verta? tik tiek, kad vienu kartu tokia suma sumoket......
nors mes esam lego deze pirke uz tokia suma, tikrai didele, tik ten technik su paprastom sumaisyta, tai ilgai svarstem, bet galiausiai apsisprendem, kad verta. aisku, jei butu buves pasirinkimas, butume technik neeme, bet ten taip jau pardavinejo (is skandinavu, o mums buvo kas atveza).
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 10, 16:32)

dar karta pasiaktortosiu kas nors siuntesi pavienes dietales ish http://www.bricklink.comg.gif

Nepirkau, tik padūsauju kartais doh.gif . Dėl kalbos stabdau blush2.gif
Detales pirkinėju iš pavienių pardavėjų .
Atsakyti