QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 10, 18:10)
Man tų senienų nesinori, jau išlepau, pripratau prie dailučių figūrėlių, aptakių formų, gražių spalvyčių

. O dar kiekvieną pusmetį tokių naujų grožių išleidžia

.
Klepesova, apie tas princeses rašydama turbūt truputį susipainiojai. Pats mažiausias rinkinukas yra Miegančioji gražuolė, jo pilna kaina 52 Lt, tai dabar jis Maximoj 30 Lt (visur viskas be vieno cento, suapvalinu rašydama

). Snieguolės pilna kaina 62 Lt, tai va šiandien nupirkau už 35 Lt. Ir dar buvo Pelenė su karieta, kurios pilna kaina 104 Lt, tai jei neklystu kainavo 70 Lt. Snieguolės kaina man ypatingai gera pasirodė, daugiau nei 40 proc nuolaida.
O man įdomu, kur skelbimuose parduoda naujus rinkinius gana brangiai, ar finale besitardami su pirkėju nuleidžia dar kažkiek kainą? Nes žiūriu, kad prie kai kurių pridėjus registruotą siuntimą kaina išeina beveik kaip naujų parduotuvėse

.
man senosios masineles visai nieko- ir visai patinka kaladeles kur nupesta akuytes ar veidukas- mano didzioji megsta pati is kaladeliu paprastu daryti robotukus katinukus...
del snieguoles- nu zinokit tikrai mes nemokejome daugiau nei 54lt

pamenu kaip daba:
100lt vaikui 5m proga- ir pamislijome tegu pati isirenka ko nori...
ir jinai nusipirko:
24.99 feja Rimi, 18lt dar su centais zooganas permatomas svieciantis- akcija jiems buvo tada)
asorti snieguoles rinkinukas....
liko kazkas apie 2lt kad juokemes kad teleloto da gali nusipirkti bet jinai ciupaciupsus 5 paeme ir mums teko pridet neuzteko pinigu jai

bet cia buvo pries metus beveik (kovo menesi)
tiesa as tuo rinkinuku siek tiek nusivyliau:
nesakau kedutes staliukas lekstute kiskutis super- bet mane nuvyle sijonukas kad jis medziaginis

nesakau jisai ne taip greitai isitepa bet kazkaip tikejausi kitko

o gal ir mieganciji grazuole pigiau kaianvo nezinau bet dukra snieguoles norejo ir taskas... ir zaide- dabar kai mias ir andrea turi tai kazkaip numete ta grazuole- sunus kartais paima bet sijonuka nuplesia...