QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:44)
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 08, 20:34)
Voveraite juk viskas gerai, išties.
Aš tarkim niekada nepykstu ir kodėl turėčiau? Mano postus visada reikėtų skaityti įsijungus šypseną. Tiesa, savo padaro internetas. Tu sakai ,Tavuosius reiktų skaityti minkštai
, manuosius su šypsena ir t.t ( nekalbu apie say
) . Suprantu, kad naujokei atėjus sunku sufokusuot ir dar žinot kokiu minkštumu postus skaityti.
Tiesiog be pajuokavimų, pasikandžiojimų ir kitokių - imų, tema greičiausiai numirtų.
Foto čia mažai. Senbuvės ko čia ateina...net sunku pasakyti.
Konkurencijos nejaučiu, vestuvių nefotografuoju
, todėl specialiai kenkti neužskaitant ND tikrai neturiu dėl ko.
Kad pasikandžioju, nu jooo, gal reiktų nurimt. Ale tada man bus neįdomu. Šitie namai tiek mano tiek jūsų. Mačiau yra nauji, ale ten reikia mokytis
Taip, kad, būkim kaip buvusios, nėr čia taip blogai.
aš tai čia ateinu, nes esu prieraišus ir nuoseklus tam tikrose srityse žmogus. man turi būti tvarka. rytas, supermama, arbata ir t.t. pripratau, tai ir ateinu.
mano postus galite skaityti kaip norite, kas dažniausiai ir nutinka, bet tie, kas mane pažįsta, sako, kad reik su šypsena arba krizenimu. nors kartais gi rimtai rašau.
o jei iš manęs atimtų galimybę traukti per dantį, tai nafig tada gyvent?? pff.
QUOTE(Suprem @ 2013 01 08, 21:21)
Ar man vienai uzkliuvo fone kreivi tapetai ar kas ten?
man rodėsi, kad krypsta, bet ne tiek, kad susinervinčiau
QUOTE(Miss K @ 2013 01 08, 22:19)
Nuejau net senus flickr koliazus paziuret, katrai rimtai senbuvei as ten tuos tamsius saldainius siunciau. Nugi pasirodo loretoidui
Tai va, taisausi: 'as ta, kuri tamsius saldainius senbuvems siuntineja'
Kaskurkaipkada?! Kas ta 11val sviesa? tipo saule jau nebe sauleteky, bet dar ne dienine? kuo ji ten taip labai nuo dienines skirias?
ir kaip 'visi TAIP fotkina maista', nu del lango. O tai pala, kitu daiktu taip nefotkina, ar kaip? nu net susimeciau...
aktualu, bo megztu maista fotkyt...
ok, nes pagalvojau, kad kraustausi iš proto
dėl maisto dar pasiklaust galiu, nors tuoj pasiųs mane ten
mano galva, 11 val. šviesa - sklindanti tarsi iš laikrodžio 11 val. pozicijos. bet galėsiu pasitikslinti, ar tikrai. manau, kad neįmanoma laukti 11 val. ir tada fotkinti ir vadinti tai 11 val. šviesa. erikamaja gerai pastebėjo, kad tą dieną, kai sukami laikrodžiai, kiltų sumaištis
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 08, 22:26)
Čia 11, kaip suprantu, reiškia tokią šoninę šviesą. Įsivaizduok, kad laikrodis ant žemės, o tu centre. Tai 24 val tau prieš nosį, 18 - už nugaros, o 23 val šviesa priešais kairiau.
manau, kad taip.
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 08, 23:22)
gerai, kad Tavo namų adresą turiu. kai tik atsiras koks gražus monstras iš plastmasės, būtinai padovanosiu ir tikėsiuos, kad šalia angeliukų iš marmuro pastatysi ir laikysi.
labas rytas