klausykit, pažengusios reik jūsų protingų minčių apie flickr
kodėl kartais neleidžia nuotraukų pažymėti, kaip tarkim kirptume. Vat dabar Mangutes foto negaliu pažymėti. Ir lig visiems prieinama foto, ne privati.
QUOTE(kutosai @ 2013 01 08, 21:08)
Kiek laiko laukti, tinkamas ND ar ne?
Jei siūloma perdaryti, galima naudoti tuos pačius daiktus ar ieškoti kitų?
Ačiū.
Jei siūloma perdaryti, galima naudoti tuos pačius daiktus ar ieškoti kitų?
Ačiū.
Šis būtent ND neužskaitytas kaip suprantu dėl objekto jame. Visa kita kaip ir gerai. Man jis pakankamai šviesus, tvarkingas ir nuobodus. Jei trūksta tik vieno taip , aš užskaitau. Gali daryti sekančius.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 08, 21:12)
klausykit, pažengusios reik jūsų protingų minčių apie flickr
kodėl kartais neleidžia nuotraukų pažymėti, kaip tarkim kirptume. Vat dabar Mangutes foto negaliu pažymėti. Ir lig visiems prieinama foto, ne privati.
Pati bus kažką nuspaudus, kad nieks foto negalėtų darkyt
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:16)
Šis būtent ND neužskaitytas kaip suprantu dėl objekto jame. Visa kita kaip ir gerai. Man jis pakankamai šviesus, tvarkingas ir nuobodus. Jei trūksta tik vieno taip , aš užskaitau. Gali daryti sekančius.
oj as nieko ten nenusimanau kur ten ka spausti?
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 22:09)
Eina sau, kaip norisi pakomentuot. Galiu?
Šviesinčiau vaikų veidukus. Nes mergaitės veidukas tamsesnis, nei žemė.
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 21:18)
oj as nieko ten nenusimanau kur ten ka spausti?
Nežinau, reik žiūrėt profilyje, nustytmuose. Žinau kažkuriai buvo taip. Reikia paieškot.
[/quote]
spejau susitvarkyti aj jis kazkaip tik pasivaipo is manes, kad nesamones darau bokstus namie statau visokius reikejo siandien is sono nufotkinti kaip atrode viskas
[/quote]
Maniskis irgi vaipesi, db tik galva palinksi
Ar man vienai uzkliuvo fone kreivi tapetai ar kas ten?
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:16)
Ne, čia būtų tik antras
Na, ryt bandysiu kažką taip pat tik kito
Laba vakara
Pilkokos... (pasake ta, kuri pati nezino, kaip jas nepilkokas padaryt)
Ir tu vaiku noretusi arciau, o gamtos maziau. Nes jie ten idomias israiskas turi, ale lupos reik, kad iziuret.
Ta nama ir taip ir anaip ziurejau, ale kazko man ten truksta. Tikriausiai zemes, ant kurios apatinis namas stovi.
Nuejau net senus flickr koliazus paziuret, katrai rimtai senbuvei as ten tuos tamsius saldainius siunciau. Nugi pasirodo loretoidui Tai va, taisausi: 'as ta, kuri tamsius saldainius senbuvems siuntineja'
Kaskurkaipkada?! Kas ta 11val sviesa? tipo saule jau nebe sauleteky, bet dar ne dienine? kuo ji ten taip labai nuo dienines skirias?
ir kaip 'visi TAIP fotkina maista', nu del lango. O tai pala, kitu daiktu taip nefotkina, ar kaip? nu net susimeciau... aktualu, bo megztu maista fotkyt...
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 09:50)
gal galit pakomentuoti sias aciu
Pilkokos... (pasake ta, kuri pati nezino, kaip jas nepilkokas padaryt)
Ir tu vaiku noretusi arciau, o gamtos maziau. Nes jie ten idomias israiskas turi, ale lupos reik, kad iziuret.
Ta nama ir taip ir anaip ziurejau, ale kazko man ten truksta. Tikriausiai zemes, ant kurios apatinis namas stovi.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 08, 10:13)
MissK, jomajo, neatrenku saldainių man su galva visai furykšt? primink, būk žmogus nes žvengiu prie kompo, ištrinta atmintis
Nuejau net senus flickr koliazus paziuret, katrai rimtai senbuvei as ten tuos tamsius saldainius siunciau. Nugi pasirodo loretoidui Tai va, taisausi: 'as ta, kuri tamsius saldainius senbuvems siuntineja'
QUOTE(sayonara @ 2013 01 08, 11:01)
sakė, visi taip fotkina maistą. arba dar iš šono. arba dar su vadinamąja 11 val. šviesa.
beje, skaitinukas šia tema
beje, skaitinukas šia tema
Kaskurkaipkada?! Kas ta 11val sviesa? tipo saule jau nebe sauleteky, bet dar ne dienine? kuo ji ten taip labai nuo dienines skirias?
ir kaip 'visi TAIP fotkina maista', nu del lango. O tai pala, kitu daiktu taip nefotkina, ar kaip? nu net susimeciau... aktualu, bo megztu maista fotkyt...
QUOTE(Miss K @ 2013 01 08, 23:19)
Čia 11, kaip suprantu, reiškia tokią šoninę šviesą. Įsivaizduok, kad laikrodis ant žemės, o tu centre. Tai 24 val tau prieš nosį, 18 - už nugaros, o 23 val šviesa priešais kairiau.
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 08, 22:26)
Čia 11, kaip suprantu, reiškia tokią šoninę šviesą. Įsivaizduok, kad laikrodis ant žemės, o tu centre. Tai 24 val tau prieš nosį, 18 - už nugaros, o 23 val šviesa priešais kairiau.
Aha! nu gudriai gudriai
as visada gaudau savo vaika pagal langa.kad butu i langa pasisukus, nes langas-geras sviesos saltinis, tik reik zinot valandas,kada su juo bendrauti as kaip suprantu, tai apie 11h buna soft light, o paskui sviesa jau stipreja ir buna hard light. tam paciam visagaliam google galima rasti apie sviesos stipruma, naudinguma, sklaida ir pan. kazkada ziurejau tutorial apie autoportretus dienos sviesoje, bei sviesos panaudojima studijoje. rekomenduociau pasiziureti,gal kazkam aisku bus del tiesiogines dienos sviesos efektyvumo ir dirbtines sviesos panaudojimo
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 08, 16:47)
labukas bandau dar karteli ttp://farm9.staticflickr.com/8469/8361499896_c08f0ab00f_c.jpg[/img]]http://farm9.staticflickr.com/8228/8361507326_f1cb24cbf5_c.jpg[/img] ]http://farm9.staticflickr.com/8075/8361510138_9e1dfded28_c.jpg[/img]
SUPER Žinoma, užskaitau
Merginos, bet ką galima skoningai pateikt, labai sunku tą paaiškint, tai ir sako nefotkinkit tų žaislų Nereik visko suprast taip tiesiogiai, manau
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2013 01 08, 17:08)
Kol kas ne Bet pasirodyt kada žadu Šiemet Kia prasidės, tai bus ragai
QUOTE(sayonara @ 2013 01 08, 17:43)
manau, kad galima kombinuoti mokymosi būdus
žaislams - ne. be to, kažkoks išdėstymas nekoks.
žaislams - ne. be to, kažkoks išdėstymas nekoks.
Pff.