Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 08, 20:34)

Voveraite juk viskas gerai, išties.
Aš tarkim niekada nepykstu ir kodėl turėčiau? Mano postus visada reikėtų skaityti įsijungus šypseną. Tiesa, savo padaro internetas. Tu sakai ,Tavuosius reiktų skaityti minkštai smile.gif , manuosius su šypsena ir t.t ( nekalbu apie say biggrin.gif ) . Suprantu, kad naujokei atėjus sunku sufokusuot ir dar žinot kokiu minkštumu postus skaityti.
Tiesiog be pajuokavimų, pasikandžiojimų ir kitokių - imų, tema greičiausiai numirtų.
Foto čia mažai. Senbuvės ko čia ateina...net sunku pasakyti.
Konkurencijos nejaučiu, vestuvių nefotografuoju biggrin.gif , todėl specialiai kenkti neužskaitant ND tikrai neturiu dėl ko.
Kad pasikandžioju, nu jooo, gal reiktų nurimt. Ale tada man bus neįdomu. Šitie namai tiek mano tiek jūsų. Mačiau yra nauji, ale ten reikia mokytis biggrin.gif
Taip, kad, būkim kaip buvusios, nėr čia taip blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 08 sausio 2013 - 20:46
Mangute, šaunuolė, liuks paskutinis ND. Supratai pagaliau ko mes čia reikalavom ir padarei. Nebesusok. Vienąkart gerai išėjo, tai nebesitenkink mažiau, siek minimum taip pat padaryti, arba geriau. Nesvarbu, kad paskui tavo vyras burbės ar išsigąs namus pamatęs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 08, 20:46)
Mangute, šaunuolė, liuks paskutinis ND. Supratai pagaliau ko mes čia reikalavom ir padarei. Nebesusok. Vienąkart gerai išėjo, tai nebesitenkink mažiau, siek minimum taip pat padaryti, arba geriau. Nesvarbu, kad paskui tavo vyras burbės ar išsigąs namus pamatęs  bigsmile.gif

Palaipsniuj įpras ir nebeburbės biggrin.gif
Mes žinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:44)
Mačiau yra nauji, ale ten reikia mokytis biggrin.gif

yra nauji namai blink.gif ko anksčiau nesakėt blink.gif
išeinu, palieku jus. Einu M O KY T I S schmoll.gif nėr čia ko pliurpti ir pliurpalus skaityti.

žinoma niekur neinu, tik durim trankau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:48)
Mes žinom biggrin.gif

maniškis tai suprato, kad būna geriau jei nutyli. Burbėjimu toli nenueina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 sausio 2013 - 20:50
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:44)

Foto čia mažai.

klausykit idejau pries tai 3 foto, nei vieno komentaro g.gif neverti?

QUOTE(Yvette @ 2013 01 08, 20:46)
Mangute, šaunuolė, liuks paskutinis ND. Supratai pagaliau ko mes čia reikalavom ir padarei. Nebesusok. Vienąkart gerai išėjo, tai nebesitenkink mažiau, siek minimum taip pat padaryti, arba geriau. Nesvarbu, kad paskui tavo vyras burbės ar išsigąs namus pamatęs  bigsmile.gif

rieciu nosi, itraukiu pilva ir zingsniuoju toliau mokytis biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:48)
Mes žinom biggrin.gif

spejau susitvarkyti biggrin.gif aj jis kazkaip tik pasivaipo is manes, kad nesamones darau biggrin.gif bokstus namie statau visokius biggrin.gif reikejo siandien is sono nufotkinti kaip atrode viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:44)

Voveraite juk viskas gerai, išties.
Aš tarkim niekada nepykstu ir kodėl turėčiau? Mano postus visada reikėtų skaityti įsijungus šypseną. Tiesa, savo padaro internetas. Tu sakai ,Tavuosius reiktų skaityti minkštai smile.gif , manuosius su šypsena ir t.t ( nekalbu apie say biggrin.gif ) . Suprantu, kad naujokei atėjus sunku sufokusuot ir dar žinot kokiu minkštumu postus skaityti.
Tiesiog be pajuokavimų, pasikandžiojimų ir kitokių - imų, tema greičiausiai numirtų.
Foto čia mažai. Senbuvės ko čia ateina...net sunku pasakyti.
Konkurencijos nejaučiu, vestuvių nefotografuoju biggrin.gif , todėl specialiai kenkti neužskaitant ND tikrai neturiu dėl ko.
Kad pasikandžioju, nu jooo, gal reiktų nurimt. Ale tada man bus neįdomu. Šitie namai tiek mano tiek jūsų. Mačiau yra nauji, ale ten reikia mokytis biggrin.gif

Būkim. Tikrai, kad blogai čia nėra.
p.s.
į knygelę įsirašau: Erikamaja postus skaityti nuspaudus mygtuką šypsena

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:48)
Mes žinom biggrin.gif

Neabejotinai lotuliukas.gif Vargšiukai jie... Bet tikrai įpranta. Net ir su juodu medžiagos ritiniu palubėj sutinka gyventi smile.gif Tik va, fotomodeliais jie kažko nelabai nori dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 08, 20:59)
Tik va, fotomodeliais jie kažko nelabai nori dirbti  biggrin.gif

Gal nepasiūlom "užmokesčio", tokio kokio jie norėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 21:05)

maniskis tai nori ir pasiraso, galiu paskolinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 21:59)

klausykit idejau pries tai 3 foto, nei vieno komentaro  g.gif neverti?
rieciu nosi, itraukiu pilva ir zingsniuoju toliau mokytis  biggrin.gif  thumbup.gif
spejau susitvarkyti  biggrin.gif aj jis kazkaip tik pasivaipo is manes, kad nesamones darau biggrin.gif bokstus namie statau visokius  biggrin.gif reikejo siandien is sono nufotkinti kaip atrode viskas :

turi kur nors flickr įkėlus tas foto. Labai tingiu rašyti, galėčiau parodyti, kaip pagerinti vieną foto, tik įkelk nuorodą.
Atsakyti
Kiek laiko laukti, tinkamas ND ar ne?

Jei siūloma perdaryti, galima naudoti tuos pačius daiktus ar ieškoti kitų?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 08, 21:07)
turi kur nors flickr įkėlus tas foto. Labai tingiu rašyti, galėčiau parodyti, kaip pagerinti vieną foto, tik įkelk nuorodą.

http://www.flickr.co...s/91924982@N05/ taip?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 22:05)

Ko gero biggrin.gif

Na gerai, o dabar surimtėjam ir grįžtam prie fotografijos?
Gal kas turi ką nors parodyti pakomentavimui? (Tik aš tyliai tyliai būsiu, nebent labai norėsis pasisakyt... smile.gif ) Aš dar nieko neturiu, tik va, techninius eksperimentus atlieku ir iš lėto mokausi tvarkingai ir natūralioje būsenoje nufotografuoti žmogų...
Atsakyti