Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2013 01 08, 19:30)
aga, beje ji is Ukmerges turetu but, nes vestuves Ukmergej buvo biggrin.gif

Na, pas mus Ukmergėj tik du fotografai ( abu vyrai, tokie jau pusamžiai ) vestuves fotografuoja.
Čia kalbu apie tuos kur visa Ukmegė žino.
O moters tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:37)
Na, pas mus Ukmergėj tik du fotografai ( abu vyrai, tokie jau pusamžiai ) vestuves fotografuoja.

Tada nezinau, kaip is pradziu pasakojo, kad gera fotografe, kataloga aralbuma savo turi isleidus biggrin.gif varda senai sake, bet pamirsau jau doh.gif bet pamacius foto vos nenuvirtau, paziurejau, tai su panasonic fotkino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 19:37)

pvz musu vestuviu nuotraukos, tai man koooookios grazios buvo. iki dabar smile.gif
o vaikinukas kuris fotografavo, jau buvo zinomas kaip fotografas. bet palyginus ji dabar ir anksciau, tai kaip diena ir naktis skiriasi. visgi zmones kazkaip turi tobuleti. jei nefotografuos vestuviu, o kaip jis jas ismoks fotografuoti? su kiekvienu kartu vis geryn tik wink.gif dabar jis turi savo reklamos studija, fotografuoja, kuria reklamas. varo zodziu - ispudingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 08, 17:40)
Tada nezinau, kaip is pradziu pasakojo, kad gera fotografe

Tai tada tikrai nebus nd cia atsiskaicius lotuliukas.gif

Man ryt laisva tikiuosi antra nd pristatyt ir sekanti biggrin.gif zoomo neturiu ,vaikstau peskom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 08, 19:40)
Tada nezinau, kaip is pradziu pasakojo, kad gera fotografe, kataloga aralbuma savo turi isleidus biggrin.gif varda senai sake, bet pamirsau jau doh.gif bet pamacius foto vos nenuvirtau, paziurejau, tai su panasonic fotkino biggrin.gif

Nežinau( tikrai ne aš biggrin.gif ). Nors aš mažai tos Ukmergės žinau. Na, bet fotografę tai jau žinočiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 19:43)
pvz musu vestuviu nuotraukos, tai man koooookios grazios buvo. iki dabar smile.gif
o vaikinukas kuris fotografavo, jau buvo zinomas kaip fotografas. bet palyginus ji dabar ir anksciau, tai kaip diena ir naktis skiriasi. visgi zmones kazkaip turi tobuleti. jei nefotografuos vestuviu, o kaip jis jas ismoks fotografuoti? su kiekvienu kartu vis geryn tik wink.gif dabar jis turi savo reklamos studija, fotografuoja, kuria reklamas. varo zodziu - ispudingai  biggrin.gif

Normalu. O ir pati daugiau fotografuodama, daugiau domėdamasi jau kitaip matai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 08 sausio 2013 - 19:49
QUOTE(mamagute @ 2013 01 08, 17:23)
patvirtinsiu, kad nereiktų smile.gif

Kaip smagu, kad yra atsimenanciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:48)
Nežinau( tikrai ne aš biggrin.gif ). Nors aš mažai tos Ukmergės žinau. Na, bet fotografę tai jau žinočiau biggrin.gif

smile.gif

QUOTE(Rico @ 2013 01 08, 20:50)
Kaip smagu, kad yra atsimenanciu  bigsmile.gif

Kur jau pamirsi tuos anciukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 08, 20:52)
smile.gif
Kur jau pamirsi tuos anciukus biggrin.gif

aha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 08, 20:36)
Meetinames?? Aš ir meeto noriu  lotuliukas.gif
Aišku vilniečiams meeto pavydžiu  tongue.gif

ketvirtadienį man laisva. galim mytintis nuo pat ryto
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 08, 16:50)
AČIŪ Say už temą 4u.gif

Tad užsakiau 10 žmonių, o gal ir 15 asmenų. Sausio 16d. 17val. Ievos vardu. Mano Guru kavinė, Vilniaus g. 22/1, Vilnius.

noriu ir į meet'ą ir į parodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:02)
Bet tai kai mūsų naujokės, a blink.gif  Nu, blyn, nedžiugina.
O jei rimtai tai geras aneKdotas yra apie nedžiugina biggrin.gif
Apsauginis ateina į darbo biržą.
Jo klausia:- Kur dirbote prieš tai?
Tas sako : - Kavinėje " RADOST".
Kodėl išėjote?
Jis: - Nedžiugino.

Tai va taip ir su ND, jie yra, bet jie - nedžiugina biggrin.gif

Tai ir mano "nedžiugina" iš anekdoto:

Nusipirko kartą Knysliukas balionėlį. Parsinešė namo. Žiūri į tą balionėlį vieną dieną, žiūri antrą... Trečią dieną paėmė balionėlį ir nunešė atgal į parduotuvę.
– Gerbiama pardavėja, norėčiau grąžinti balionėlį, – sako Knysliukas.
– O kodėl? Ar tau nepatinka balionėlis?
– Patinka… Bet norėčiau grąžinti.
– Bet kodėl? – paklausia pardavėja.
Knysliukas atsako:
– Nedžiugina, ir tiek.

Straipsnis, kuriame galima rasti šį juokelį ir šiokios tokios naudingos info apie šviesą: http://www.efoto.lt/...ndai_romantikos

Aš pamėginau parašyt komentarą nuotraukai, bet panašu, kad neberašysiu, tik tyliai skaitysiu, arba pasimokysiu mandagumo ir kada nors vėl pradėsiu... Kažkaip visai ne taip perskaitoma, kaip norėjau parašyti, o juk filologė... Kaip ir. Ir aš visai neatmečiau, tik balsu pasvarsčiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 08 sausio 2013 - 20:34
QUOTE(ich @ 2013 01 08, 19:30)
zinau, palauk, gal bus uzskaitanciu 4u.gif

Na gerai 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 01 08, 19:30)
ne šedevras, bet užduotis suprasta, kaip suprantu smile.gif Aš užskaityčiau 4u.gif

Dėkuj 4u.gif

Na, lauksim, kas įvertins, supratau ar nesupratau užduotį rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 08, 20:34)
Aš pamėginau parašyt komentarą nuotraukai, bet panašu, kad neberašysiu, tik tyliai skaitysiu, arba pasimokysiu mandagumo ir kada nors vėl pradėsiu... Kažkaip visai ne taip perskaitoma, kaip norėjau parašyti, o juk filologė... Kaip ir. Ir aš visai neatmečiau, tik balsu pasvarsčiau...  ax.gif

Aš atsiprašau, jei neteisingai supratau 4u.gif Priėmiau kaip "neužskaitymą", taip ir buvo parašyta. Neturiu jokių priekaištų 4u.gif
Atsakyti