vau, tada faina, nes db isgastis biski uzpuole, kazkaip ne velnio nesigaudau, nesuprantu apie ka kalba eina ir t.t na stiprybes man bei kantrybes
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 00:18)
nelabai as cia gaudausi jusu forume...kas buna tada kai gerai atlieki namu darbus?:/ gali zmones cia dalintis bendrais ispudziais savo darbu, sakyti pastabas ir reiksti nuomones? nes kiek skaitineju tai pievos man visiskos ne i tema :DDDD
Kai gerai atlieki namu darbus, galima eiti vestuviu uz pinigus fotkint!
QUOTE(isora @ 2013 01 12, 01:26)
Keliu kelias foto.. mažučio kvapnučio leliuko..
Man gražu... Man patinka kūdikėliai...
Tik pirmoj ta dėmelė figos lapelio vietoj trukdo Jei jau jos neina sutvarkyt, gal galima pataisyt, kad neruduotų taip ryškiai? Bet šiaip liuks, tokia "minkšta" atrodo, nes, žiūrėkit, kiek čia daug ovaliukų - pirštukai, ausytės, galvytė, tapetų raštas ir lovatiesės, ir tie suapvalinti...
Ujjjj... reiks remontuot... db reik paslept foto kad tik klickr draugai matytu..
Isora kaip grazu, fainutis leliukas.
Ale ziuriu kiek naujokiu, siandien vel nauja va viena, ot smagu.
Ziuriu seminara, ir galva jau sukas kiek daug kalba toji moteriske ir dar greitakalbe, ui ui.
Ale ziuriu kiek naujokiu, siandien vel nauja va viena, ot smagu.
Ziuriu seminara, ir galva jau sukas kiek daug kalba toji moteriske ir dar greitakalbe, ui ui.
QUOTE(isora @ 2013 01 12, 00:39)
Ujjjj... reiks remontuot... db reik paslept foto kad tik klickr draugai matytu..
Dar odos spalva remontuotina abiejose foto.
Gal čia stilius, bet man tai negyvai atrodo IMHO.
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 12, 00:44)
Dar odos spalva remontuotina abiejose foto.
Gal čia stilius, bet man tai negyvai atrodo IMHO.
pGal čia stilius, bet man tai negyvai atrodo IMHO.
Va tas tai gal ir joo..velniai kimba kai sumoki ir nori kist tuos actionus.. reiks megint ir odę patvarkyt.. kaži kaip.nu pasieškosiu pamėginsiu ir padarysiu...