Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos

QUOTE(kristalines @ 2013 01 11, 16:22)

Antroji patiko 4u.gif Merginos jau išsakė savo nuomonę wink.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 11, 20:00)
nu va mano foto smile.gif prasau komentarus: per pilka/per juoda, isdege, neisdege ir kita  bigsmile.gif

Mangute - pilka, nepatinka, kad vaikas su dviratuku beveik centre(kadravimas netinka man)... 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 11, 20:10)
Taigis taigis wink.gif

Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:09)
va kokį paveiksliuką turiu. Lieku ištikima tokiai kompozicijai

QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:16)
per devynis kadrus iš dvylikos eina bjauri juosta. Gaila...

Būčiau net nepastebėjus tos juostos, jei nebūtum pasakius 4u.gif Patinka man kvadratas, savotiškai mielas ir jaukus.

QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:23)
Tiesa, su Vilnim buvom susitikusios. Papostringavom, akd reiktų mums komercija užsiimti  biggrin.gif 

Na na tongue.gif Aš nesubrendau komercijai dar tongue.gif, va tave tai reiktų įkišt ten wink.gif. O jei rimčiau, faina labai buvo susitikt 4u.gif
Atsakyti
Man pirma gerai ziurisi, o va antra mirtinai norisi apsukti biggrin.gif Kazkur skaiciau, kad svori i desine reikia stumti, gal todel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 23:35)
na man tiesiog patinka taip įsprausti žmones į kampą. Taip išeina, kad fotografuojant bent vieną foto padarau būtent tokią. Ir ta foto būna viena iš tų, kurios labai patinka
Tavo pastebėjimai šiaip geri, todėl mano foto kaip ir netinkamos pradžiamoksliams kaip pavyzdys, nes dažnai ne pagal taisykles fotografuoju. Tarkim prieš gerus metus sirgau centravimo liga, kas irgi nėra blogai. Tiesiog pradžioje išmokit taisykles, o paskui arba pagal jas fotografuokit, arba atraskit kitus būdus, kurie jus džiugintų.
Nes juk turi džiuginti  bigsmile.gif

čia pvz.

labai įdomiai rašai, Yvette
iš paskutiniųjų pavyzdžių antroji labai patinka, lyg už nugaros vilktųsi prisiminimai, svajos, praeitis, o pirmojoj nėra tokio įspūdžio, gal kaip tik atsitrenkimas į dabartį.. matyt kryptis tokius įspūdžius kelia g.gif niu įdomu bigsmile.gif
su berniuku irgi labai mielas kadras.. sakyk ar tokia juosta čia ar mėgsti kirpti kvadratą?
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 11, 23:48)
Man pirma gerai ziurisi, o va antra mirtinai norisi apsukti biggrin.gif

bigsmile.gif negalima apsukti. nes mirtinai gerai ant popieriaus atrodo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 01 11, 23:49)
sakyk ar tokia juosta čia ar mėgsti kirpti kvadratą?

abu atsakymai būtų TAIP bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:20)
Hasselblad.
Pramoksi kiek apie kompoziciją ir čiupk Zenitą, jei dar veikia  bigsmile.gif

veikia veikia thumbup.gif

aciu uz komentarus 4u.gif
Papildyta:
ten tikrai tiek laiko trunka tas seminaras? nesu viso isziurejus. pora valandu daugiausia ;/
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:51)

Kodėl aš maniau, kad su Leica fotkini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 12, 00:22)
Kodėl aš maniau, kad su Leica fotkini  rolleyes.gif

todėl, kad ir su ja fotkinu.
Hasselblad vid. formatas, širdžiai mielesnis. Leica reik su vyru dalintis.
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 11, 21:10)
Taigis taigis wink.gif

Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif
tai darom dar pradziamokslems ar jau tik bendrus? g.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 23:16)
per devynis kadrus iš dvylikos eina bjauri juosta. Gaila...

Nematau juostos, antra nuostabi 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 23:23)
Tiesa, su Vilnim buvom susitikusios. Papostringavom, akd reiktų mums komercija užsiimti  biggrin.gif  Paskui pamąstėm, kad matyt nervintų tas fotografavimas už pinigus, tad išsiskirstėm tiesiog su pomėgiu  bigsmile.gif  be jokių planų fotografinei karjerai  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 11, 21:10)
Taigis taigis wink.gif
Atėjo laikas paskelbti pradžiamokslių konkursėlio Garsas nugalėtojas biggrin.gif
I vieta - Voveraite1302
II vieta – Afrė
III vieta – gutejj

Nuoširdžiai sveikinu visas prizininkes ir I vietos laimėtoją Voveraitę1302 ir laukiam naujos temos biggrin.gif

Jou jou yu.gif valio valio! Smagu kaip... Ačiū jums už mano ieškojimų įvertinimą bigsmile.gif Mano liūdnoka diena buvo praskaidrinta (suguldė mane ir vaikelius į lovas aukšta temperatūra, bet tikiuos, greit pasveiksim). Ačiū. smile.gif
O temelę pradžiamokslėms sumąstysiu tuoj, tik duokit dar vieną kitą dienelę. Jei kuri turit pasiūlymų - jie tikrai labai laukiami AŽ bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 01 12, 00:28)
tai darom dar pradziamokslems ar jau tik bendrus? g.gif

O dabar pagalvojus... Na tikrai... Gal geriau bendra tema, bet atskirai pradžiamoksles ir "senutes" pagerbt apdovanojimu (jei mums tai reikalinga, a?)? Taip ir bet ko kelt nesinorės, kadras labiau apgalvotas bus... O ir į flickr užsukt smagiau, kai daugiau, nei šešios foto dalyvauja... Tada galima pažiūrėt, kaip tavo foto tarp kitų atrodo, kiek pasitempt reikia... biggrin.gif
Kokios mintys?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 23:26)
todėl, kad ir su ja fotkinu.
Hasselblad vid. formatas, širdžiai mielesnis. Leica reik su vyru dalintis.

Geras komplektukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 12, 00:45)
O dabar pagalvojus... Na tikrai... Gal geriau bendra tema, bet atskirai pradžiamoksles ir "senutes" pagerbt apdovanojimu (jei mums tai reikalinga, a?)? Taip ir bet ko kelt nesinorės, kadras labiau apgalvotas bus...  O ir į flickr užsukt smagiau, kai daugiau, nei šešios foto dalyvauja... Tada galima pažiūrėt, kaip tavo foto tarp kitų atrodo, kiek pasitempt reikia...  biggrin.gif
Kokios mintys?

aš už
Atsakyti
http://www.flickr.co...s/88624045@N04/

na va meginu kelti 1 namu darba, vykes ar nelabai, jus geiau matysite, mano akis nori matyt, kad vykes, kaip ir ziurint i veidrody, niekada nepamatysiu vieno ar kito lisno kg smile.gif)) matau taip, kaip noriu matyti smile.gif))) blush2.gif doh.gif
Atsakyti