per devynis kadrus iš dvylikos eina bjauri juosta. Gaila...
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:16)
o su kokiu juostiniu fotografuoji? as turiu Zenita. Tecio palikimas
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 11, 15:24)
visai graziai,man patiko
QUOTE(kristalines @ 2013 01 11, 17:22)
Atnešu ir aš porą kadrų.
Kritika, nuomonė, pastabos, pagyros ir visa kita, labai laukiama
Kritika, nuomonė, pastabos, pagyros ir visa kita, labai laukiama
man antra ypatingai labai tik kirpciau truputi apacios drasiai
QUOTE(Mangute @ 2013 01 11, 21:00)
nu va mano foto prasau komentarus: per pilka/per juoda, isdege, neisdege ir kita
pritariu merginoms visoms pastaboms
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 23:09)
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 22:16)
per devynis kadrus iš dvylikos eina bjauri juosta. Gaila...
Negadina man.Nuostabi nuotrauka.
QUOTE(Mangute @ 2013 01 11, 23:17)
o su kokiu juostiniu fotografuoji? as turiu Zenita. Tecio palikimas
Hasselblad.
Pramoksi kiek apie kompoziciją ir čiupk Zenitą, jei dar veikia
kaip sumažinat savo pačių nuotraukytes prieš keldamos į avatarą, kad kokybė dar normali liktų?
sumažinau iki leidžiamo dydžio, bet kokybė kokia liko JPG formate ji buvo beveik 5 MB...
sumažinau iki leidžiamo dydžio, bet kokybė kokia liko JPG formate ji buvo beveik 5 MB...
Gal kam pravers,apsisviesti kas yra FF ir Crop. siandien nesivarginsiu skaityti, bet ryt svieziom smegenelem, kaip tik bus
Ikeliu nuoroda, kad paskui neverktu,kad neikeliam nujorodu
Crop faktorius
Yvette, patiko antrosios foto berniuko zvilgsnis, tik uz megstuko spalvos uzkliuvo akis.gal dar kokiu kadru turi, parodyk
Ikeliu nuoroda, kad paskui neverktu,kad neikeliam nujorodu
Crop faktorius
Yvette, patiko antrosios foto berniuko zvilgsnis, tik uz megstuko spalvos uzkliuvo akis.gal dar kokiu kadru turi, parodyk
QUOTE(Mangute @ 2013 01 11, 23:15)
ai, joa, tiksliai, nuziurejau ir lyg izlybinau nikon kai fotografavo.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 11, 23:20)
Skamba kaip keiksmazodis nuostabios foto.
QUOTE(mamagute @ 2013 01 11, 23:22)
kaip sumažinat savo pačių nuotraukytes prieš keldamos į avatarą, kad kokybė dar normali liktų?
kelk per nuoroda. Tik aukscio ir plocio parametrus parink pagal foto.
QUOTE(Suprem @ 2013 01 11, 23:29)
Yvette-papasakok daugiau apie ta pirmosios kompozicija Man noretusi kaires ir horizonto ne per galva, todel labai idomu Antroji labai
na man tiesiog patinka taip įsprausti žmones į kampą. Taip išeina, kad fotografuojant bent vieną foto padarau būtent tokią. Ir ta foto būna viena iš tų, kurios labai patinka
Tavo pastebėjimai šiaip geri, todėl mano foto kaip ir netinkamos pradžiamoksliams kaip pavyzdys, nes dažnai ne pagal taisykles fotografuoju. Tarkim prieš gerus metus sirgau centravimo liga, kas irgi nėra blogai. Tiesiog pradžioje išmokit taisykles, o paskui arba pagal jas fotografuokit, arba atraskit kitus būdus, kurie jus džiugintų.
Nes juk turi džiuginti
čia pvz.