Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 11, 14:36)
Ainoa ar man atrodo ar padeges veidas?

nzn, man lyg ne unsure.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 11, 15:15)
Ainoa, man patinka. Tik plaukai ties krutine noretusi, kad graziai nubanguotu. Ir vos vos tamsinciau.

dekui

QUOTE(kristalines @ 2013 01 11, 16:05)
buskis jau  4u.gif 

drinks_cheers.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 11, 16:07)
Komentaras, panšiai kaip Ainonai sakytumėm, be reikalo blondinė, galėjai plaukus juodai persidažyt biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 11, 16:17)
Ainoa portreciukas tikrai atrodo "paskrudes", bet ziurisi mielai.

nu einu patikrint, kad jau cia ne viena sakot unsure.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 01 11, 16:22)
Atnešu ir aš porą kadrų.  ax.gif
Kritika, nuomonė, pastabos, pagyros ir visa kita, labai laukiama  biggrin.gif

http://farm9.staticf...0c6079284_z.jpg

http://farm9.staticf...97ee40d41_z.jpg

pirmojoj, tai man labai batukai kliuna, basi geriau butu smile.gif
antroji miela visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 11, 16:22)
Atnešu ir aš porą kadrų.  ax.gif
Kritika, nuomonė, pastabos, pagyros ir visa kita, labai laukiama  biggrin.gif

Gražus vaikai:)
Man kliūna per didelis kontrastas, skaudoka žiūrėti, ir žinoma, batai.
Antroj kažko truksta.Tokia nieko nesakanti man.

Aš bandysiu rašyti su lietuviškom raidėm, bandysiu įveikti tą baimę, jei ką, atsiprašau už klaidas ir jei ką, taisykit:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 11, 19:20)

Aš bandysiu rašyti su lietuviškom raidėm, bandysiu įveikti tą baimę, jei ką, atsiprašau už klaidas ir jei ką, taisykit:)

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 01 11, 19:20)
*Gražus vaikai:)

**Aš bandysiu rašyti su lietuviškom raidėm, bandysiu įveikti tą baimę, jei ką, atsiprašau už klaidas ir jei ką, taisykit:)

*prisidedu, tikrai gražūs smile.gif

** thumbup.gif
Atsakyti
kristalines gal su blicu fotkinai? be batuku tikrai būtu geriau

Ainoa šiaip negalėčiau sakyt kad išdege, labiau arti to, pats portretukas mielas, bet nekabina, aš paskutiniu metu labai išranki tiek kitiems tiek sau smile.gif man visai patiko vakarykštis tik kadravimas nelabai, bandžiau karpyti bet neradau kaip pasiūlyčiau daryti tai ir nutylėjau ax.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad tiek nuotrauku. Noriu ir savo ka nors ikelti, ale visa diena tvarkiaus. O dabr mazes kompa aplipusios. As per telefona skaitineju. Laukiu kada jos eis miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 11, 15:24)
sveikos

as visai uzmigus, bet vakar ir siandien bandziau auto, vakaryksciu net nerodau, nes minties visai neigyvendinau, o siandieninis man visai patiko, aisku kabinetis turiu kur, bet idomios butu ir jusu pastabos

img]http://farm9.staticflickr.com/8237/8370368420_13df1466b6_z.jpg[/img]

man norėtųsi daugiau veido bruožų matyti...na kad nebūtų tokia "plastmasė"...na bet gal toks užmanymas čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 11, 16:15)
Abiem uzskaitau.
Ainoa, man patinka. Tik plaukai ties krutine noretusi, kad graziai nubanguotu. Ir vos vos tamsinciau.

Aciu 4u.gif

QUOTE(ich @ 2013 01 11, 16:43)
Man pirmo koliazo, pirma foto labiausiai patiko.
Pirma idomi, tik labai jau uzkontrastinai. Gal pasvelnink, nes apacia sunkiai iziuriu smile.gif antroj idomu kur ziuri zmones g.gif
Siaip grazu, kirpciau virsaus, o dar butu geriau, kad butu daugiau apacios smile.gif
as uzskaityciau, bet nedek tu taip arti tu mandarinu biggrin.gif man butu graziau, jei jie butu toliau padeti 4u.gif
uzskaitau 4u.gif
saunuole thumbup.gif bet kiek sniego daug bigsmile.gif

Aciu 4u.gif galiu keliauti prie 3 ND ar perdaryti patraukus toliau mandarinus?

QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 11, 17:38)
fiesta1, aš užskaitau tavo ND  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
primenu, kad šiandien 20.00 val. baigiasi pradžiamokslių konkursas Garsas Dar gerą pusvalanduką galima balsuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 11, 20:04)

Daryk kitus 4u.gif

Vyksta seminaras online, jei kam idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 11 sausio 2013 - 19:28
aciu uz pastabas. Jo, batukai nekaip ziurisi, bet jie tiesiog netycia susedi kartu del telefo, siaip abu nlb draugauja, tad tik pasinaudojau proga juos pagauti kartu smile.gif

vienintele, aha, toj foto kur du vaikuciai fotkinta su blykste.
Atsakyti
nu va mano foto smile.gif prasau komentarus: per pilka/per juoda, isdege, neisdege ir kita bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 11, 21:00)
nu va mano foto smile.gif prasau komentarus: per pilka/per juoda, isdege, neisdege ir kita  bigsmile.gif

Ciuozia siek tiek, j/b man atrodo pilkokas, noretusi kitokio ir medziai virs galvos nesiziuri.
Atsakyti