Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 11, 11:41)
Supratau. O jei nesufokusuoja balto lapo lotuliukas.gif  doh.gif

Aš visad siūlau imti ne visiškai baltą lapą, o pilkšvą, bet ne stipriai, taip pat lab geras patarimas su wc popierium smile.gif Pamėgink. Fokusuoji rankiniu rėžimu, a dažniausiai fokusuodavau į kraštinę ir perkadruodavau, jei būdavo visiškai baltas. Bet su visiškai baltu man nesigavo geras wb.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 11, 11:23)
Aš visad siūlau imti ne visiškai baltą lapą, o pilkšvą, bet ne stipriai, taip pat lab geras patarimas su wc popierium smile.gif Pamėgink. Fokusuoji rankiniu rėžimu, a dažniausiai fokusuodavau į kraštinę ir perkadruodavau, jei būdavo visiškai baltas. Bet su visiškai baltu man nesigavo geras wb.

Ačiū, pabandysiu visaip, kaip sakot 4u.gif Iš tikrųjų, truputį pavargau. Kelias dienas nieko nedarysiu, nes galva kažkiek kvadratinė jau blush2.gif
Atsakyti
Žiūriu tiek psl, o nuotraukų praktiškai tik kelios, rodykitės smile.gif
aš tik su PS vieną darbą pagalaiu pabaigiau tai atsipūsiu, nuotraukų neturiu rodyt, bet reiktu jau dulkes nupurtyt

R.i.R. patiko tavo garsas, tik gal per daug vienoj foto tokia ale makalyne, nors gal ir idėja tokia, vaikiškas garsas kur visko daug ir nesuprasi nei koks tiksliai tas garsas smile.gif)) tada tai atitinka puikiai, nes dabar aš girdžiu toki, tik galėtu būt skirtingi instrumentai kad pilnai atitiktu mano girdimą muziką smile.gif

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 11, 11:26)
Ačiū, pabandysiu visaip, kaip sakot  4u.gif  Iš tikrųjų, truputį pavargau. Kelias dienas nieko nedarysiu, nes galva kažkiek kvadratinė jau blush2.gif

kai daug informacijos būna taip, ramiai.
Dėl fokusavimo tai siūlau rankiniu sufokusuot, aš netgi darau taip imu kad nebūtu visas kadras baltas, o maždaug 80-90 proc jo užimtu baltas objektas, man taip gaunasi pabandyk gal ir tau tiks toks variantas

virdzzinija sveikinu
Atsakyti
Kas pakomentuos mano 4ND?
Viena uzskaityma turiu.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 11, 12:29)
Kas pakomentuos mano 4ND?
Viena uzskaityma turiu.

aš neužskaitau, nes per mažai skiriasi nuotraukos viena nuo kitos, esmė šio Nd kad pamatytum kaip plaunamas fonas keičiant atsumas
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 10, 22:57)

ta priekyje stovinti dėžutė -laivas tokia neryški, lyg susiliejusi atrodo, norėtųsi, kad būtų aiškiau. Ar tiesiog tas piešinukas visas "paplaukęs"? . Nors fonas kaip ir geras.

tiesą sakant 1 ir 2 foto fonas labai panašus... Bandyk atstumą didint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 11 sausio 2013 - 12:43
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 11, 13:11)

ok supratau smile.gif reiks atrinkt kelias ir sulipdyti. Faina, kad patiko biggrin.gif

Dar kai kas iš vakar. Laukiu kritikos.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 11 sausio 2013 - 13:15
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 11, 14:12)
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 11, 13:11)

ok supratau smile.gif reiks atrinkt kelias ir sulipdyti. Faina, kad patiko biggrin.gif

pirmos dvi patiko, tik gal šiokį tokį tarpeliuką palikčiau tarp jų. Mielas nykštukėlis smile.gif
Atsakyti
Nu keliu dar karta wb , nors kazko jauciu ka vel negerai doh.gif man jau stoga svaziuoja nuo sito nd, o vyras dar ir saiposi doh.gif biggrin.gif

auto, debeselis, rankinis
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 11, 14:33)
Nu keliu dar karta wb , nors kazko jauciu ka vel negerai doh.gif man jau stoga svaziuoja nuo sito nd, o vyras dar ir  saiposi doh.gif  biggrin.gif

auto, debeselis, rankinis

aš užskaityčiau. Gal geriau būtų kitas objektas nei cukrus, be žvilgesėlio, ir kad nebūtų sumaišytas (kaip ir pirmose foto )bet iš akies žiūrint, man tinka. Gal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 11 sausio 2013 - 13:43
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 11, 13:33)
Nu keliu dar karta wb , nors kazko jauciu ka vel negerai doh.gif man jau stoga svaziuoja nuo sito nd, o vyras dar ir  saiposi doh.gif  biggrin.gif

Pailsėk mirksiukas.gif Ar nori damušt, kad ramybė būtų biggrin.gif
Atsakyti
norisi atsilikti, tada busiu rami, nes kitaip is galvos neiseis ir nervosiuos smile.gif Nemegstu nebaigtu darbu. smile.gif
Atsakyti