Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 16:40)
as geriau informacija atsimenu kai ja kazkas pasako, papasakoja, paaiskina. nu bet nesvarbu smile.gif mokysiuos kaip iseina smile.gif
Papildyta:
kaip noretau pas jumi  blush2.gif

manau, kad galima kombinuoti mokymosi būdus smile.gif

QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 08, 16:47)
labukas 4u.gif bandau dar karteli smile.gif

žaislams - ne. be to, kažkoks išdėstymas nekoks.

QUOTE(Yvette @ 2013 01 08, 17:01)
bigsmile.gif  aš irgi myto norėčiau  bigsmile.gif
kas su manim mytinsis a?

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 08, 18:19)
Yvette, kada ir kur? Jei pas Tave svetur, tai dar ne  ax.gif  O jei vėl susiruoši mus aplankyti,tai mielai susimatysim 4u.gif

žinoma kad pas mane bigsmile.gif man atostogom kol kas nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 08, 16:59)
O tai kas neleidžia prisijungt?  biggrin.gif 

pirmiausia turbut atstumas mirksiukas.gif o antriausia, siaip zadam lyg si savaitgali vaziuot i vilniu, bet vat ir busim tik savaitgali iki treciadienio netempsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 08, 16:38)
Tai galim....jei ten daug sofkių ir skanu  biggrin.gif aaa tigi ten salotų baras  biggrin.gif  laikysimės dietos  biggrin.gif

Teks lasiaku savo nestis biggrin.gif
Kada? Reikia is anksto tartis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2013 01 08, 17:33)
O niekas ir nesakė, kad visi šitie ND buvo užskaityti  mirksiukas.gif

na, pvz. 3 daiktų matau tik du variantus. Ir abu šiai dienai ko gero nepraeitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 17:55)
na, pvz. 3 daiktų matau tik du variantus. Ir abu šiai dienai ko gero nepraeitų smile.gif

Reikia dziaugtis, kad tema juda pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 08, 17:58)
Reikia dziaugtis, kad tema juda pirmyn smile.gif

Džiaugiuosi, tik tokiais tempais pradžiamokslėm kartelė bus per aukštai užkelta smile.gif
Tokiom, kurios nefotografuoja vestuvių už pinigus laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 08 sausio 2013 - 18:01
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 18:01)
Džiaugiuosi, tik tokiais tempais pradžiamokslėm kartelė bus per aukštai užkelta smile.gif
Tokiom, kurios nefotografuoja vestuvių už pinigus laugh.gif

Taigi žiūrėk, padarys ND ir iškart galės vestuves už pinigus biggrin.gif
Atsakyti
2ND. Nusinešiau stalą, kur šviesiau ir pasivogiau šviesos daugiau, nei ryte pirmam darbely.
Vertinkit, ar išpildyta užduotis.
f4
user posted image
f10
user posted image
f22
user posted image

Peržiūrėjau žinutę, nu kaip gaila, pirmoji žvakutė kiek pakrypus, ot nu. Matyt, mažoji prilėkus bandė pačiupt, o buvau sureguliavus viską.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 08, 15:01)
bigsmile.gif  aš irgi myto norėčiau  bigsmile.gif
kas su manim mytinsis a?

Londone kavos, lyg rasei, kad planuoji? butume kelios norincios manau ax.gif

As vis ikisu trigrasi blush2.gif ilgai nesilankiau, bet vis seku, tikiuosi ND nereiks daryti vel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 18:55)

Šiaip pirmojo ND net keturi variantai sukelti mirksiukas.gif . Bet pateikti tik trys buvo. O bet tačiau, koks skirtumas, kas buvo prieš pusę metų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosai @ 2013 01 08, 19:13)
2ND. Nusinešiau stalą, kur šviesiau ir pasivogiau šviesos daugiau, nei ryte pirmam darbely.
Vertinkit, ar išpildyta užduotis.

Hm... Man atrodo, kad čia tamsiau, nei aname ND. Atstumas tarp objektų galėtų būti didesnis, nes skirtumas ne toks ir ryškus. O dar matosi tokie kaip siūliukai, dulkelės ar įbrėžimai ant žvakidės, tai kažkaip nežinau... Gal per arti tie objektai? Hm...
Čia kaip ta fotografė sako: "Nedžiugina" 4u.gif Bet kad būtų prastai, irgi nėra... Bet... nedžiugina.

Tiesa, atrodo, prie foto reikia surašyti ir nustatymus. mirksiukas.gif

p.s.
aš ND neseniai atsiskaičiau, tai galit į mano komentarą ir neatsižvelgti.... (Man brūkštelėjo, kad aš per stipriai parašiau, bet aš pikta nesu, mano žinučių komentarus reikia skaityti švelniu balsu, taip "minkštai", jei ką biggrin.gif
Balionėlis 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 08 sausio 2013 - 18:52