labas rytas
vakare įkelsiu kokią foto. Reik tik juostą nuskanuoti. O dabar i darbą lekiu.
Gražios dienos
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 10, 22:16)
Mano foto konkursui garsas na, pagaliau ir aš įgyvendinau savo mintį. Šviesa ir būgnas. Ir mažos vaiko rankutės.
Apatinė kairė tikrai
Klausimas šiaulietėms...kur kalibruojat monitorius savo?
Bandžiau WB daryt... rezultate auto ir lempa kažkiek panašu, ko reikia, o va rankinis ką daryt, kad nebūtų geltona? O geltona viskas, tiek fonas, tiek objektas. Dienos šviesoj dar nebandžiau. Gal kas pasakytų, ką daryt, kad nebūtų geltona?
Instrukciją skaitau, tačiau ten rašo, kad sufokusuot rankiniu būdu baltą plotą ir tt, o kaip tą plotą baltą pamatyt, jeigu nuo geltonos lempos viskas geltonuoja Turbūt kažką praleidau arba kažko nesuprantu
(pakeitė man vardą, buvau kutosai)
Instrukciją skaitau, tačiau ten rašo, kad sufokusuot rankiniu būdu baltą plotą ir tt, o kaip tą plotą baltą pamatyt, jeigu nuo geltonos lempos viskas geltonuoja Turbūt kažką praleidau arba kažko nesuprantu
(pakeitė man vardą, buvau kutosai)
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 11, 11:23)
Kutosai, grafkės tai negi niekas iš šiauliečių nekalibruoja monikų savo
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 11, 11:23)
Toj pacioj sviesoj, kurioj fotografuoji savo objekta, nufotografuok balta lapa (su wb auto). Eik i fotoaparato meniu, susirask ten custom wb, issirink nuotrauka su baltu lapu ir spausk "ok", kad pagal ta lapa tau matuotu wb. tada nusistatyk custom wb (ten kur nusistatineji lempute, auto ir t.t..) ir bandyk fotografuoti objekta.
tikiuosi ka nors supratai nera ten taip jau sudetinga
QUOTE(ich @ 2013 01 11, 10:30)
Toj pacioj sviesoj, kurioj fotografuoji savo objekta, nufotografuok balta lapa (su wb auto). Eik i fotoaparato meniu, susirask ten custom wb, issirink nuotrauka su baltu lapu ir spausk "ok", kad pagal ta lapa tau matuotu wb. tada nusistatyk custom wb (ten kur nusistatineji lempute, auto ir t.t..) ir bandyk fotografuoti objekta.
Supratau. O jei nesufokusuoja balto lapo
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 11, 10:41)
fokusuok balta tualetini popieriu
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 11, 11:41)
fokusuok su MF arba ikisk ranka, sufokusuok, patrauk ranka ir nufotografuok