Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 10, 15:03)
o su kuo ir kaip pakoreguoti isgedusia vieta per Lightroom?

čia
netingėkit pasigooglint, nugi viskas ant lėkštutės paduota, tik pasiimk

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 10, 20:11)
Kur tikrins? PS? Kaip patikrinti?

Ar temą skaitai?
Keli psl. atgal paaiškinau.
Atsakyti
Zirziliux, noretusi ryskesnio fokuso, arba jau man akys nefokusuoja i dienos gala

Afre, a kakias klaidas matai R.I.R nuotraukoj?bu as pries tamsumo kabinausi, ir dar radau koja nukirsta paskutinej eilej.

R.I.R sviesa gal ir neblogai sklinda, o del jb bijau,ka sakyti.neapsisprendziu.nors b galetu buti baltesne.um
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 10, 21:16)

Gražus Tavo vaikis.
Man vienoj krūvoj per daug .
Kairėje apatinė - nuostabi.
Dešiniam kampe rankytė labai milela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 10 sausio 2013 - 22:43
QUOTE(Afrė @ 2013 01 10, 23:24)
R.I.R., pasikabinėsiu biggrin.gif Per didelį monitorių tvarkymo klaidos lenda wink.gif Kur vaikas sėdi ar stovi, griežtos linijos lenda, galėjai jas patvarkyti, kojytė pėda net matosi nukirsta tiesia linija wink.gif Man sočiai būtų užtekę 3 apatinės foto. Dabar akys bėgioja wink.gif Bet matosi, kad pastangas dedi ir judi į priekį 4u.gif

Zirziliux, užskaitau.

biggrin.gif neturiu dydelio moniko, užtat pusiau žliba esu biggrin.gif it may be, may be, nesiginčyju biggrin.gif siaubas, kaip reikia dydelio moniko, kad ir aš matyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 10, 22:32)
čia
Ar temą skaitai?

errikamaja, kokia tu faina wink.gif aciu :*
Atsakyti
Kaune paroda
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2013 01 10, 21:54)
truputi proginis auto  blush2.gif kritika,pastabos laukiamos visad bigsmile.gif

Sveikinimai visu pirma! man nepatinka, kad puodelio daugiau nei taves ir apdirbimas nelabai smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 10, 22:16)
Mano foto konkursui garsas  biggrin.gif na, pagaliau ir aš įgyvendinau savo mintį. Šviesa ir būgnas. Ir mažos vaiko rankutės.

Gaila, kad jau baigesi konkursas unsure.gif siaip man irgi butu uzteke kokiu 2-3. nepatinka, kad galva nukirsta dviejuose virsuje foto 4u.gif bet turejo buti smagi fotosesija bigsmile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 10, 22:32)
čia
Ar temą skaitai?

Skaitau skaitau. Rgb +-5. Bet kur tai paziuret ps? Jei sunku,gali neatsakyti.

Kai keldavau ciut didesnes fotkes,tai gal aiskiau matydavosi ir fokusas. Reikes ryt pabandyti. Nes man bent ziurint ant kompo nesilieja.

Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 10, 23:05)
Skaitau skaitau. Rgb +-5. Bet kur tai paziuret ps? Jei sunku,gali neatsakyti.

Kai keldavau ciut didesnes fotkes,tai gal aiskiau matydavosi ir fokusas. Reikes ryt pabandyti. Nes man bent ziurint ant kompo nesilieja.

Kairėje ( įrankių juostoje)yra pipetė. Dešinėje lentelė( color). Pabaksnok ta pipete keliose vietose ir pasek kokius skaičiukus rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 10 sausio 2013 - 23:43
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 10, 23:35)
Gražus Tavo vaikis.
Man vienoj krūvoj per daug .
Kairėje apatinė - nuostabi.
Dešiniam kampe rankytė labai milela.

Ačiū smile.gif tiesą, pasakius, vizijoje ir buvo siekiamybė tos kairės apatinės. Bet... nepavyko pagauti taip, kad ranka būtų atitraukta nuo būgno, o į ją kristų šviesa. Be to, tik po visko pastebėjau, kad intuityviai pavyko suderinti marškinukus prie būgno - langeliai ir linijos susižaidžia. Toje idelioje foto, turėtų matytis ir ta būgno dalis. Idealioje foto turėtų matytis ir krintančios šviesos ruožas, ir dulkės tame ruože... ett.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 10 sausio 2013 - 23:27
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 10, 23:24)
Kairėje ( įrankių juostoje)yra pipetė. Dešinėje lentelė( color). Pabaksnok ta pipete keliose vietose ir pasek kokius skaičiukus rodo.

aciuks.gif
Atsakyti