QUOTE(lunameja @ 2013 01 10, 22:51)
R.I.R labai patiko mintis, rankytes mielos, emoocijos, bet foto ko tais tamsoka.papasakok, kaip igyvendinai ideja?
Aš tikriausiai nejaučiu, kada foto per tamsi, ar per šviesi. Šioje norėjau daug tamsos, tai gal persistengiau? Nors lyginant su avataru, tai šviesumas geras. Kaip jb?
Įgyvendinimas - suverčiau namus, tiksliau miegamąją, pasidariau sau home studio - užsitiesiau juoda kažkokią statybinę medžiagą, turiu specialiai nusipirkus, gale užlenkiau taip, kad dali jo užkeliau ant lyginimo lentos plius paveikslo. Užtemdžiau užuolaidas, padariau, kad kristų šviesa tik per tarpelį. Iš pirmo karto nepavyko, teko reguliuoti šviesos plyšį ir foną. Bet paskui - valio. Tik mano objektyvas išdykėlis, nenorėjo visai prie tokio apšvietimo fokusuoti, ypač judančio vaiko. O paskui ir tam atsibodo
tai pasiruošimo daugiau nei fotografavimo. Tiesa, galvoje, gulėjo dar gražesnis projektas, ale ne mano jėgoms dar jis
Zirzuliuks, man trečiojoj fokusas galėtų būti aiškesnis. Ir objektai šiaip sau, nors dera tarpusavy