Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2013 01 10, 20:36)
zirziliux, uzskaitau
mangute, uzskaityta

valiooooooo!!!! namu darbai baigti, kas toliau? :/
Atsakyti
Mano foto konkursui garsas biggrin.gif na, pagaliau ir aš įgyvendinau savo mintį. Šviesa ir būgnas. Ir mažos vaiko rankutės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 10 sausio 2013 - 21:27

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 10, 22:16)
Mano foto konkursui garsas  biggrin.gif na, pagaliau ir aš įgyvendinau savo mintį. Ar skamba šviesa ir būgnas?

man patinkaaa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 10, 15:11)

Toliau rodai savo foto karts nuo karto, komentuoji kitų įkeltas, dalyvauji konkursuose.. eini į meet'us biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 10, 21:16)
Mano foto konkursui garsas  biggrin.gif na, pagaliau ir aš įgyvendinau savo mintį. Ar skamba šviesa ir būgnas?

Man patinka. Skamba.
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2013 01 10, 21:54)
truputi proginis auto  blush2.gif kritika,pastabos laukiamos visad bigsmile.gif

aš gal tada tik lūpas ir taurę fotkinčiau.... be nosies. Apdirbimas irgi nelabai man toks 4u.gif Bet kuriuo atveju su proga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 01 10, 22:11)

viskas labai paprasta- ir toliau fotografuoji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 10, 22:16)
Mano foto konkursui garsas  biggrin.gif na, pagaliau ir aš įgyvendinau savo mintį. Šviesa ir būgnas. Ir mažos vaiko rankutės.

skamba, skamba smile.gif
Papildyta:
ačiū, Yvette, už pastabas mano foto 4u.gif
Atsakyti
su proga,Virdzzinija. wink.gif
R.I.R labai patiko mintis, rankytes mielos, emoocijos, bet foto ko tais tamsoka.papasakok, kaip igyvendinai ideja?

mangute, na va saunu atsiskaitei ND. fotografuok, eksperementuok, stebink mus savo nuotraukomis. kaip tik konkurselis vyksta koliazu flickr grupeje rasi platesne info wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 10 sausio 2013 - 21:52
4ND.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 10, 22:51)
R.I.R labai patiko mintis, rankytes mielos, emoocijos, bet foto ko tais tamsoka.papasakok, kaip igyvendinai ideja?

Aš tikriausiai nejaučiu, kada foto per tamsi, ar per šviesi. Šioje norėjau daug tamsos, tai gal persistengiau? Nors lyginant su avataru, tai šviesumas geras. Kaip jb?
Įgyvendinimas - suverčiau namus, tiksliau miegamąją, pasidariau sau home studio - užsitiesiau juoda kažkokią statybinę medžiagą, turiu specialiai nusipirkus, gale užlenkiau taip, kad dali jo užkeliau ant lyginimo lentos plius paveikslo. Užtemdžiau užuolaidas, padariau, kad kristų šviesa tik per tarpelį. Iš pirmo karto nepavyko, teko reguliuoti šviesos plyšį ir foną. Bet paskui - valio. Tik mano objektyvas išdykėlis, nenorėjo visai prie tokio apšvietimo fokusuoti, ypač judančio vaiko. O paskui ir tam atsibodo biggrin.gif tai pasiruošimo daugiau nei fotografavimo. Tiesa, galvoje, gulėjo dar gražesnis projektas, ale ne mano jėgoms dar jis biggrin.gif

Zirzuliuks, man trečiojoj fokusas galėtų būti aiškesnis. Ir objektai šiaip sau, nors dera tarpusavy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 10 sausio 2013 - 22:15
QUOTE(Mangute @ 2013 01 10, 21:11)

RIR geras! man net labai patinka! saunuole! nu tikrai super!
gal reiktu sudallyvauti koliaze :/ bent tureciau kuom gyventi biggrin.gif
tai jau dBar senesniu foto nei nenoriu rodyt biggrin.gif nors gal verta butu. iskoneveiktumet tai bent zinociau kas negerai ;D
Atsakyti
R.I.R., pasikabinėsiu biggrin.gif Per didelį monitorių tvarkymo klaidos lenda wink.gif Kur vaikas sėdi ar stovi, griežtos linijos lenda, galėjai jas patvarkyti, kojytė pėda net matosi nukirsta tiesia linija wink.gif Man sočiai būtų užtekę 3 apatinės foto. Dabar akys bėgioja wink.gif Bet matosi, kad pastangas dedi ir judi į priekį 4u.gif

Zirziliux, užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 10 sausio 2013 - 22:29
QUOTE(Afrė @ 2013 01 10, 23:24)
R.I.R., pasikabinėsiu biggrin.gif Per didelį monitorių tvarkymo klaidos lenda wink.gif Man sočiai būtų užtekę 3 apatinės foto. Dabar akys bėgioja wink.gif Bet matosi, kad pastangas dedi ir judi į priekį 4u.gif

Sutinku, o kaip atskiras kadras man labai mielas desininis virsutinis.
Atsakyti