minou man tai ziauuuriai sviesi foto ;/ nzn kaip kitoms. as vos iziuriu tuos laimus.
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 10, 18:49)
sakyč, per šviesu ... todėl, manau, ir fokusas ne toks aštrus atrodo nuo to šviesumo
Reiks bandyt ryt tada daryt tamsiau ir be cukraus gerai kad laimu daug turiu
Minou, netikrinau programa, bet matau jau is akies,kad pereksponavai nuotrauka.persistengei.tikrai per sviesu
QUOTE(Minou @ 2013 01 10, 10:53)
Reiks bandyt ryt tada daryt tamsiau ir be cukraus gerai kad laimu daug turiu
palik tu tą cukrų.. tik ekspozicijos geresnės reik
niuuuuuu... o mano paskutiniai namu darbai?
Keliu paskutini nd. WB naturalioj sviesoj. Nera cia meno jokio Bet esme suprantu
auto, namelis (pavesis), ir rankinis
dirbtiniam: lempute, auto, rankinis
auto, namelis (pavesis), ir rankinis
dirbtiniam: lempute, auto, rankinis
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 10, 17:48)
Negerai. Abu.
tamsus ar kas? Zinau kad tamsoki. Gerai rit perdarysiu, kitus objektus paimsiu gal ar ka.
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 10, 18:04)
Pridėsiu, kad ne kokie tai objektai negerai ar pan., tiesiog tas baltas nėra baltas rankiniuose. Vienas geltonuoja, kitas mėlynuoja.
Ar matai RK kaip prie šviesos rodo auto? Ir ar matai, kad žmogus mano, kad tai gera balta? Manai, matai geriau?
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 10, 18:23)
tamsus ar kas? Zinau kad tamsoki. Gerai rit perdarysiu, kitus objektus paimsiu gal ar ka.
Normaliai su šviesumu, objektai geri, jei jie balti. Piamk popieriaus lapą (ne gelsvą, rusvą, o baltą) ir palygink Tiesiog tiek dirbtinėj šviesoj, tiek natūralioj (rankiniuose) balta nėra balta, o turi būt
supratau, rit perdarysiu. Aciu ,kad paaiskinot
Einu ieskot ko nors kito vietoj fotomodelio
Einu ieskot ko nors kito vietoj fotomodelio
Gal kas paaiškintų paprastesniais žodžiais, kaip tas 5ND atliekamas?
Gerai, pabandysiu parašyt, kaip suprantu aš, bet jaučiu, ne taip Fotografuojame ant M? Pirma dalis dienos šviesoje: auto nustatymu, pavėsio (debesies) ir rankinis - nesuprantu, kas per rankinis Antra dalis, prie įjungtos lempos (paprastos, geltonos?): automatinis, lemputė (jei įjungta lempa palubėj, tai reikia ieškoti dar nustatymuose "lemputės"?) ir vėl rankinis (???).
Primityviai labai surašiau, nesijuokit Dar tiek neįsisigilinus į fotoaparato galimybes, kad būtų aišku, ką daryt.
Nevykit į googlę, ką
Gerai, pabandysiu parašyt, kaip suprantu aš, bet jaučiu, ne taip Fotografuojame ant M? Pirma dalis dienos šviesoje: auto nustatymu, pavėsio (debesies) ir rankinis - nesuprantu, kas per rankinis Antra dalis, prie įjungtos lempos (paprastos, geltonos?): automatinis, lemputė (jei įjungta lempa palubėj, tai reikia ieškoti dar nustatymuose "lemputės"?) ir vėl rankinis (???).
Primityviai labai surašiau, nesijuokit Dar tiek neįsisigilinus į fotoaparato galimybes, kad būtų aišku, ką daryt.
Nevykit į googlę, ką
QUOTE(kristalines @ 2013 01 10, 15:11)
Aš irgi nžn kur čia yra Merginos, pasakykite tiksliau, kaip supratau iš žemėlapio, prie "arkų" kažkur?
nesijuok tu čia man Tyngiu goooglint, ką ten sakei siųstis
nesijuok tu čia man Tyngiu goooglint, ką ten sakei siųstis
Salia Arku, pries Can Can'a