Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 10, 00:35)
Šitas namų darbas bent kiek priartina pamatyti teisingą WB, nes aš pvz automatinį wb visada po to taisau. O kaip pataisyt, kai nematai ar jis teisingas.
Labai gaila, kad kai kas sau leidžia kaip čia išsireikšt, tiesiog negerbti šitos temos. Nesakau, kad aš tobulai dariau, bet nė minties nebuvo nusiplaut, priimu žaidimo taisykles. Kai sukuriu savo žaidimą, galiu kurti savas taisykles. Imtum ir padarytum, jei taip viskas paprasta  ax.gif

Tai  tiek  biggrin.gif

thumbup.gif tiksliai taip surašei, kaip pagalvojau. Dar didesnis minusas rytinei kavai nuo manęs schmoll.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 10, 01:31)
Bet kaip gali netraukti? Juk jeigu idomu fotografija, tai kaip ir turetu traukt viskas isbandyt, suzinot, istyrinet?

Wa būtent, labai pritariu. Negi neįdomu, sužinoti, kokias funkcijas atlieka fotoaparatas? Nu nežinau, aš tai dariau ir man pačiai buvo labai smagu, kai viskas gavosi ir taip gerai pasijutau. Nors niekad nenaudoju custom wb, nes spalvas vis tiek taisau, bet nuuuuuu... doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 10, 10:33)
o kada ketini atsiskaityti? nes mes drošim ir drošim, žinok 4u.gif

thumbup.gif ir visad prisiminsim, kad tu dar neatsiskaičius, nors koks tau skirtumas, jaučiu...

kutosai -> Laaabai prastai atrodo plastmasė vazonė, jėtau, kaip alaus "bokalas" vazone... nu ne kažką. Vien dėl to nesinori užskaityti tongue.gif smile.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 10, 12:24)
Namai musu stintom kvepiaaaaa......

Ojej, kaip nenorėčiau, kad mano namai kvepėtų stintom lotuliukas.gif prikolistė tu biggrin.gif
Atsakyti
Man kuo daugiau kazkas aiskina kazka daryt, tuo labiau nesinori daryt.
Sakiau neburbekit ta tema.
Nei as lendu i jusu konkursus, nei ka.
Kartais parasau koki sakini ir tiek.
Kai pati noresiu, tai ir padarysiu.
TASKAS.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 10, 11:46)
thumbup.gif  tiksliai taip surašei, kaip pagalvojau. Dar didesnis minusas rytinei kavai nuo manęs  schmoll.gif
Wa būtent, labai pritariu. Negi neįdomu, sužinoti, kokias funkcijas atlieka fotoaparatas? Nu nežinau, aš tai dariau ir man pačiai buvo labai smagu, kai viskas gavosi ir taip gerai pasijutau. Nors niekad nenaudoju custom wb, nes spalvas vis tiek taisau, bet nuuuuuu...  doh.gif
thumbup.gif ir visad prisiminsim, kad tu dar neatsiskaičius, nors koks tau skirtumas, jaučiu...

kutosai -> Laaabai prastai atrodo plastmasė vazonė, jėtau, kaip alaus "bokalas" vazone... nu ne kažką. Vien dėl to nesinori užskaityti  tongue.gif  smile.gif
Ojej, kaip nenorėčiau, kad mano namai kvepėtų stintom  lotuliukas.gif prikolistė tu biggrin.gif

Aš pati visada tai prisiminsiu, bet kažkaip dar atsilaikau prieš spaudimą - kaip ne kaip aš iš pažengusiųjų temos atėjau čia po kelių metų praktikos. Nors va kitos senukės padarė. O man tingu..
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 10, 12:54)
Man kuo daugiau kazkas aiskina kazka daryt, tuo labiau nesinori daryt.
Sakiau neburbekit ta tema.
Nei as lendu i jusu konkursus, nei ka.
Kartais parasau koki sakini ir tiek.
Kai pati noresiu, tai ir padarysiu.
TASKAS.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 10, 13:58)

biggrin.gif

RK niekas taves neprievartauja, bet ,patikek, nieko ten sunkaus nera. Jei ne is 1, tai is 2,3 k. pavyks smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

?
Atsakyti
Jei ne tos raidės aukštyn kojomis, užskaityčiau ax.gif Gal kitoms neklius smile.gif
Atsakyti
Man ir noretusi apversti, bet gal toks sumanymas
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 10, 11:58)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, tiesiog knyga tai viršeliu į viršų, raidės nesąmoningai užrašytos g.gif
Atsakyti
Jei raidės būtų apverstos, tada knygos viršelis būtų žemyn ir matytųsi knygos "subiniukas", vėl nekaip blush2.gif

Jei tik tokia bėdelė, užskaitykit blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 01 10, 12:38)
Ne, tiesiog knyga tai viršeliu į viršų, raidės nesąmoningai užrašytos g.gif

Taip ir yra, peržvelgiau kitas knygas, bemaž pusė jų pas mane vienaip, kita pusė - kitaip užrašytų. Bet ši labiausiai tiko, nes mažesnė 4u.gif Nebent maldaknygę būčiau dėjus blush2.gif
Atsakyti
Žinau, nes pati su ta bėda susidūriau darydama ND, fotografavau taip, kad tik nugarėlė matytusi, pabandyk padėti raides tinkamai ir iš žemiau bigsmile.gif
Atsakyti