QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:41)
blogiete.. o ka reiskia tas feidinimas?
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 08, 16:47)
labukas bandau dar karteli
jei jau kalėdiniai žaisliukai buvo užsakityti kaip žaislai (vien dėl pavadinimo), tai ... A skaitėt pirmą psl?
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 08, 17:47)
Žaislų namų darbams buvo prašymas nenaudoti berods, parašyta pirmam psl., jei ne, tai buvo parašyta. Šiaip man patiko.
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 17:47)
blogiete.. o ka reiskia tas feidinimas?
Net nemokėčiau atpasakoti ką reikia daryti, patikėk, kai pirštu youtubėj parodo, lengviau. Jei vienos pamokos youtubėj nesupratai, gali kitą įrašą peržiūrėti. Informacijos daug, ieškokis.Net nuorodą įmečiau ir likau blogietė.
Papildyta:
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 17:49)
jei jau kalėdiniai žaisliukai buvo užsakityti kaip žaislai (vien dėl pavadinimo), tai ... A skaitėt pirmą psl?
Man patinka kaip naujokės naujokes tarkuoja
Vsio, aš out.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:51)
čia skaudžios patirties pasidalinimai
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:51)
Žaislų namų darbams buvo prašymas nenaudoti berods, parašyta pirmam psl., jei ne, tai buvo parašyta. Šiaip man patiko.
Net nemokėčiau atpasakoti ką reikia daryti, patikėk, kai pirštu youtubėj parodo, lengviau. Jei vienos pamokos youtubėj nesupratai, gali kitą įrašą peržiūrėti. Informacijos daug, ieškokis.Net nuorodą įmečiau ir likau blogietė.
Papildyta:
Vsio, aš out.
Papildyta:
Vsio, aš out.
RIR as gi pajuokavau aciu uz nuoroda (buckis)
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 17:40)
O tai kas neleidžia prisijungt?
QUOTE(Ka @ 2013 01 08, 17:46)
sėdėsiu alkana su daug latės svarbiausia, kad ji būt skani nu nieko...išbandysim persivalgydavai?? eik eik....nipomniu
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:20)
Isora, ar paruoši tu planelį tam projektėliui 24 ar 12? paskelbsi viešai? ar kiekviena savo daromės?
Aš tai maždaug pagal tą išverčiau Floros.. Tinka? Galiu sumest ištikro.. Padarysiu vakare ir sumesiu, ok? aš galvoju apie 24 ištikro, bet gaunas kas 2 sav... gal tada daryt 12... bus lengviau,o kitais metais galėsim ir 24 mėgint įveikt...
Jungiuosi i Siauliu miargu meeta Tai kada?
Vuniscia, ar pasirodai Siauliuose?
Vuniscia, ar pasirodai Siauliuose?
Aš mielai pavasarį ir Šiaulietes aplankyčiau O dar ir reikalų ten turiu, bet jau važiuoju visus metus
Yvette, kada ir kur? Jei pas Tave svetur, tai dar ne O jei vėl susiruoši mus aplankyti,tai mielai susimatysim
Yvette, kada ir kur? Jei pas Tave svetur, tai dar ne O jei vėl susiruoši mus aplankyti,tai mielai susimatysim
QUOTE(Rittule @ 2013 01 08, 17:09)
pamenam pamenam užskaitau
Kazin, čia gerai ar blogai
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 17:16)
pažiūrėjau Emmulios ankstesniu ND, tai už nukirstus objektų kampus aš niekaip palaiminimo negaučiau
O niekas ir nesakė, kad visi šitie ND buvo užskaityti