Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labukas 4u.gif bandau dar karteli smile.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:41)

blogiete.. biggrin.gif o ka reiskia tas feidinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 08 sausio 2013 - 16:49
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 08, 16:47)
labukas 4u.gif bandau dar karteli smile.gif

jei jau kalėdiniai žaisliukai buvo užsakityti kaip žaislai (vien dėl pavadinimo), tai ... A skaitėt pirmą psl? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 08, 17:47)

Žaislų namų darbams buvo prašymas nenaudoti 4u.gif berods, parašyta pirmam psl., jei ne, tai buvo parašyta. Šiaip man patiko.

QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 17:47)
blogiete.. o ka reiskia tas feidinimas?

Net nemokėčiau atpasakoti ką reikia daryti, patikėk, kai pirštu youtubėj parodo, lengviau. Jei vienos pamokos youtubėj nesupratai, gali kitą įrašą peržiūrėti. Informacijos daug, ieškokis.Net nuorodą įmečiau ir likau blogietė. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 17:49)
jei jau kalėdiniai žaisliukai buvo užsakityti kaip žaislai (vien dėl pavadinimo), tai ... A skaitėt pirmą psl?  smile.gif

Man patinka kaip naujokės naujokes tarkuoja biggrin.gif
Vsio, aš out.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:51)
Man patinka kaip naujokės naujokes tarkuoja  biggrin.gif
Vsio, aš out.

čia skaudžios patirties pasidalinimai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:51)
Žaislų namų darbams buvo prašymas nenaudoti  4u.gif berods, parašyta pirmam psl., jei ne, tai buvo parašyta. Šiaip man patiko.
Net nemokėčiau atpasakoti ką reikia daryti, patikėk, kai pirštu youtubėj parodo, lengviau. Jei vienos pamokos youtubėj nesupratai, gali kitą įrašą peržiūrėti. Informacijos daug, ieškokis.Net nuorodą įmečiau ir likau blogietė.  unsure.gif
Papildyta:

Man patinka kaip naujokės naujokes tarkuoja  biggrin.gif
Vsio, aš out.

RIR as gi pajuokavau ax.gif aciu uz nuoroda (buckis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 08, 17:40)

kaip noretau pas jumi  blush2.gif

O tai kas neleidžia prisijungt? biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 01 08, 17:46)
Taip atrodo, kad sėdėsi alkana. Kiek buvau, tai vis persivalgydavau.  biggrin.gif

sėdėsiu alkana su daug latės biggrin.gif svarbiausia, kad ji būt skani biggrin.gif nu nieko...išbandysim biggrin.gif persivalgydavai?? eik eik....nipomniu biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif aš irgi myto norėčiau bigsmile.gif
kas su manim mytinsis a?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 08, 16:20)
Isora, ar paruoši tu planelį tam projektėliui 24 ar 12? paskelbsi viešai? ar kiekviena savo daromės?

Aš tai maždaug pagal tą išverčiau Floros.. Tinka? Galiu sumest ištikro.. bigsmile.gif Padarysiu vakare ir sumesiu, ok? aš galvoju apie 24 ištikro, bet gaunas kas 2 sav... g.gif gal tada daryt 12... bus lengviau,o kitais metais galėsim ir 24 mėgint įveikt... thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi i Siauliu miargu meeta bigsmile.gif Tai kada?
Vuniscia, ar pasirodai Siauliuose? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 sausio 2013 - 17:11
Aš mielai pavasarį ir Šiaulietes aplankyčiau ax.gif O dar ir reikalų ten turiu, bet jau važiuoju visus metus blush2.gif

Yvette, kada ir kur? Jei pas Tave svetur, tai dar ne ax.gif O jei vėl susiruoši mus aplankyti,tai mielai susimatysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 08 sausio 2013 - 17:26
QUOTE(Rittule @ 2013 01 08, 17:09)
pamenam pamenam smile.gif užskaitau

Kazin, čia gerai ar blogai lotuliukas.gif

QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 08, 17:16)
pažiūrėjau Emmulios ankstesniu ND, tai už nukirstus objektų kampus aš niekaip palaiminimo negaučiau laugh.gif

O niekas ir nesakė, kad visi šitie ND buvo užskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti