Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2013 01 10, 09:33)
Kviečiam į Šiaule  biggrin.gif Arčiau, kiek matau  biggrin.gif Tai kaip ten su tuo pirmadieniu  g.gif

Laukiam Kristalines žodžio. smile.gif Šiaip kiek žinau yra daugiau šiauliečių, tai prašom nesidrovėti ir jei galimybės leidžia atvykti. mirksiukas.gif

Tynka, o kam tą albumą kurti su užskaitytais namų darbais? Juk turim visų 5 namų darbų puikius pavyzdžius pirmajame puslapyje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 09, 22:26)
Mergaitės, eikim balsuot už pradžiamokslių konkursą.

Einu bigsmile.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 10, 04:22)

biggrin.gif Mano tik trys objektai su zaislais tongue.gif
Atsakyti
4. Fotografuojame objektą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau ir iš visai arti. Čia irgi siūlomas kuo margesnis fonas, kad aiškiai matytųsi, kaip jis keičiasi fotografuojant iš skirtingų atstumų.

user posted image

user posted image

user posted image

Tarkit žodį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 10, 03:22)
niurzgalai niurzgalais, bet o rimtai, kodėl nesukėlus visų užskaitytų ND kur nors?  g.gif Kad naujokės galėtų pasižiūrinėt pavyzdžių ir įkvėpimo vienoj vietoj  ax.gif Aš vat sugalvojau į tas senas temas užmest akį ir radau seną ND albumą iš tos giliosios praeities, tai pasikvatojau skaniai hihihi.gif Akvivaizdu, kad ne veltui toks draudimas nenaudoti vaikų žaislų ir vaikų daiktelių beigi visokių vaistų buteliukų biggrin.gif Anais laikais visos tik tai ir fotkino namų darbams  cool.gif 
Ir dar pasirodo, kad pačią pirmąją temą sukūrė mano gera draugė JulieTa bigsmile.gif Tik jos jau seniai čia nebėr šitoj temoj, išstojo hihihi.gif

Va dar į temą citata iš tų laikų, kai visos dar buvo pradžiamokslės  ax.gif

sveikos,

bet tai kaip skonis keiciasi bigsmile.gif bet tai suprantama, nes gi viskas tobuleja mirksiukas.gif
Atsakyti
kutosai, mano galva, fonas netinkamai pasirinktas, prastai matosi pokyčiai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 10, 10:49)
kutosai, mano galva, fonas netinkamai pasirinktas, prastai matosi pokyčiai.

Neturiu nieko margesnio. Nebent kokį pledą margą dėčiau - neatrodytų kvailai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosai @ 2013 01 10, 11:38)
4. Fotografuojame objektą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau ir iš visai arti. Čia irgi siūlomas kuo margesnis fonas, kad aiškiai matytųsi, kaip jis keičiasi fotografuojant iš skirtingų atstumų.

atitrauk pagrindinį objektą nuo fono, dar kiek į priekį. Geriau liesis fonas.
Spalviškai kiek pešasi. Tas fonas margas labai, tuo pačiu netvarkos raštas įneša. Tad lengviau atliktum ND, t.y. atrodytų tvarkingesni, jei paimtų kažką mini, vienspalvį
Atsakyti
Labu rytu,

Klausimas iskilo is po naktinejimo man su WB, susikeliau foto i kompa ir su ps sumasciau patikrinti ar gerai wb padariau, tai kaip suprantu histogramoj niekur neturi but raudonos spalvos rankiniu rezimu ar ne?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

O kaip šis variantas? blush2.gif Trečia nuotrauka ne pilna, bandžiau gėlę traukt arčiau savęs, tai dvi pirmos tilpo, o paskutinė - ne. Geriau, nei pirmas variantas, išpildo užduotį? 4u.gif
Atsakyti
Kutosai tu cia 3 nd atlikineji? siaip esme supratai turbut, tik man nepatiko kampas fotkinimo, kodel is auksciau? geriau man rods butu buve akiu lygi. Bet siaip palei mane gerai. Nu bet svarbu ka pasakys senbuves.
Papildyta:
Namai musu stintom kvepiaaaaa......
Atsakyti
QUOTE(kutosai @ 2013 01 10, 12:20)

O kaip šis variantas? blush2.gif  Trečia nuotrauka ne pilna, bandžiau gėlę traukt arčiau savęs, tai dvi pirmos tilpo, o paskutinė - ne.  Geriau, nei pirmas variantas, išpildo užduotį? 4u.gif

prasčiau nei pirmas bandymas. Nematau fono margumo
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 10, 11:24)
Kutosai tu cia 3 nd atlikineji? siaip esme supratai turbut, tik man nepatiko kampas fotkinimo, kodel is auksciau? geriau man rods butu buve akiu lygi. Bet siaip palei mane gerai.  Nu bet svarbu ka pasakys senbuves.

Čia 4ND 4u.gif
Atsakyti