Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Neliūdit smile.gif

Nu mūsų laikais, burbėjom, nūūūū bet dabar blink.gif g.gif biggrin.gif

Afrė, liux, šauni foto, man patiko, O kraupumo neįžvelgiu kažkodėl. Įdomiai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 20:42)
O realiai, kai atliksit ND tada ir komentuoti tik turite teisę smile.gif

Tas tai zudantis komentaras...

cool.gif
Atsakyti
Komentuokit ir namu darbu darymo eigoj, bent jau visada taip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 09, 22:57)
Tas tai zudantis komentaras...
cool.gif

a kodėl tada jūs dar gyvas? biggrin.gif
Turbūt ne toks ir žūūūdantis g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Niu va prauze lasiaku banga, dabar Afres foto sukele nauja diskusiju banga biggrin.gif
As tik pamacius pagalvojau 'oba, o kaip idomiai sugalvojo..' bigsmile.gif

Dabar pamislyjau.... Ale gerai, kad naujokes cia nebuvo kai nuoroda buvo apie lavoneliu fotografija, galet butu daug nuvirtusiu anapus ekrano, kad jau Aftes ieskojimas toks baisus pasirode biggrin.gif

P.S. As su temperatura, stogas ciuozia, nuotaika puiki, tai skaitykit viska su sypsena. Piktumu neieskau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 09 sausio 2013 - 23:04
Sveikos,
Afres foto labai idomi, ilgai ziurejau, sukele ivairiu emociju ir minciu, kuo daugiau ziurejau tuo nauja kazka vis maciau. Smagu is tikro. Man tai nieko kraupaus asmeniskai.

Bet kas per diskusijos cia vyksta, ohoho. Gaila nebuvo kada diena prisest, nes lekem greit pirkti inhaliatoriaus, vaikai abu smarkiai kosti, o antibijotiku nenoriu duot. Zodziu ne kazin kokia diena. Nu nieko rit bus geriau.
Uztai bemigdydama mazaji sugalvojau paskutini nd (wb) kaip idomiai padaryt, tikiuos iseis. rolleyes.gif tai ka sumaniau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 09, 23:03)

Dabar pamislyjau.... Ale gerai, kad naujokes cia nebuvo kai nuoroda buvo apie lavoneliu fotografija, galet butu daug nuvirtusiu anapus ekrano, kad jau Aftes ieskojimas toks baisus pasirode  biggrin.gif

P.S. As su temperatura, stogas ciuozia, nuotaika puiki, tai skaitykit viska su sypsena. Piktumu neieskau  tongue.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 23:01)

Nu mes ne zmones turbut, kol ND neatlikti laugh.gif Ir nieko nesuprantam, ir savo nuomones neturim biggrin.gif

Ne ne, jus negalvokit, mes nepykstam. Skaitykit mano postus su sypsena laugh.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 01 09, 23:02)
a kodėl tada jūs dar gyvas? biggrin.gif
Turbūt ne toks ir žūūūdantis  g.gif

Nerasiau, kad nuzude. Rasiau, kad zūūūdantis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 09, 16:10)
Tai, kad pas mus pasirinkimo nėra, vienas gamtą fotkina, kitas studijije nuo tarybinių laikų. Tai gali sau leisti imti kiek nori.

ir aš siunčiau mirksiukas.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 21:06)
SM kaip kokias sekta, o kai dar įlendi giliau į kokią sritį, tai tik ir belika sektų sekta su davatkomis biggrin.gif

thumbup.gif

O dėl tavo foto, tai nieko kraupaus nematau, idėja pati matyta n kartų, bet man lūpos atrodo per žemai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 22:01)

O kada pati 5 ND atsiskaitysi? Kazkada sakei, kad lauksi manes, as tai jau seniausiai atsiskaicius? Galet nieko balto namie neturi? biggrin.gif
QUOTE(kristalines @ 2013 01 09, 22:11)

Acius 4u.gif
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 09, 22:17)
Nu mes ne zmones turbut, kol ND neatlikti laugh.gif Ir nieko nesuprantam, ir savo nuomones neturim biggrin.gif

Viskas ok, po metu pacios naujokes auklesit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 10, 00:19)
O kada pati 5 ND atsiskaitysi?

Netraukia biggrin.gif
Vistiek WB visada ant auto biggrin.gif
Nemanau kad verta apie tai sneket, dar neduok Dieve prasidetu sirsalyne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 23:30)
Netraukia biggrin.gif
Vistiek WB visada ant auto  biggrin.gif
Nemanau kad verta apie tai sneket, dar neduok Dieve prasidetu sirsalyne  blink.gif

Šitas namų darbas bent kiek priartina pamatyti teisingą WB, nes aš pvz automatinį wb visada po to taisau. O kaip pataisyt, kai nematai ar jis teisingas.

Labai gaila, kad kai kas sau leidžia kaip čia išsireikšt, tiesiog negerbti šitos temos. Nesakau, kad aš tobulai dariau, bet nė minties nebuvo nusiplaut, priimu žaidimo taisykles. Kai sukuriu savo žaidimą, galiu kurti savas taisykles. Imtum ir padarytum, jei taip viskas paprasta ax.gif

Tai tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 09 sausio 2013 - 23:35