Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 17:42)
Kraupumo bent jau aš nematau, norėjau apdirbti tikrai iki kraupios,bet visgi vaikas, tamsios foto su kraupumu nesinorėjo wink.gif

ax.gif oi as nieko nesakau tiesiog man ji nebuvo miela, del skonio nesigincijama kas vienai wau kitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 19:42)
Kraupumo bent jau aš nematau, norėjau apdirbti tikrai iki kraupios,bet visgi vaikas, tamsios foto su kraupumu nesinorėjo wink.gif

biggrin.gif

anos visai nebaisios smile.gif o sita man kazkokia mistine tokia.. brrr...
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 19:42)

Nekreipk tu dėmesio į tas davatkas biggrin.gif Labai įdomus darbas smile.gif O kiekvienas vertina pagal savus standartus ir kriterijus. Vienam tas šiurpu, kitam anas, man tai anei kiek, bet jei ir būtų šiurpu dėl nuotraukos nuotaikos, tai tik pliusas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 09 sausio 2013 - 19:52
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 09, 19:50)
Nekreipk tu dėmesio į tas davatkas biggrin.gif  Labai įdomus darbas  smile.gif O kiekvienas vertina pagal savus standartus ir kriterijus. Vienam tas šiurpu, kitam anas, man tai anei kiek, bet jei ir būtų šiurpu dėl nuotraukos nuotaikos, tai tik pliusas smile.gif

Retai kada turiu laiko su davatkomis pasikalbėti wink.gif Tad ir leidžiuosi į tas kalbas mirksiukas.gif
Malonu iš Tamstos girdėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 sausio 2013 - 19:53
Davatkos dazniausiai baznycioj buna, cia man nepanasu i baznycia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 09 sausio 2013 - 19:58
Afre, šaunuolė tu.
Naujokėms pakartosiu kelis kart rašytus žodžius.Foto nebūtinai turi sukelti teigiamus jausmus.
Bet tikiu,kad kai kurioms sunku žiūrėti į tokį bandymą, nes Afre jau išl9po iš pradžiamokslių liūno ir pasileido į ieškojimus. Faina stebėti.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 20:42)

biggrin.gif Mano tikrai kraupiau atrodo
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 09, 20:03)
Afre, šaunuolė tu.
Naujokėms pakartosiu kelis kart rašytus žodžius.Foto nebūtinai turi sukelti teigiamus jausmus.
Bet tikiu,kad kai kurioms sunku žiūrėti į tokį bandymą, nes Afre jau išl9po iš pradžiamokslių liūno ir pasileido į ieškojimus. Faina stebėti.

ogo, kaip smagu girdėti, kad išlipau ax.gif
Realiai tikrai, buitines-namines foto jau net nerodau, nes gėda blush2.gif

Edeva, SM kaip kokias sekta, o kai dar įlendi giliau į kokią sritį, tai tik ir belika sektų sekta su davatkomis biggrin.gif\

ich
, biggrin.gif tai jau tikrai

Gana ginčytis! Kraupinkitės toliau, kaip Vuniščia sakė, kad tai tik pliusas tongue.gif pavydėkit toliau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 sausio 2013 - 20:17
Man Afrės foto irgi kraupoka.

Fotografija graži mergaitės ir mergaitė graži.

O padaryta foto....
Atsakyti
O as nemanau kad esme kad mes " pradziamoksles" todel nesuprantam miano, esme skonyje o cia virtuali erdve mokinames komentuodami, man pasirode sita foto tiesiog nepriimtina kaip sakiau jei butu suauges asmuo butu tikrai kitaip ax.gif
Papildyta:
ax.gif bet butu tikrai smagu jei "seniokes" daugiau foto ikeltu "pakraupinti"
Atsakyti
Kaip matau, jei ne ND kalbami 20psl, tai dabar dėl kraupumo ir netinkamumo kalbės iki tol, kol kas nors vėl ND atneš biggrin.gif

Seniokėms nėra ko kelti, jų foto dauguma mato jų asmeniniuose bloguose ar FB, ar tinkalapyje. Bent jau aš, tikrai ne vieną seku ir matau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 sausio 2013 - 20:13
Keliu savo "pasine" foto biggrin.gif Va cia jau kraupesne tongue.gif
user posted image
Atsakyti