Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kutosai @ 2013 01 09, 16:31)

Pavyko suprasti užduotį.
Atlikimas - šviesu, tvarkinga, kompozicija prasta.Jei daryčiau aš,rinkčiausi objektą iš paveikslo tiek spalviškai tiek formomis, objektą stumčiau į kurį nors šoną.

Papildyta:
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 09, 17:00)
Labai aciu uz paaiskinima.Nezinojau kas yra perkadravimas.Po tokio komentaro akys atsiveria tampa daug kas aiskiau.

Nu va, liux.
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 09, 17:09)
Sveiki, ar galėčiau jungtis prie Jūsų?  4u.gif
Esu tik pradedančioji, kovą pirksiu veidrodinį ir gal nuo rugsėjo pradėsiu mokytis fotografijos mokykloje, o dabar fotografuoju savo malonumui, bet mama sako, kad turiu fotografės gyslelę ir ateity tikrai galiu būt puiki fotografė  4u.gif

Esu nepilnametė

Žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 09 sausio 2013 - 17:23
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 09, 18:09)
Sveiki, ar galėčiau jungtis prie Jūsų?  4u.gif

Junkis 4u.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 18:09)
ich, papasakok kaip ten vargai. susidomejau?  g.gif as iskarto pagalvojau,kad afre 2 foto naudojo,cia tikriausiai irgi kele viena ant kitos?

as dariau iiiilga islaikyma ir zaidziau biggrin.gif nesigavo rysku (aisku turbut ir neimanoma, kad taip gautusi) smile.gif bet man idomu pazaisti buvo smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 18:13)
O kas čia šiurpoko?
Dar ne tiek čia šiurpo galima pamatyti, kai žiūrinėji fotografus, kurių vertėtų foto pamatyti wink.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Iki kada vyksta garsas? galvoju gal dar kokiu minciu kils bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 09, 17:29)
Iki kada vyksta garsas? galvoju gal dar kokiu minciu kils bigsmile.gif

Viktorijos klaust to reikia wink.gif Pagal viską baigėsi kiek pamenu, kiek buvo pratęsta, nebent dar kartą pratęsė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 09, 16:59)
uzskaitau 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 17:09)
kutosai, ir as uzskaitau  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 09, 17:22)
Pavyko suprasti užduotį.
Atlikimas - šviesu, tvarkinga, kompozicija prasta.Jei daryčiau aš,rinkčiausi objektą iš paveikslo tiek spalviškai tiek formomis, objektą stumčiau į kurį nors šoną.

Ačiū už komentarą 4u.gif Ar galiu suprasti kaip užskaitymą trečią ir eiti toliau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 09, 17:13)
Taip, kadruotė netobula, bet kvadratas geriau žiūrisi nei tai ką mačiau dar biggrin.gif

Bent jau man su dukra ir ilgu išlaikymu neįmanoma to padaryti.

O kas čia šiurpoko?
Dar ne tiek čia šiurpo galima pamatyti, kai žiūrinėji fotografus, kurių vertėtų foto pamatyti wink.gif

Lunamėja, tikrai taip, kėliau vieną ant kitos ir ko nereikia antrą sluoksnį valau. palikau akis, antakius, nosį ir burną

nesupyk, nuotrauka faina 4u.gif ale kazkodel siurpa kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosai @ 2013 01 09, 17:38)

Taip,gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 09, 17:39)
nesupyk, nuotrauka faina  4u.gif  ale kazkodel siurpa kelia  biggrin.gif

biggrin.gif žinai, nuo tokio komentaro man tik juoką sukėlė,o ne pykti mirksiukas.gif
Dar matomai gerai nematei kaip šiknas čia spardo biggrin.gif
O šios šiurpina:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Rodau, ką moku, čia fotografuota draugė
http://i48.tinypic.com/34t7foy.jpg
Atsakyti
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 09, 17:42)
Rodau, ką moku, čia fotografuota draugė
http://i48.tinypic.com/34t7foy.jpg

manau, kad Tave perspektyvia fotografe motinos meilė pavadino gerokai per anksti, nes iš šios foto kažko wow nesimato, bet o kas žino, kas žino? pabandyk atlikti namų darbus, klausk, jei kas neaišku ir eksperimentuok, bandyk, nesustok, jei yra būrelis ir noras fotogrfuoti - lankyk, bandyk įvairias technikas, įvairius žanrus ir pan. wink.gif ir nesupyk, jei mes čia pasikandžiosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 09, 18:47)
manau, kad Tave perspektyvia fotografe motinos meilė pavadino gerokai per anksti, nes iš šios foto kažko wow nesimato, bet o kas žino, kas žino? pabandyk atlikti namų darbus, klausk, jei kas neaišku ir eksperimentuok, bandyk, nesustok, jei yra būrelis ir noras fotogrfuoti - lankyk, bandyk įvairias technikas, įvairius žanrus ir pan. wink.gif ir nesupyk, jei mes čia pasikandžiosim biggrin.gif

Ačiū, nenustosiu, užsikabliavau aš ant fotografijos smile.gif o kokie tie ND pas jus? ax.gif
Atsakyti
4u.gif zoomo neturiu ND nr3 praleidziu

ND nr4

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Edeva, jau tiek akcentuojama kad nečiuožtų ND,o vis tiek čiuožia...
Atsakyti