QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:37)
Na, pas mus Ukmergėj tik du fotografai ( abu vyrai, tokie jau pusamžiai ) vestuves fotografuoja.
Čia kalbu apie tuos kur visa Ukmegė žino.
O moters tai nežinau
Mano draugė savo vestuvėms ėmė fotografą iš UKM, nes ji ukmegiškė su vyru. Na, ką, kalbėjau aš su juo, tai pasirodo, jis labiau gamtos fotografas, bet wa, vestuvės - litai. Taip ir pasakė man. Grąžino nuotraukas po mėnesio, nesuprantu, kodėl taip ilgai delsė, nes jų nė kiek nekoregavo. Jauniesiems tiko, kai man parodė, aš susiėmiau už galvos, tiek mokėjo lt jam, o ką gavo ir beje, jis visur plačiakampiu fotkino, tai ką galiu pasakyti, kas šonose patekęs, tas biški toks storesnis
bemt jau gerai, kad wb geras nuotraukose
che che
O šiaip, man patiko su juo bendrauti, toks gėrietis ir kalbus labai, tik foto nepatiko. Bet supratau, kad yra žmonių, kuriems tinka ir tokios... ir dar už tokią kainą... pf. Gaila draugų pasidarė, bet jei jiems tinka, tai tylėjau, kol nepklausė: "Nu, Beata, pasakyk, kaip tavo akims nuotraukos?" Oj, tada supyko.. nu sakiau, nereikėjo klausti ir sakiau, kad nieko negaliu komentuoti, bet inirtingai prašė, tai ir pasakiau savo nuomonę...
QUOTE(Rico @ 2013 01 08, 20:50)
Kaip smagu, kad yra atsimenanciu
Ir aš, ir aš tave pamenu
QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 00:37)
Prisimenant savo ND,kuriuos dariau skirtingu paros metu, galejau aiskiai matyti, kokia sviesa palankesne kadrui,kuri ne. vis delto i nauda tie ND
ir suvokimas ateina be praktikuojant
QUOTE(Mangute @ 2013 01 09, 14:41)
o cia mano fotostudija
Nu wa, kaip cool pasidarius, šaunuolė
Jei gavai kelis užskaitymus su wb, ir aš tada praleidžiu
QUOTE(Edeva @ 2013 01 09, 14:47)
uzsakymas buvo atitraukt butelaiti
dabar tikiuosi gerai matos skirtumas
Užskaitau
Jei nd neužskaitomi per kelis puslapius nuo jų padarymo, reiškias, - negerai