Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kutosai @ 2013 01 09, 12:54)
Gal pavyko jau?

Svyruoju tarp taip ir ne. Taip noriu sakyti, nes daug bandymų jau buvo, šitas geriausias. Ne, nes žinau, kad galima tikrai geriau, norisi, kad būtų dar geriau, nes Tau būtų į naudą. smile.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 01 09, 13:47)
uzsakymas buvo atitraukt butelaiti  mirksiukas.gif dabar tikiuosi gerai matos skirtumas  ax.gif

Užskaitau. smile.gif

Saujora, kartais ne su blykste nd daryti? Ar man jau vaidenasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 14:25)
matyt, cia bus atvejis, kai skiriasi skonis del estetikos  smile.gif
visu pirma,nieko nesakau del naujokiu bangu, visu antra, tau buvo duotas patarimas. jei nemoki suvirskint, cia jau tavo reikalas.

aha, geros popietės ir Tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 08, 20:37)
Na, pas mus Ukmergėj tik du fotografai ( abu vyrai, tokie jau pusamžiai ) vestuves fotografuoja.
Čia kalbu apie tuos kur visa Ukmegė žino.
O moters tai nežinau g.gif

Mano draugė savo vestuvėms ėmė fotografą iš UKM, nes ji ukmegiškė su vyru. Na, ką, kalbėjau aš su juo, tai pasirodo, jis labiau gamtos fotografas, bet wa, vestuvės - litai. Taip ir pasakė man. Grąžino nuotraukas po mėnesio, nesuprantu, kodėl taip ilgai delsė, nes jų nė kiek nekoregavo. Jauniesiems tiko, kai man parodė, aš susiėmiau už galvos, tiek mokėjo lt jam, o ką gavo ir beje, jis visur plačiakampiu fotkino, tai ką galiu pasakyti, kas šonose patekęs, tas biški toks storesnis biggrin.gif bemt jau gerai, kad wb geras nuotraukose smile.gif che che biggrin.gif
O šiaip, man patiko su juo bendrauti, toks gėrietis ir kalbus labai, tik foto nepatiko. Bet supratau, kad yra žmonių, kuriems tinka ir tokios... ir dar už tokią kainą... pf. Gaila draugų pasidarė, bet jei jiems tinka, tai tylėjau, kol nepklausė: "Nu, Beata, pasakyk, kaip tavo akims nuotraukos?" Oj, tada supyko.. nu sakiau, nereikėjo klausti ir sakiau, kad nieko negaliu komentuoti, bet inirtingai prašė, tai ir pasakiau savo nuomonę...

QUOTE(Rico @ 2013 01 08, 20:50)
Kaip smagu, kad yra atsimenanciu  bigsmile.gif

Ir aš, ir aš tave pamenu wink.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 00:37)
Prisimenant savo ND,kuriuos dariau skirtingu paros metu, galejau aiskiai matyti, kokia sviesa palankesne kadrui,kuri ne. vis delto i nauda tie ND  biggrin.gif ir suvokimas ateina be praktikuojant

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 09, 14:41)
o cia mano fotostudija  biggrin.gif

Nu wa, kaip cool pasidarius, šaunuolė thumbup.gif
Jei gavai kelis užskaitymus su wb, ir aš tada praleidžiu smile.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 01 09, 14:47)
uzsakymas buvo atitraukt butelaiti  mirksiukas.gif dabar tikiuosi gerai matos skirtumas  ax.gif

Užskaitau

Jei nd neužskaitomi per kelis puslapius nuo jų padarymo, reiškias, - negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 09, 14:26)
Saujora, kartais ne su blykste nd daryti? Ar man jau vaidenasi?  ax.gif

Kai kurie - taip.
Lyg nenurodyta,kad negalima.
Einu darkart skaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 09, 14:29)
Kai kurie - taip.
Lyg nenurodyta,kad negalima.
Einu darkart skaityt  g.gif

Negalima, draudžiama, neužskaitoma. schmoll.gif
Atsakyti
prasau isduoti paslapti, kaip WB nustatomas su baltu popieriaus lapu g.gif nu kiek bandau nesigauna, o tikrai per kursus mokiaus ir uzrasu nerandu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 09, 14:29)
Nu wa, kaip cool pasidarius, šaunuolė  thumbup.gif
Jei gavai kelis užskaitymus su wb, ir aš tada praleidžiu smile.gif
Užskaitau

gavau tik naturalioj sviesoj viena, tai su tavo butu du.

Naturali ++
Dirbtine -+

bet kaip padaryti ta dirbtine kad ji nebutu rausva, jau galva neisnesa g.gif
Atsakyti
Dėl meet'o, man pirmadienis nelabai, savaitgaliui turbūt išvykstam su šeima į Druskininkus, kiek būsim nenusprendėm dar. Tai vakare pasitarsiu su vyru ir pasakysiu ar tinka man smile.gif

O pagal ką rinktis tuos trikojus? Aš vis pamastau, kad reikėtų, bet...
Pvz., vienas V draugelis toks, nusipirko uz 2000 pinigų blink.gif nu nieko sau sakyčiau.... doh.gif brangu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 09, 14:31)
Negalima, draudžiama, neužskaitoma.  schmoll.gif

Nebent pats nepasisakai lotuliukas.gif
Nu supratau laugh.gif 4u.gif

Šitos tikrai be blykstės

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 09 sausio 2013 - 14:45
QUOTE(kristalines @ 2013 01 09, 14:34)
Dėl meet'o, man pirmadienis nelabai, savaitgaliui turbūt išvykstam su šeima į Druskininkus, kiek būsim nenusprendėm dar. Tai vakare pasitarsiu su vyru ir pasakysiu ar tinka man smile.gif

O pagal ką rinktis tuos trikojus? Aš vis pamastau, kad reikėtų, bet...
Pvz., vienas V draugelis toks, nusipirko uz 2000 pinigų  blink.gif  nu nieko sau sakyčiau....  doh.gif brangu blush2.gif

Man sake Manfroto geriausi. nors ka as zinau. svarbu man stovi tvirtai, galva buvo komplekte ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Erikamaja, berods, Tu naudojiesi LR? ar yra galimybe dirbti su sluoksniais per LR,pvz isikelti parsisiusta?
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2013 01 08, 17:03)
Laba diena.
Čia, kas neatsimenat, mano visi kada nors daryti namų darbai (kad nesiųstumėt vėl visko perdarinėt iš naujo lotuliukas.gif ) :
http://www.flickr.co...hoto_8361497548.

O dabar jūsų teismui WB natūraliam apšvietime:
Auto
user posted image;

Debesėlis
user posted image;

Rankinis
user posted image

Merginos, trūksta dar vieno TAIP rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 09, 15:35)
Šitos tikrai be blykstės