Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

paskutinis namu darbas.

Settings: 1/30ƒ/3.2ISO 320 50 mm

Naturali sviesa
Auto/debeselis/custom

user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Dirbtine sviesa

Settings: 1/30ƒ/3.2ISO 320 50 mm

Auto/lempute/custom

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 09, 13:23)
todel ir paklausiau, ar nuo 11 pas tave visada giedra, kai taip "kietai" su valandom surisai smile.gif

nesiaiskinsiu, kaip ir rasiau, apie ta pati kalbam, tik skirtingai issireiskem mirksiukas.gif
ziuriu, zodziu kiseneje neieskai cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o cia mano fotostudija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 12:31)
tai nori pasakyti,kad nesvarbu,kad pro langa tiesioginiai spinduliai kala ar, tas pats minetas 11h sviesos saltinis, duos toki pati efekta?

tas pavadinimas duotas ne apibūdinti šviesos šaltinio stiprumui, o jo ir fotografuojamo objekto santykiui, buvimo vietai vienas kito atžvilgiu. jeigu Tu stovi veidu į objektą, tai 11 val. šviesa visada kris nuo šaltinio iš tos vietos, kur apvaliame laikrodyje yra 11 val. biggrin.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 09, 12:49)
Gal nevark biggrin.gif  biggrin.gif

nu kodėl, garbioji, nu kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif mangute man butu tamsoka g.gif biski gal daugiau iso reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mangute, koks pas Tave trikojis?

aš žiūriu šitą, ir vis ko tai abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 09, 13:42)
4u.gif mangute man butu tamsoka  g.gif biski gal daugiau iso reiktu  mirksiukas.gif

ane? g.gif nu laukiu kas dar blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 13:39)
nesiaiskinsiu, kaip ir rasiau, apie ta pati kalbam, tik skirtingai issireiskem  mirksiukas.gif
ziuriu, zodziu kiseneje neieskai  cool.gif  lotuliukas.gif

Nu matyt, kad kažką ne taip surašei, kad net aš blondinė pradėjau galvot biggrin.gif kokiu būdu tie maisto fotografuotojai sulaukę 11 gauna visad gerą šviesą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 09, 13:44)
Mangute, koks pas Tave trikojis?

aš žiūriu šitą, ir vis ko tai abejoju doh.gif

maniskis Manfroto mirksiukas.gif va sitas http://www.fototechn...amp;firmos_pav=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 09 sausio 2013 - 13:49
uzsakymas buvo atitraukt butelaiti mirksiukas.gif dabar tikiuosi gerai matos skirtumas ax.gif

1/20 ƒ/14 ISO1000
user posted image

1/60 ƒ/6.3 ISO640
user posted image

1/200 ƒ/2 ISO200
user posted image
Papildyta:
doh.gif doh.gif ikeliau ir pati mastau ar mano ne per tamsios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 09, 13:22)
padėta ant palangės, žydroji dalis užstoja tik baltają dalį, ne patį langą  4u.gif

o skirtuma matai palyginus savo foto sviesuma su Edevos?

Sayonara, biggrin.gif logiska
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 09, 13:48)
Saujora, perdaryk, nes audinio rauksles nepriduoda estetikos. lipink audinio galus prie sienos, kita dali audinio leisk ant zemes, turetu tiesiai gautis, be rauksliu. itempk sonus, ir susistatyk objektus.fokusuot matau moki, belieka perdaryt, ir bus ok

gal jau per žiauriai varinėjama, gi mintis tai visai faina ir čia ne lygaus pagrindo namų darbas..
SauJora, aš visgi abejoju dėl fokuso pirmojoj, lyg nušokęs ant medžiagos g.gif (čia iš pirmo varianto) ir kaip supratau tu fotografuoji tiesiai į lango pusę, geriau būtų šoninė šviesa

QUOTE(kutosai @ 2013 01 09, 13:54)
Gal pavyko jau?

užskaitau

QUOTE(Edeva @ 2013 01 09, 14:08)
atkeliauju su ND nr2

užskaitau, matau skirtumą tarp 2 ir 3, vien pagal užrašą ant butelio gerai matosi

QUOTE(Mangute @ 2013 01 09, 14:39)
paskutinis namu darbas.

su natūralia šviesa užskaitau, patikrinau.
su dirbtine - raudonuoja, neužskaitau.
Atsakyti