Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Paulina26 @ 2013 02 13, 17:35)
kaip jums tokie bateliai? ir gal zinot kaip kokybe ASOS batuku?
raso vengti kontakto su skysciais, tai turbut ne kazka...?

http://www.asos.com/...spx?iid=2624317

as isitaisiau panasius batelius. Ka galiu pakomentuot, priekis uzsiaurintas gerokai, norisi dydziu didesniu bateliu (mano koja siaip tikrai siaura). Kulnas keistai pjauna, mano mama matavos batelius, jos koja mazesne, tai irgi pastebejo kad pjauna, atrodo tarsi krasciukas truputi i vidu patrauktas ar uzlenktas, ir todel pjauna koja. Padukas paminksintas, na ir patys batukai medziaginiai, tokia a lia zomsa dirbtine, itariu sudreke plaukeliai gali negraziai susiklijuot. as pirkau drengti po kiema su vaiku, tai jei viena sezona atlaikys, tai sakyciau visai vykes pirkinys (na dar reikes pirma pabandyt pratempt)
Atsakyti
Sveikos merginso,

Gal galit kuri padeti su dydziais?
Ar atitinka dydis?
10-12 dydis koki dydi atitiktu raidemis ar ismatavimasi? niekus nerandu.
Ir gal esat uzsisakinejusios nestukinius rubus? Nesumastau koki dydi reiketu uzsisakineti.
Atsakyti
QUOTE(Dolla* @ 2013 02 17, 19:24)
Sveikos merginso,

Gal galit kuri padeti su dydziais?
Ar atitinka dydis?
10-12 dydis koki dydi atitiktu raidemis ar ismatavimasi? niekus nerandu.
Ir gal esat uzsisakinejusios nestukinius rubus? Nesumastau koki dydi reiketu uzsisakineti.

10 paprastai M

12 = L

as esu pirkus tik nestukiniu kleniu, tai atitiko pagal nenestukinius matmenis.tarkim klubai nestumo metu padidejo iki kokiu 96, tai tiko 12 dydis ir pan.
Atsakyti
Gal žinote , kaip jie SALE taiko, ar ketvirčiais, ar kas mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 12, 19:31)
Ten toks storas megztukas - čia  4u.gif

Gal netrukus gausiu, galėsiu pakomentuoti, koks realiai.

Parkeliavo šiandien - toks, kaip ir tikėjausi, nenuvylė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 09, 13:06)

O kaip jums sita suknute? nes supratau, kad prekes jau gavote. gal pasirodytumet gyvai. foto man jinai labai dailiai atrodo, idomu kokia realiai ta medziagyte. Koki dydi emet?
4u.gif
Atsakyti
Gal yra pirkusiu karen millen drabuzius? Ar dydziai atitinka?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 02 19, 22:48)
O kaip jums sita suknute? nes supratau, kad prekes jau gavote. gal pasirodytumet gyvai. foto man jinai labai dailiai atrodo, idomu kokia realiai ta medziagyte. Koki dydi emet?
4u.gif

Šita dar neparkeliavo. Per tris kartus pirkti tie daiktai. Parašysiu, kai gausiu. Ėmiau 12 dydį.
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2013 02 20, 19:00)

Turiu tokia:
suknyte

Visad imu UK10, atitiko idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2013 02 20, 19:00)

Nesu pirkusi, bet daug kartu galvojau apie tai. Tiesa sakant esant galimybei isimatuokit, Vilniuj tai laisvai europos pc gali padaryt:) as isimatavau nemazai, tai yra niuansu. siaip jie tokie sakyciau dauguma mazinti (o gal kitu firmu didinti buna lotuliukas.gif ), bet esme tame, kad jei kitu firmu dazniausiai tinka 8, tai karen milen suknutes dazniau 10. o apie odinukes isvis doh.gif aisku as cia apie tas siaurutes, tai man sakyciau net 10 ankstoka buvo, nors krutine mano tik 85 kokie ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2013 02 20, 03:08)
VIPALERT2 - 25%off

thumbup.gif pasinaudojau, nusipirkau odinuke, emiau 10 dydi ir isbandysiu. nors prie stai suknele 8 dydzio grazinau atgal rolleyes.gif bet cia tik vienas 10 dydis tebuvo likes, tai ir surizikavau. Na jei bus didele, bent jau zinosiu kad reik 8. o drug bus gera:)
Atsakyti
Man Karen Millen drabuziai irgi mazinti, kai kurie net daugiau nei dydziu smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos.
Cia truputi ne i tema- ar yra pirkusiu sios firmos sukneliu is ebay? Ar istikruju galima netycia atsisiust kopija?
Atsakyti