Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(FruitCocktail @ 2013 02 09, 11:27)
Labai graži pirmoji suknelė, gal galima nuorodą?  4u.gif

Suknelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 08, 23:15)
Nusiaubėm ASOS pastarosiom dienom smile.gif

viskas labai gražu, ypač dukros suknelė thumbup.gif

aš gavau šį, patenkinta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 09, 00:15)
Nusiaubėm ASOS pastarosiom dienom smile.gif

........

juodas paltukas geras 4u.gif Galima nuorodą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tandemas: 12 vasario 2013 - 00:56
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 07, 11:23)
Turėjau vilos drabužių, tai daugiau nebepirksiu niekada, kokybė labai prasta, apsiburbuliuoja, išsitampo, nusiplauna.

drinks_cheers.gif
paskutinis mano vilos pirkinys - megztukas, grazaus modelio, bet issitampe, ties mezgumo skylutem, pasidare skyles didziausios, visas apsiburbuliavo, nubluko. Per kokias dvi sav nekasdieninio nesiojimo.Tragedija doh.gif Gerai,kad kapeikas kainavo smile.gif

QUOTE(FruitCocktail @ 2013 02 08, 00:42)
Čia jau sąžinės reikalas wink.gif Rašyti jiems, priklausomai nuo suknelės kainos, jie gali siūlyti ją net ir pasilikti smile.gif Arba prašys siųsti atgal, šiuo atveju turėtų padengti siuntimą...

Reikia rasyt,kad gavo, siuntimo,manau neprivalo apmoketi,nes yra grazinti pinigai. Siaip keista,kad jei preke buvo pardavime grazino pinigus,nes paprastai issiuncia dar viena tokia pat preke.
Atsakyti
NAUJAS KODUKAS VALENTINO DIENOS PROGA - VALENTINE10 (negalioja sale prekems...)
Tikejausi, kad bus daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 12 vasario 2013 - 12:12
QUOTE(tandemas @ 2013 02 12, 00:55)
juodas paltukas geras 4u.gif Galima nuorodą bigsmile.gif

Ten toks storas megztukas - čia 4u.gif

Gal netrukus gausiu, galėsiu pakomentuoti, koks realiai.
Atsakyti
o as iki siolei negavau savo isvajotos skareles verysad.gif
turejau gauti iki sausio pabaigos verysad.gif cray.gif
Atsakyti
Bet kaip idomiai tie siuntiniai keliauja g.gif Man i Italija per 4 d.d. atkeliavo. Baisoka ir pirkti kai TIEK laiko keliauja, paskuj nezinai ar dingo, ar dar gausi blink.gif
Atsakyti
kaip jums tokie bateliai? ir gal zinot kaip kokybe ASOS batuku?
raso vengti kontakto su skysciais, tai turbut ne kazka...?

http://www.asos.com/...spx?iid=2624317
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2013 02 13, 16:35)
kaip jums tokie bateliai? ir gal zinot kaip kokybe ASOS batuku?
raso vengti kontakto su skysciais, tai turbut ne kazka...?

http://www.asos.com/...spx?iid=2624317

Na kiek iskaitau tai jie tekstiliniai, tekstiliniams visiems batams kontaktas su skusciais ne i nauda smile.gif
Bet siaip mano patirtis su asos zenklo batais yra bais ne kokia. Pernai pirkau basustes odines, suplyšo per pora devejimo savaiciu, broliui pirkau odinius nikeriukus, apsitryne irgi labai greitai... gal tik man taip nenusiseke, bet apavo daugiau is ju neperku.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 02 13, 17:45)
Na kiek iskaitau tai jie tekstiliniai, tekstiliniams visiems batams kontaktas su skusciais ne i nauda smile.gif
Bet siaip mano patirtis su asos zenklo batais yra bais ne kokia. Pernai pirkau basustes odines, suplyšo per pora devejimo savaiciu, broliui pirkau odinius nikeriukus, apsitryne irgi labai greitai... gal tik man taip nenusiseke, bet apavo daugiau is ju neperku.

O aš odinius aukštakulnius 2 metus po klubus drožiu ir apsidrožė kulnai tik dėl mano sugebėjimo įstrigti senamiestyje tarp grindinio plytelių biggrin.gif o šiaip esu jais labai patenkinta.
Esu dar pirkusi vienus dirbtinės odos, tai gražinau jiems vos tik prapakavus, nes neatitiko nei spalvos, o padarymas išvis tragiškas buvo...
Atsakyti
Gal kuri kartais tokį paltą sakėtės? Niekaip neapsisprendžiu dėl jo doh.gif

user posted image

O dėl batų, tai turiu asos odinius loaferius, tai priekaištų jiem jokių neturiu, ir atrodo ir nešiojasi puikiai rolleyes.gif
Atsakyti